ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τζούλια Ρόμπερτς: "Πιστεύω πολύ στην αγάπη ενός καλού άντρα"

H καλύτερη μέθοδος αντιγήρανσης είναι ο έρωτας.

Το λαμπερό της χαμόγελο είναι χαραγμένο πλέον στη συλλογική μνήμη όσων αγαπούν τον κινηματογράφο. Η Τζούλια Ρόμπερτς κατόρθωσε να γίνει μία από τις πιο λαμπερές και ακριβοπληρωμένες σταρ του Χόλιγουντ και, όπως εξηγεί η ίδια, επέλεξε να πρωταγωνιστεί σε ταινίες "κατάλληλες για όλους".

Τώρα συνομίλησε με τον σεναριογράφο του "Notting Hill" Ρίτσαρντ Κέρτις στο τεύχος Φεβρουαρίου 2024 της βρετανικής Vogue. Η 56χρονη πρωταγωνίστρια του "Pretty Woman" κάθισε μαζί με τον θρύλο των ρομαντικών κωμωδιών για να συζητήσουν μεταξύ άλλων για την 25χρονη φιλία τους, τον ρόλο της στο "Notting Hill" και το "The Seven Faces of Julia Roberts", αποκαλύπτοντας στον Κέρτις ότι η νεανική της εμφάνιση οφείλεται στα γονίδια της και στην "αγάπη ενός καλού άντρα".

Η Ρόμπερτς δεν συμφώνησε όταν εκείνος της είπε πως έχει μείνει ακριβώς η ίδια από την πρώτη τους γνωριμία τη δεκαετία του '90, αλλά παραδέχτηκε ότι οι γονείς της είχαν "πολύ καλά γονίδια".

"Όχι ότι είμαι η ίδια, γιατί είδα νωρίτερα μια φωτογραφία με τον Τομ Χανκς και εμένα από μια ταινία και φαινόμασταν σαν να μας είχαν σιδερώσει", αστειεύτηκε.

Η Κέρτις συνέχισε λέγοντας: "Οι αναγνώστες της Vogue θα θέλουν να μάθουν αν χρησιμοποιείτε τεχνητές μεθόδους για να διατηρήσετε τη λαμπερή σας νεότητα". Η ηθοποιός του "Runaway Bride" το έπαιξε ντροπαλή, απαντώντας: "Ζύμωση! Βάζω το κεφάλι μου στο βάζο κάθε δεύτερο Σάββατο για 18 ώρες. Κάνει θαύματα. Η μυρωδιά μόνο είναι απαίσια" είπε γελώντας.

Τελικά όμως σοβαρεύτηκε και απάντησε κανονικά στην ερώτηση:" Καλά γονίδια, να ζεις μια ζωή που σε γεμίζει, και το έχω πει αυτό - και το λέω συνήθως σαν ένα είδος αστείου - αλλά πιστεύω πολύ στην αγάπη ενός καλού άντρα". Η Ρόμπερτς είναι παντρεμένη με τον σύζυγό της Ντάνιελ Μόντερ εδώ και 21 χρόνια.

"Πιστεύω ότι ο σύζυγός μου με αγαπάει και με φροντίζει με τρόπο που με κάνει να νιώθω βαθιά, βαθιά ευτυχισμένη", είπε. "Και κάθε φορά που βλέπεις κάποιον που είναι ευτυχισμένος, δεν έχει σημασία πόσο χρονών είναι".

Επίσης εξήγησε γιατί αρνείται να κάνει η ίδια γυμνές σκηνές στις ταινίες της: "Έχω μια καριέρα που βασίζεται στο "κατάλληλο για όλους". Δεν κρίνω τις επιλογές των άλλων, αλλά για εμένα το να μη βγάζω τα ρούχα μου στις ταινίες μου ή να μην αισθάνομαι ευάλωτη αποτελεί τη δική μου επιλογή. Επιλέγω να κάνω κάτι ως το αντίθετο αυτού που δεν επιλέγω. Πρόσφατα μάλιστα πήγα στο show "Βρες τις ρίζες σου" και ανακάλυψα πως είμαι ξαδέρφη με την Γκλόρια Στάινεμ, τη μεγάλη ηγέτιδα του φεμινισμού κατά τη δεκαετία του '60".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

27 Απρ 2024

Νάνα Μούσχουρη: Συγκλόνισε η 89χρονη διεθνούς φήμης τραγουδίστρια στο Καλλιμάρμαρο

Στην τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας η Νάνα Μούσχουρη ερμήνευσε τους εθνικούς ύμνους Γαλλίας και Ελλάδας.

Περισσότερα από

News

27 Απρ 2024

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός"

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός"

27 Απρ 2024

Στέφανος Κορκολής: "Μετά τον καρκίνο πέταξα από τη ζωή μου οτιδήποτε τοξικό"

Ο Στέφανος Κορκολής μίλησε για την περιπέτεια υγείας του, τις αλλαγές που έκανε στη ζωή του και την επιλογή να είσαι ελεύθερος άνθρωπος.

27 Απρ 2024

Αγνώριστη η Αν Χάθαγουεϊ με πολύ κοντά, αγορίστικα μαλλιά

Η ηθοποιός υιοθέτησε ένα εντελώς διαφορετικό, για τα δεδομένα της, hair look.

27 Απρ 2024

Βασιλιάς Κάρολος: Η ανανέωση του πλάνου της κηδείας του

Πόσο άρρωστος είναι τελικά ο βασιλιάς Κάρολος και τι συμβαίνει με την επιχείρηση Menai Bridge;

27 Απρ 2024

Αθηνά Οικονομάκου-Φίλιππος Μιχόπουλος:"Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη"

Διαζύγιο για Φίλιππο Μιχόπουλο και Αθηνά Οικονομάκου: Χωρίζουν έπειτα από δέκα χρόνια γάμου και ζητούν την κατανόηση του τύπου, προκειμένου να διασφαλίσον την ιδιωτικότητα των παιδιών τους.

27 Απρ 2024

Μαρίνα Σάττι: Κοκκινομάλλα και αγνώριστη 16 χρόνια πριν

Όταν η Μαρίνα Σάττι τραγουδούσε στα 22 της, με Παπακωνσταντίνου, Μπουλά και Ζουγανέλη.

27 Απρ 2024

H Τζένιφερ Άνιστον μεταμορφώνεται σε Μπάρμπρα Στρέιζαντ- Η απίστευτη ομοιότητα

H μεταμόρφωση της Τζένιφερ Άνιστον σε Μπάρμπρα Στρέιζαντ, ήταν αυτό που πάντα ήθελε!

27 Απρ 2024

Καλλιμάρμαρο: Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα στο "Παρίσι 2024"

Σε ενα κατάμεστο Παναθηναϊκό Στάδιο αντήχησαν οι Εθνικοί Ύμνοι της Ελλάδας και της Γαλλίας.