ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Σέξι δίδυμες αδερφές σαρώνουν στο instagram- μόνο που δεν είναι αληθινές

Η μία εξ αυτών έχει φτάσει τις 214.000 ακόλουθους. Μόνο που είναι δημιούργημα τεχνητής νοημοσύνης.

Τα όρια μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας αρχίζουν να θολώνουν, ενδεικτικό ίσως της εποχής που ήδη έχει ανατείλλει. Μια ένδειξη είναι και τα μοντέλα γυναικών που δημιουργούνται κατόπιν παραγγελίας μέσω τεχνητής νοημοσύνης. Αρκεί να αναλογιστούμε ότι ήταν το μακρινό 2002, 22 χρόνια πριν όταν ο Αλ Πατσίνο πρωταγωνιστούσε στο Simone, στο οποίο είχε ερωτευτεί μια γυναίκα, μια εικόνα στην ουσία, φτιαγμένη μέσω AI.

Τώρα, τη σκυτάλη παίρνουν η Έμιλι και η Φιόνα Πελεγκρίνι. Οι δύο "αδερφές" έχουν συγκεντρώσει 220.000 ακολούθους μέσα σε λίγες εβδομάδες, ακολουθώντας πιστά τις επιταγές της εποχής και του instagram. Δηλαδή παίρνουν σέξι πόζες, φωτογραφίζονται με εσώρουχα και πολλά υποσχόμενο βλέμμα και μοιράζονται φωτογραφίες από τα επίσης φανταστικά ταξίδια τους στην Ευρώπη (όπως θα δείτε έχει "έρθει" και στη Σαντορίνη).

"Πανέμορφη" γραφούν κάτω από ανάρτηση της Έμιλι. "Καλημέρα έρωτα της ζωής μου" γράφει άλλος, "πω, πω είσαι υπέροχη", "βλέπω τα χέρια σου είναι σε στρατηγικό σημείο" γράφει άλλος και πάει λέγοντας...

O δημιουργός τους δουλεύει 14-16 ώρες προσπαθώντας να βρει ποια προγράμματα λειτουργούν καλύτερα για το πρόσωπο, το σώμα ή τα βίντεο των "παιδιών" του.

Οι δύο "γυναίκες" δημιουργήθηκαν από έναν έμπειρο ειδικό στην τεχνολογία. Όταν ζήτησε από το AI να του φτιάξει την εικόνα της ιδανικής ευρωπαίας γυναίκας, εμφανίστηκε μπροστά του η Έμιλι.


Λίγες εβδομάδες αργότερα μετά τη δημιουργία της Έμιλι και αφού άρχισε να κερδίζει θαυμαστές στα social media, αποφάσισε να φτιάξει και τη δίδυμη αδερφή της, τη Φιόνα, η οποία έχει 43.000 followers προς το παρόν.

Οι αδερφές έχουν καταφέρει να κερδίσουν τον θαυμασμό διάσημων ποδοσφαιριστών, ακόμη και δισεκατομμυριούχων, μερικοί από τους οποίους μάλιστα, τους έχουν στείλει μηνύματα για να τις γνωρίσουν καλύτερα, όπως αποκαλύπτει ο δημιουργός τους στη DailyMail.


"Νομίζουν ότι είναι αληθινή. Την προσκαλούν στο Ντουμπάι για να συναντηθούν και να φάνε σε ένα υπέροχο εστιατόριο", δήλωσε στην εφημερίδα.

Ο δημιουργός τους υποστήριξε ότι σε μια στιγμή εμφανίστηκε στα άμεσα μηνύματά της ένας Γερμανός ποδοσφαιριστής, ο οποίος είχε στενές σχέσεις με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ωστόσο, δεν αποκάλυψε την ταυτότητά του.


Ο ποδοσφαιριστής λέγεται πως της έστειλε το εξής μήνυμα: "Πώς είναι δυνατόν μια τόσο ωραία κυρία να μην έχει αγόρι;", ενώ ζήτησε μάλιστα, από το μοντέλο της τεχνητής νοημοσύνης τα στοιχεία επικοινωνίας της. Η ίδια τον απέρριψε. Εκείνος επέμεινε, ζητώντας της να μείνουν σε επαφή, με την ίδια να μην του απαντά ξανά.

Η Έμιλι μάλιστα, έχει μεταφέρει κάποιες από τις πιο τολμηρές φωτογραφίες της στο Fanvue, μια πλατφόρμα όμοια με το OnlyFans, στην οποία έχει ήδη κερδίσει 90.000 λίρες σε μόλις έξι εβδομάδες από συνδρομές με τον δημιουργό τους να θησαυρίζει από ένα στερεότυπο που φαίνεται πως καλά κρατεί (και αποδίδει).

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Fanvue, Will Monange, δήλωσε σε άρθρο του Business Instider ότι η τεχνητή νοημοσύνη δίνει στους δημιουργούς περιεχομένου τη δυνατότητα να εξερευνήσουν τη δημιουργική τους σπίθα χωρίς να "είναι το πρόσωπο" μιας δημιουργίας.

Πιστεύουν ότι οι νέες σταρ που δημιουργούνται από την τεχνητή νοημοσύνη θα κάνουν θραύση στο εγγύς μέλλον, αποτελώντας ανταγωνίστριων των κοριτσιών της πραγματικής ζωής.

Όχι μόνο αυτό, αλλά δίνει στους δημιουργούς την ευκαιρία να έχουν περισσότερα από ένα πρόσωπο.

Ο δημιουργός της Έμιλι και της Φιόνα ελπίζει να προσθέσει κι άλλες αδελφές λέγοντας: "Ναι, έχω σχέδιο να λανσάρω ένα τρίτο και τέταρτο μοντέλο, αλλά όχι τόσο σύντομα. Δεν υπάρχει όνομα προς το παρόν, αλλά η τρίτη θα είναι κοκκινομάλλα".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram


Read Next

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

Περισσότερα από

News

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.

28 Απρ 2024

Time 100 Gala: Ούμα Θέρμαν, Μάικλ Τζ. Φοξ, Κάιλι Μινόγκ- οι λαμπερές αφίξεις στο εμβληματικό πάρτι

Το πάρτι για τον εορτασμό της λίστας των 100 πιο επιδραστικών ανθρώπων είναι κάθε χρόνο ένα πολυαναμενόμενο γεγονός.

28 Απρ 2024

Βασιλιάς Κάρολος: H νέα ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ για την υγεία του

Τέλος στις φήμες για επιδείνωση της υγείας του βασιλιά Κάρολου θέλησε να βάλει το Παλάτι με μια ανακοίνωση, αλλά και μια νέα φωτογραφία του βασιλικού ζεύγους.

28 Απρ 2024

Πώς θα τιμήσει η παρέα των Friends τη γλυκόπικρη επέτειο των 20 χρόνων

Η τηλεοπτική παρέα των Friends αποχαιρέτησε τον περασμένο Οκτώβριο τον Mάθιου Πέρι.