ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Γιώργος Νταλάρας: "Δυσκολεύτηκα με όλους τους ‘ρόλους’ της ζωής μου και του μπαμπά και του συζύγου και του παππού και του τραγουδιστή"

Ο Γιώργος Νταλάρας μίλησε για όλα.

dalaras ndp

Μία εφ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Νταλάρας στην εκπομπή "Χαμογέλα και πάλι” και τον δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε για τα πρώτα χρόνια της ζωής του, όπου αν και ντρεποταν να τραγουδά μπροστά σε κόσμο, ήδη στο μυαλό του είχε φτιάξει μία αποθήκη με εκατοντάδες τραγούδια.

Γιώργος Νταλάρας: "Δυσκολεύτηκα με όλους τους ‘ρόλους’ της ζωής μου και του μπαμπά και του συζύγου και του παππού και του τραγουδιστή"

"Προσπάθησα από μικρός να καταλάβω ποιος είμαι. Ήταν παράδοξο ένα παιδί 16 ετών να κάνει δίσκους. Θυμάμαι τη δασκάλα μου να μου λέει ‘Γιωργάκη κάτσε εσύ και λέγε το τραγούδι να το ακούν οι άλλοι’. Μικρός ντρεπόμουν, δεν εκτιμούσα καθόλου τη φωνή μου. Μου φαινόταν περίεργο, μικρός όταν με άκουγαν οι άλλοι να τραγουδάω και έλεγαν ότι είναι ωραίο. Όταν ήμουν 12 – 13 ετών είχα φτιάξει στο μυαλό μου μια ‘αποθήκη’ με εκατοντάδες των εκατοντάδων τραγούδια”.

Επίσης, ο Γιώργος Νταλάρας αναφέρθηκε στην γυναίκα του και την κόρη του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δυσκολεύτηκε με όλους τους ρόλους της ζωή του, εξηγώντας και το γιατί.

"Στην κόρη μου, τη Γεωργιάννα, προσπαθούσα να πω ότι τα πράγματα δεν είναι μόνο στημένα έτσι όπως τα βρίσκουμε. Για να ‘ελευθερωθεί’ κάποιος, της έλεγα πως πρέπει να κάνει ‘συμφωνητικό’ με τη γνώση. Χωρίς τη γνώση και τη μελέτη δε γίνεται τίποτα. Δυσκολεύτηκα με όλους τους ‘ρόλους’ της ζωής μου και του μπαμπά και του συζύγου και του παππού και του τραγουδιστή, όλα είναι δύσκολα. Στη σύζυγό μου Άννα οφείλω πάρα πολλά, είμαστε πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες. Είμαι ένα παιδί που μεγάλωσα στους δρόμους, είναι σχολείο. Μετά τα 15, όταν τα άλλα παιδιά άρχισαν να φουμάρουν και να πίνουν, εγώ διαχώρισα τη θέση μου”.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μίλησε και για την αδελφική σχέση που έχει με την Χάρις Αλεξίου, αλλά και για το πόσο πολύ του λείπει από τη μουσική σκηνή. "Η Χαρούλα μού λείπει πολύ. Δεν είναι μόνο συνεργάτης και αδερφή μου, είναι όλα αυτά επί 12. Δεν είναι από τους ανθρώπους που τα παρατάνε. Μπορεί να την ‘άφησε’ η φωνή της όπως λέει, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί αυτό. Της λείπει εκείνης. Εμάς δε μας λείπει η φωνή της Χαρούλας γιατί την ξέρουμε. Η φωνή της είναι πάνω από την χώρα”.

Αναφερόμενος στη στιγμή που θα πρέπει να αφήσει εκείνος το μικρόφωνο, επισήμανε ότι δεν φοβάται. "Δε φοβάμαι την στιγμή που δε θα θέλω να τραγουδήσω άλλο. Έχω τραγουδήσει πολύ, το έχω παρακάνει. Συγγνώμη που το πήρα τόσο σοβαρά, αλλά είναι δικό σας και δικό μου, δεν μπορεί κανείς να μου το πάρει. Η καλή φωνή είναι πάντα καλή φωνή. Δεν έχει το ίδιο στίγμα ο Καζαντζίδης και ο Μπιθικώτσης, με το στίγμα που ενδεχομένως θα αφήσει -μεγαλώνει και εκείνος σιγά σιγά- ο Ρέμος”.

Τέλος, άσκησε κριτική στους ανθρώπους του μουσικού κόσμου: "Έχουμε καταπληκτικούς ανθρώπους στον χώρο της μουσικής που εκμεταλλεύονται τη σχέση τους και κάνουν διαφημίσεις με μπιφτέκια και λουκάνικα. Δεν είναι καλό αυτό, είναι ντροπή, είναι στα όρια του ‘καραγκοζιλικίου”, είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Νταλάρας.

Read Next

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Πάσχα στο χωριό

Μικρές αλλά πολύτιμες αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια.

03 Μαϊ 2024

Swipe right για την Ευρώπη: Μια εφαρμογή τύπου Tinder μας δείχνει με ποιους υποψήφιους των Ευρωεκλογών... ταιριάζουμε

Μια ομάδα νέων σκέφτηκε μια λύση για να αυξήσει τη συμμετοχή των νέων στις εκλογές της ΕΕ.

03 Μαϊ 2024

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Το "δικό τους" Πάσχα στο Καρπενήσι

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης μοιράζονται στιγμιότυπα από το "Πάσχα στο χωριό".

03 Μαϊ 2024

Εύα Μέντες: "Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει παιδιά σε άλλη ηλικία" λέει η σταρ και κάποιες από εμάς συμφωνούμε- πολύ

Η Εύα Μέντες εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει παιδιά μετά τα 40 κι εμείς αναρωτιόμαστε αν όντως έχει δίκιο.

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ το total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!