ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μάθιου Πέρι: Οι νέες αποκαλύψεις για την κακοποιητική συμπεριφορά του

Είχε επιτεθεί σωματικά σε γυναίκες.

Σύμφωνα με την Daily Mail, πηγές από το περιβάλλον του αείμνηστου σταρ Μάθιου Πέρι υποστηρίζουν ότι ο αγαπημένος ηθοποιός από τα "Φιλαράκια" είχε επιτεθεί σωματικά σε πολλές γυναίκες, συμπεριλαμβανομένης της πρώην αρραβωνιαστικιάς του Μόλι Χούρβιτς

Οι συνταρακτικές νέες αποκαλύψεις περιγράφουν λεπτομερώς πώς "έριξε ένα τραπεζάκι" στην πρώην αγαπημένη του αφού τον κατηγόρησε ότι την απατάει το 2021. Λέγεται επίσης ότι έσπρωξε τη βοηθό του στη διαδικασία της απεξάρτησης Mόργκαν Μόουζις σε έναν τοίχο και "την πέταξε σε ένα κρεβάτι" σε μία έκρηξη βίας τον Μάρτιο του 2022.

Αυτοί οι ισχυρισμοί απειλούν τώρα να αμαυρώσουν την εικόνα και να πλήξουν την υστεροφημία του ηθοποιού, μετά τον θάνατό του σε ηλικία 54 ετών τον Οκτώβριο από υπερβολική δόση κεταμίνης ενώ βρισκόταν στο υδρομασάζ στο σπίτι του στο Pacific Palisades. Περιγράφουν επίσης την πιο σκοτεινή εικόνα των ταραγμένων τελευταίων ετών του σταρ.

Μυστικά και ψέματα στα απομνημονεύματα του Μάθιου Πέρι

Στα απομνημονεύματά του με τίτλο "Friends, Lovers and the Big Terrible Thing" ισχυρίστηκε ότι ήταν τελικά νηφάλιος, μετά από πολλαπλές αποτυχημένες προσπάθειες και με προσωπικό κόστος 9 εκατομμυρίων δολαρίων. Αλλά, όπως έγραψε πρόσφατα η Daily Mail τώρα ξέρουμε ότι αυτό δεν είναι αλήθεια και ότι δεν ήταν "ποτέ καθαρός".

Παρά τις προσπάθειες, ο Πέρι "ψάρευε" νεαρά κορίτσια σε εφαρμογές γνωριμιών και τα έβαζε να του παραδώσουν ναρκωτικές ουσίες, στην έπαυλή των 6 εκατομμυρίων δολαρίων. Η ποσότητα κεταμίνης που βρέθηκε στο σώμα του από τους ερευνητές ήταν παρόμοια με τα επίπεδα που χρησιμοποιήθηκαν για την αναισθησία ασθενών στο νοσοκομείο.

Ο ηθοποιός έχει από τότε περιγραφεί ποικιλοτρόπως ως "απίστευτα απομονωμένος" καθώς και "θυμωμένος και κακός" πριν από το θάνατό του. Στα απομνημονεύματά του χρησιμοποίησε το ψευδώνυμο "Erin" για να αναφερθεί στην Mόργκαν Μόουζις της οποίας την πραγματική ταυτότητα αποκάλυψε η εφημερίδα τον Νοέμβριο.

Η 32χρονη λογοτεχνική μάνατζερ και ο σταρ άρχισαν να βγαίνουν το 2018 και αρραβωνιάστηκαν τον Νοέμβριο του 2020. Επτά μήνες αργότερα, ακύρωσαν τον αρραβώνα τους εν μέσω φημών ότι ο Πέρι φλέρταρε με τη 19χρονη τότε Kate Haralson στην εφαρμογή γνωριμιών Raya.

Ωστόσο, πηγές δήλωσαν στη Daily Mail ότι η Hurwitz χώρισε με την Perry τον Φεβρουάριο του 2021, αφού οι δυο τους είχαν έναν τεράστιο καυγά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Εκείνη την εποχή, η Hurwitz φέρεται να παράτησε τον τότε αρραβωνιαστικό της αφού ανακάλυψε ότι αγόρασε ένα ρομαντικό δώρο για κάποια άλλη που επίσης γνώρισε στο Raya.

"Της πέταξε ένα τραπεζάκι του καφέ και της είπε ότι είναι τρελή”, υποστήριξε η πηγή στο πρακτορείο. "Μισούσε που τον παράτησε και είχε τρομερά θέματα εγκατάλειψης”.

Η Daily Mail ανέφερε επίσης ότι ο Perry φέρεται να έσπρωξε τη σύμβουλο αποκατάστασής του, Morgan Moses, σε έναν τοίχο και "την πέταξε πάνω σε ένα κρεβάτι” τον Μάρτιο του 2022 κατά τη διάρκεια ενός ξεσπάσματος.

Μετά το υποτιθέμενο περιστατικό που έλαβε χώρα, η Moses παραιτήθηκε από τη δουλειά της ως σύμβουλός του και τερμάτισε κάθε επαφή με τον ηθοποιό ένα χρόνο πριν κυκλοφορήσουν τα απομνημονεύματά του, "Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing”, τον Νοέμβριο του 2022.

"Η Morgan δεν συνεργαζόταν πλέον με τον Matthew. Είχε έναν φρικτό νευρικό κλονισμό και εν θερμώ δεν μπορούσε να ελέγξει τα συναισθήματά του”, δήλωσε η πηγή στο πρακτορείο.

"Είχε τον φόβο ότι θα τον εγκατέλειπαν. Έσπρωξε τη Morgan σε έναν τοίχο και την πέταξε πάνω σε ένα κρεβάτι. Εκείνη έφυγε."

Η πηγή πρόσθεσε: "Ο άνθρωπος που γνώριζαν οι κοντινοί του άνθρωποι και ο άνθρωπος που έβλεπε ο κόσμος ήταν δύο πολύ διαφορετικοί άνθρωποι”.

Read Next

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Πάσχα στο χωριό

Μικρές αλλά πολύτιμες αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια.

03 Μαϊ 2024

Swipe right για την Ευρώπη: Μια εφαρμογή τύπου Tinder μας δείχνει με ποιους υποψήφιους των Ευρωεκλογών... ταιριάζουμε

Μια ομάδα νέων σκέφτηκε μια λύση για να αυξήσει τη συμμετοχή των νέων στις εκλογές της ΕΕ.

03 Μαϊ 2024

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Το "δικό τους" Πάσχα στο Καρπενήσι

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης μοιράζονται στιγμιότυπα από το "Πάσχα στο χωριό".

03 Μαϊ 2024

Εύα Μέντες: "Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει παιδιά σε άλλη ηλικία" λέει η σταρ και κάποιες από εμάς συμφωνούμε- πολύ

Η Εύα Μέντες εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει παιδιά μετά τα 40 κι εμείς αναρωτιόμαστε αν όντως έχει δίκιο.

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ το total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!