ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ποια είναι η Iταλίδα ηθοποιός και "μήλο της έριδος" για Γουίλεμ Νταφόε και Πέδρο Πασκάλ

Τα βίντεο που αποκαλύπτουν ένα περίεργο ερωτικό τρίγωνο ανάμεσα στους δύο σταρ και την Ιταλίδα ηθοποιό.

Ένα νέο σκάνδαλο ανοίγεται μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θαυμαστών του Γουίλεμ Νταφόε και του Πέδρο Πασκάλ. Οι δύο ηθοποιοί μοιράζονται μια φιλία χρόνων, αλλά τα παρακάτω βίντεο αποδεικνύουν ότι μία γυναίκα έχει μπει ανάμεσά τους. Και δεν είναι άλλη, από την σύζυγο του πρώτου!

Ο Γουίλεμ Νταφόε και η σύζυγός του, Τζιάντα Κολονγκράντε, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2005. Οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην Ιταλία και ο Νταφόε ήταν θαύμαζε ήδη τη δουλειά της ως κινηματογραφίστρια. "Γνώρισα τη γυναίκα μου στη Ρώμη το 2004", είπε στην Guardian το 2009. "Την γνώριζα γιατί είχα δει τις ταινίες της και είχαμε μερικούς κοινούς φίλους". Έκτοτε έχουν συνεργαστεί σε πολλά έργα, όπως το "A Woman" του 2010 και το ιταλικό δράμα "Padre".

Οι δυο τους παντρεύτηκαν σε ένα δημαρχείο, όταν ο Αμερικανός ηθοποιός διέκοψε το μεσημεριανό τους γεύμα και έκανε την πρόταση. " Πήρα τηλέφωνο στο Δημαρχείο και μου είπαν: "Αν φτάσεις εδώ τις επόμενες δύο ώρες, μπορείς να εγγραφείς και μετά μπορείς να παντρευτείς". Έτσι τρέξαμε εκεί κάτω και παντρευτήκαμε την επόμενη μέρα με δύο μόνο μάρτυρες, τους καλύτερους φίλους μας: τον μάνατζέρ μου και τον αρχισυντάκτη της".

Το ζευγάρι μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στη Νέα Υόρκη και την γενέτειρα της Τζιάντα, την Ρώμη. Η Ιταλίδα καλλονή ηθοποιός και κινηματογραφίστρια είναι γνωστή για μερικά από τα έργα της στην Ιταλία, ενώ είναι λίγα αυτά που γνωρίζουμε για την οικογενειακή της ζωή.

"Έχω μεγαλώσει με μια οικογένεια που ήταν όλες γυναίκες. Έχω μια πολύ στενή σχέση με τη μητέρα και τη γιαγιά μου. Δεν μεγάλωσα με τον πατέρα μου, και έτσι οι άντρες ήταν πάντα πολύ συναρπαστικοί, αλλά και ένα αντικείμενο που ψάχνεις και ερωτεύεσαι έξω από τον εαυτό σου", είχε δηλώσει η Τζιάντα σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Το φιλί του Πέδρο Πασκάλ με τον Γουίλεμ Νταφόε

Στις 8 Ιανουαρίου, ο ηθοποιός του Spiderman έγινε κέρδισε ένα αστέρι στο "Walk Of Fame" του Χόλιγουντ. Συμπρωταγωνιστές, φίλοι και, φυσικά, η αγαπημένη του σύζυγός ήταν στο πλευρό του.

Ο Πέδρο Πασκάλ παρευρέθηκε, επίσης, στην βράβευση δηλώνοντας ότι μεγάλωσε παρακολουθώντας τον υποψήφιο για Όσκαρ ηθοποιό. Μετά από αυτό το σύντομο αλλά εγκάρδιο αφιέρωμα, οι δύο ηθοποιοί μοιράστηκαν ένα γρήγορο φιλί στο στόμα και αγκάλιασαν ο ένας τον άλλον.

Το κλιπ που απαθανάτισε αυτή την εμβληματική στιγμή έγινε viral στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X (πρώην Twitter), καθώς οι θαυμαστές επαίνεσαν τη φιλία τους. Ωστόσο, ήταν πολλοί αυτοί που αναρωτήθηκαν, έαν ανάμεσα στο Γουίλεμ Νταφόε και Πέδρο Πασκάλ υπάρχει κάτι παραπάνω από μία φιλία.

@meghan..clare POV you catch Pedro Pascal and Willem Dafoe kiss on the lips #pedropascal #williamdafoe #enews #fyp #hollywood #hollywoodwalkoffame #pedro #pedropascaledit @Hollywood walk of fame ♬ original sound - Meg Lyttle

Και σαν μην έφτανε αυτό, έρχεται στην επιφάνεια ένα ακόμη αποκαλυπτικό βίντεο με πρωταγωνιστές την Ιταλίδα ηθοποιό και σύζυγο του Γουίλεμ, Τζιάντα, και τον Πέδρο Πασκάλ.

Σε ένα TikTok βίντεο που συγκέντρωσε σχεδόν 6 εκατομμύρια προβολές, ο γοητευτικός Πασκάλ, αφού ποζάρει για φωτογραφίες με το νέο αστέρι του Νταφόε, στη συνέχεια στρέφεται στην Τζιάντα και της χαϊδεύει το πηγούνι.

Τότε, ο 68χρονος Νταφόε χάνει το χαμόγελό του και ψιθυρίζει κάτι στον συμπρωταγωνιστή του στο "The Great Wall", ο οποίος πήρε γρήγορα τα χέρια του από την Τζιάντα.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Πάσχα στο χωριό

Μικρές αλλά πολύτιμες αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια.

03 Μαϊ 2024

Swipe right για την Ευρώπη: Μια εφαρμογή τύπου Tinder μας δείχνει με ποιους υποψήφιους των Ευρωεκλογών... ταιριάζουμε

Μια ομάδα νέων σκέφτηκε μια λύση για να αυξήσει τη συμμετοχή των νέων στις εκλογές της ΕΕ.

03 Μαϊ 2024

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Το "δικό τους" Πάσχα στο Καρπενήσι

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης μοιράζονται στιγμιότυπα από το "Πάσχα στο χωριό".

03 Μαϊ 2024

Εύα Μέντες: "Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει παιδιά σε άλλη ηλικία" λέει η σταρ και κάποιες από εμάς συμφωνούμε- πολύ

Η Εύα Μέντες εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει παιδιά μετά τα 40 κι εμείς αναρωτιόμαστε αν όντως έχει δίκιο.

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ το total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!