ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Χρυσές Σφαίρες 2024: Ο Λάνθιμος κερδίζει τη Χρυσή Σφαίρα και ευχαριστεί τον... Μπρους Σπρίνγκστιν

Θρίαμβος για το Poor Things καθώς κερδίζει τη Χρυσή Σφαίρα καλύτερης κομεντί και η Έμα Στόουν κερδίζει το βραβείο Ά γυναικείας ερμηνείας. Επόμενος σταθμός τα Όσκαρ!

Η σπάνια δημόσια εμφάνιση του Γιώργου Λάνθιμου στην Αθήνα

Το καστ της ταινίας Poor Things πανηγυρίζει και έχει κάθε λόγο. Ο Γιώργος Λάνθιμος παρέλαβε το βραβείο της καλύτερης κομεντί- μιούζικαλ για τη μαύρη κωμωδία του Poor Things, ενώ η Έμα Στόουν (φαβορί και για τα Όσκαρ) κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα για τη συγκλινονιστική ερμηνεία της ως Μπέλα, σ' έναν ρόλο σταθμό στην καριέρα της. Η ηρωίδα της άλλωστε θα μείνει στην ιστορία ως μεταμοντέρνο φεμινιστικό σύμβολο.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο ο Λάνθιμος έκανε τη μεγάλη ανατροπή και ευχαρίστησε τον... Μπρους Σπρίνγκστιν, ο οποίος ήταν επίσημος καλεσμένος στην τελετή απονομής. "Ήθελα απλώς να μιλήσω στον Μπρους Σπρίνγκστιν όλη τη νύχτα", είπε ο σκηνοθέτης τη στιγμή που έπιασε το μικρόφωνο. "Έχουμε τα ίδια γενέθλια - την 23η Σεπτεμβρίου!" Καθώς ο Στόουν και το καστ και το συνεργείο του Poor Things γελούσαν πίσω του, η κάμερα έδειξε τον Σπρίνγκστιν που έκανε ένα νεύμα από το τραπέζι του. Ο Σπρίνγκστιν ήταν υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα το 2024 για τη σύνθεση του "Addicted to Romance" για το She Came to Me, το οποίο ήταν υποψήφιο για το καλύτερο πρωτότυπο τραγούδι, αλλά έχασε από το "What Was I Made For?" της Μπίλι Έιλις Ο'Κόνελ και του Φιννέας Ο'Κόνελ από την blockbuster ταινία Barbie."Είναι ο ήρωάς μου από τότε που μεγάλωσα", εξήγησε ο Λάνθιμος και συνέχισε την ομιλία του ευχαριστώντας την εταιρία παραγωγής, αλλά και τους συντελεστές.

H Έμα Στόουν έλαμπε καθώς ανέβηκε κι εκείνη στη σκηνή για να παραλάβει το δικό της βραβείο, ενώ χαρακτηριστική ήταν η αντίδραση των συναδέλφων της που την επευφημούσαν, ενώ μάλιστα κάποιοι σηκώθηκαν όρθιοι για να την χειροκροτήσουν. Με τη σειρά της ευχαρίστησε τους συντελεστές της ταινίας, και είπε στον Λάνθιμο: "τι άλλο μπορώ να σου πω που δεν σου το έχω πει; Είμαι ευγνώμων που γνωριστήκαμε". Μίλησε δε και για την ηρωίδα της την Μπέλλα τονίζοντας πως η η Μπέλα ερωτεύεται όχι ανθρώπους, αλλά την ίδια τη ζωή. Και είπε χαρακτηριστικά πως η ταινία Poor Things δεν είναι άλλο παρά ένα rom com!

O Μαρκ Ράφαλο μολονότι δεν κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα του Β' ανδρικού ρόλου φάνηκε ενθουσιασμένος με τον θρίαμβο της ταινίας στις Χρυσές Σφαίρες και τίμησε την ομάδα του Poor Things με μια ανάρτηση στο Instagram. "Είμαι τόσο περήφανος για το καστ του Poor Things, και για όλους όσους έλαβαν μέρος".

Επόμενος σταθμός, τα Όσκαρ.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

18 Μαϊ 2024

Η απίστευτη μεταμόρφωση του Μπίλι Ζέιν σε Μάρλον Μπράντο

Όχι, δεν είναι ο Μάρλον Μπράντο που γυρίζει μια νέα ταινία. Είναι ο Μπίλι Ζέιν, που ενσαρκώνει τον μύθο του σινεμά στην επερχόμενη ταινία "Βαλς με τον Μπράντο".

18 Μαϊ 2024
Περισσότερα από

News

18 Μαϊ 2024

Γιώργος Λάνθιμος: Το θερμό πεντάλεπτο χειροκρότημα στην παγκόσμια πρεμιέρα της νέας του ταινίας, στο Φεστιβάλ των Καννών

Ο βραβευμένος Έλληνας σκηνοθέτης είχε στο πλευρό του την λαμπερή πρωταγωνίστριά του, Έμα Στόουν, τον Γουίλεμ Νταφόε και άλλους συντελεστές της ταινίας.

18 Μαϊ 2024

Η Έλενα Κρίστενσεν στα 55 της χρόνια είναι μια ageless θεά

Το θρυλικό μοντέλο των 90s εντυπωσίασε στο 77ο Φεστιβάλ Καννών.

17 Μαϊ 2024

Τι διαβάζουμε τώρα: 4 μυθιστορήματα που θα πάρεις και στις ανοιξιάτικες αποδράσεις

Η άνοιξη μας χαρίζει νέα φρέσκα βιβλία για να ετοιμάζουμε σιγά σιγά τις βαλίτσες του καλοκαιριού.

17 Μαϊ 2024

Μαριάννα Κιμούλη: Ο Άντονι Χόπκινς, ήταν απίστευτα γενναιόδωρος, ήταν ένας από... εμάς"

Η Μαριάννα Κιμούλη μμίλησε για τους διάσημους γονείς της, για τις "Ψυχοκόρες", αλλά και για την την άγνωστη συνεργασία της με τον Άντονι Χόπκινς

17 Μαϊ 2024

Maestro: Πρεμιέρα χτες για τη 2η σεζόν- αποθεώθηκαν Γουλιώτη, Καβογιάννη, Αλεξίου στο twitter

"Δώστε ενα όσκαρ στη θεάρα" έγραψε τηλεθεατής για τη Μαρία Κακογιάννη στο Twitter.

17 Μαϊ 2024

Ο δισεκατομμυριούχος της Hermès που δίνει την περιουσία στον κηπουρό του

11 δισεκατομμύρια δολάρια θα πάρει ο τυχερός Μαροκινός κηπουρός του.

17 Μαϊ 2024

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Κυνικός και αμετανόητος ο δράστης μετά το καρτέρι θανάτου - "Της είχα πει ότι θα τη σκότωνα"

"Σκότωσα την γυναίκα μου και δεν το μετανιώνω" λέει ο δράστης για την 40χρονη πρώην σύζυγό του. Την μαχαίρωσε 17 φορές.