ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Έμμα Στόουν: Το οικογενειακό σκάνδαλο στη " La La Land" και το πρόστιμο των 335 δολαρίων

Ο Σπένσερ Στόουν καταδικάστηκε για μία απίστευτη παρανομία λίγο μετά την πρεμιέρα της διάσημης αδερφής του.

Η Έμμα Στόουν έχει αδυναμία στην οικογένειά της και έχει χαρακτηρίσει τους γονείς της ως τους " πιο κουλ" του πλανήτη. Από την άλλη πλευρά, ο μικρότερος αδερφός της, Σπένσερ, είναι ο ταραχοποιός της οικογένειας Στόουν - σε σύγκριση με την ήσυχη Έμμα-, και αν και δεν τον γνωρίζουμε τόσο καλά, την έχει συνοδεύσει σε μερικά red carpets.

Μεγαλωμένη στο Scottsdale της Αριζόνα, από τον Jeffrey Charles Stone, ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο μιας εταιρείας, και την Krista Jean Stone μια νοικοκυρά, η Έμμα άρχισε την καριέρα της ως παιδί- ηθοποιός στην θεατρική παραγωγή του "The Wind in the Willows" το 2000 και ως έφηβη, μετακόμισε στο Λος Άντζελες, όπου έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στο "n Search of the New Partridge Family".

Η πρωτότοκη κόρη της οικογένειας Στόουν είναι πλέον μία βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός, μούσα του σπουδαίου Έλληνα σκηνοθέτη, Γιώργου Λάνθιμου και έχει χαρακτηριστεί από το περιοδικό Time ως ένας από τους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο. Και όπως θέλει ο ελληνικός μύθος, τα μικρότερα παιδιά είναι πάντα πιο ανήσυχα και ο Σπένσερ Στόουν ήρθε για να τον επιβεβαιώσει.

Το πρόστιμο των 335 δολαρίων για δημόσια ούρηση

Το Radar Online έλαβε αναφορές της αστυνομίας από ένα περιστατικό στο οποίο αναφέρθηκε ότι μικρότερος αδερφός της Έμμας Στόουν ούρησε δημόσια. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του 2012, ένας αστυνομικός τον είδε να περπατά σε ένα πάρκινγκ όπου είχε κατεβάσει το φερμουάρ του παντελονιού του.

"Στεκόμουν με πλήρη στολή του SPD περίπου 100 πόδια μακριά από τον Στόουν", αναφέρει η έκθεση. "Παρατήρησα, καθώς ο Στόουν άνοιγε το φερμουάρ του παντελονιού του, κοίταξε προς την κατεύθυνση μου και αμέσως σταμάτησε τη δραστηριότητά του".

Ο Σπένσερ φέρεται να απομακρύνθηκε και μετά άρχισε να κατουράει σε άλλο σημείο. Ο αστυνομικός φέρεται να του έριξε φως με τον φακό και του ζήτησε να απομακρυνθεί από την περιοχή. Ο αδερφός της διάσημης ηθοποιού αναφέρθηκε για το περιστατικό και τελικά κλήθηκε στο δικαστήριο, όπου ομολόγησε την ενοχή του ότι ούρησε δημόσια και πλήρωσε συνολικά 334,95 δολάρια σε πρόστιμα και τέλη.

Η ομιλία που έγραψε για την βράβευση της αδερφής του

Παρά το σκάνδαλο στην " La La Land" της οικογένειας Στόουν, τα δύο αδέρφια είναι δεμένα και παιρνούν ποιοτικό χρόνο μαζί μόλις η βραβευμένη ηθοποιός βρίσκει ελεύθερο χρόνο από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της.

Μία αστεία ιστορία ανάμεσά τους είναι, όταν η Έμμα και ο Σπένσερ έβαλαν κάποτε ένα στοίχημα ότι, αν η Έμμα κέρδιζε το Βραβείο Επιλογής Ανδρών για το ότι ήταν "Καυτή και αστεία" θα έπρεπε να διαβάσει μια ομιλία που είχε γράψει ο μικρός της αδερφός.

Κέρδισε, λοιπόν, και διάβασε την ομιλία του Σπένσερ, προκαλώντας γέλιο στο κοινό που την παρακολουθούσε. "Εσείς είστε ηλίθιοι. Δεν είμαι ούτε καυτή ούτε αστεία", είπε στη σκηνή. "Και ο Σπένσερ... Ω Θεέ μου, πρέπει να το πω αυτό; Ο Σπένσερ Στόουν είναι ο πιο κουλ. Και θα μπορούσε να κάνει επαγγελματική καριέρα στη ραπ μουσική αν το ήθελε, αλλά είναι πολύ κουλ και θέλει να είναι διακριτικός. Επίσης, αν είναι εδώ η Μίλα Κούνις, ο Σπένσερ θα είναι στα παρασκήνια για τα επόμενα 45 λεπτά".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

02 Μαϊ 2024

Οι άγνωστες σπουδές της Ελένης Μενεγάκη πριν γίνει παρουσιάστρια

Ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν το επάγγελμα της Ελένης Μενεγάκη, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τα φώτα της δημοσιότητας.

02 Μαϊ 2024

Η ασύλληπτη γκάφα της Μπάρμπρα Στρέιζαντ προς την Μελίσσα ΜακΚάρθι: "Πήρες Ozempic";

Η τραγουδίστρια έσβησε αμέσως μετά το σχόλιο που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις.

Περισσότερα από

News

02 Μαϊ 2024

Αν βρεθείς στο Λονδίνο μην χάσεις την μαγική έκθεση του Marc Quinn στο Kew Gardens

Μια έκθεση εντυπωσιακών γλυπτών που συνομιλούν με τον φυτικό κόσμο περιμένουν τους επισκέπτες του Kew Gardens, ενός από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της μητρόπολης.

02 Μαϊ 2024

Τάιρα Μπανκς - Χάιντι Κλουμ: Η ζωή αρχίζει στα 50

Μια εμφάνιση- έκπληξη στην συναυλία της Μαράια Κάρεϊ στο Λας Βέγκας, έκαναν τα δυο τοπ μόντελς και το γλέντησαν πραγματικά.

02 Μαϊ 2024

Δημήτρης Παπανικολάου: "Δεν μπορώ να είμαι περήφανος, επειδή γεννήθηκα 2 μέτρα και καρφώνω καλύτερα, Στόχος μου είναι να εμπνέω τους ανθρώπους"

Για αυτό και συμφωνούμε απόλυτα μαζί του: σημασία δεν έχουν μόνο τα δώρα που μας χάρισε απλώς η Φύση, αλλά ό,τι κατακτούμε με το πνεύμα και την ψυχή μας.

02 Μαϊ 2024

Γιατί η Τζένιφερ Άνιστον αναστάτωσε το διαδίκτυο με τη νέα ανάρτησή της στο Instagram;

Παρότι ήταν μια ανάρτηση για προϊόν η Τζένιφερ Άνιστον έβαλε φωτιές.

02 Μαϊ 2024

Όταν η Ρούνεϊ Μάρα υποδύθηκε τη Μαρία Μαδγαληνή δίπλα στον Χοακίν Φίνιξ

Τότε η ηθοποιός είχε δηλώσει πως η Μαρία Μαγδαληνή υπήρξε "ριζοσπαστική" γυναίκα.

02 Μαϊ 2024

Τομ Χανκς- Ρίτα Γουίλσον: "Ακόμα δεν πιστεύω πως η γυναίκα μου βγαίνει μαζί μου"

Οι δύο καλλιτέχνες μετρούν 36 χρόνια γάμου και έχουν πολλά να πουν για τις σχέσεις.

02 Μαϊ 2024

Ο πρίγκιπας William μιλά για πρώτη φορά για την υγεία της Kate

Τη δική της μάχη με τον καρκίνο δίνει η πριγκίπισσα Kate Middleton, και ο πρίγκιπας William θέλησε να ενημερώσει σχετικά με την εξέλιξη της υγείας της.

01 Μαϊ 2024

Πολ Όστερ:Το συγκλονιστικό βιβλίο του για την οπλοκατοχή και το οικογενειακό δράμα που κρύβεται από πίσω

Ο σπουδαίος συγγραφέας Πολ Όστερ προσπαθεί να εξηγήσει ένα αμιγώς αμερικανικό φαινόμενο, που κρύβει και ένα οικογενειακό δράμα.

01 Μαϊ 2024

O Κιάνου Ριβς φιλά (ξανά) την σύντροφό του με ανοιχτά μάτια - Μήπως είναι το νέο dating trend;

Για ακόμα μια φορά ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το φιλί του ηθοποιού Keanu Reeves στη σύντροφό του Alexandra Grand.

01 Μαϊ 2024

"Αγκαλιά μου": Η Ελένη Ράντου σε σπάνια φωτογραφία με τη μητέρα της

Ένα σπάνιο στιγμιότυπο με τη μητέρα της μοιράστηκε η Ελένη Ράντου