ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Ντόλι Πάρτον μοιράζεται τα μυστικά ενός μακροχρόνιου και καλού γάμου

Η Ντόλι Πάρτον και ο Καρλ Ντιν είναι παντρεμένοι 57 χρόνια!

Η Ντόλι Πάρτον και ο σύζυγός της Καρλ Τόμας Ντιν γνωρίστηκαν τυχαία σε ένα πλυντήριο στο Νάσβιλ το 1964. Και ήταν αυτός ο άνθρωπος που αποτέλεσε τη σταθερά της όλα αυτά τα χρόνια που η τραγουδίστρια ακολούθησε τους φρενήρεις ρυθμούς μιας ασύλληπτης καριέρας που ούτε και η ίδια θα μπορούσε να έχει ονειρευτεί ποτέ.

Το ζευγάρι παραμένει μάλιστα παντρεμένο εδώ και 57 χρόνια.

Μιλώντας στο νέο ντοκιμαντέρ του Channel 5, Dolly Parton: In Her Own Words, η τραγουδίστρια μίλησε για το πώς γνωρίστηκαν για πρώτη φορά.

'Όταν μετακόμισα για πρώτη φορά στο Νάσβιλ το 1964 έβαζα βρώμικα ρούχα, γιατί βιαζόμουν τόσο πολύ να μετακομίσω στο Νάσβιλ από το σπίτι μου στο Ανατολικό Τενεσί που ήταν 200 μίλια μακριά. Δεν είχα ξαναμπεί ποτέ σε κατάστημα με πλυντήρια. Βγήκα λοιπόν έξω και ήταν ένας ωραίος άντρας που περνούσε δίπλα από το κατάστημα. Και σταμάτησε στην άκρη. Έτσι αρχίσαμε να μιλάμε και παντρευτήκαμε δύο χρόνια αργότερα και είμαστε παντρεμένοι" θυμάται η ιέρεια της κάντρι.

Η Ντόλι είχε παραδεχτεί στο βιβλίο της Dolly on Dolly, Interviews and Encounters with Dolly Parton (2017) ότι "οι άνδρες είναι η αδυναμία μου. Οι κοντοί, οι καραφλοί, οι λεπτοί- είχα ψιλοερωτευτεί κάποιους πολύ ασυνήθιστους τύπους αλλά ο Καρλ ξέρει ότι θα γυρίσω πάντα στο σπίτι και πως δεν κάνω σεξ με αυτούς τους ανθρώπους, απλώς φλερτάρω".

Και συνέχισε λέγοντας: "Δεν με ζηλεύει, ούτε ζηλεύω εγώ εκείνον. Το ξέρει ότι φλερτάρω. Φλερτάρει όμως κι εκείνος".

Και πρόσθεσε: "Ναι είναι μια ανοιχτή σχέση, όχι όμως σεξουαλικά, θα τον σκότωνα αν έκανε κάτι τέτοιο. Κι εκείνος εμένα. Στο τέλος της ημέρας αγαπάμε ο ένας τον άλλον τρελά".

Μιλώντας στην εκπομπή της Zoe Ball 's BBC Radio 2 Breakfast Show τον περασμένο μήνα, η Ντόλι εξήγησε πως έχουν κατορθώσει να κρατήσουν ζωντανό τον γάμο τους. "Είμαστε μαζί 59 χρόνια γιατί βγαίναμε για άλλα δύο, πριν τον γάμο μας" είπε η τραγουδίστρια και πρόσθεσε: "ένα μυστικό του γάμου μας είναι το γεγονός ότι είμαστε ειλικρινείς και ανοιχτοί και έχουμε μια διεστραμμένη αίσθηση του χιούμορ. Είναι τρελός, είναι τόσο αστείος και έξυπνος. Και έχω εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ και από τις δύο πλευρές της οικογένειάς μου, οπότε νομίζω ότι το χιούμορ ήταν πάντα καλό".

Συνέχισε λέγοντας ότι η αμοιβαία "αγάπη και ο σεβασμός" ήταν πάντα το θεμέλιο του δικού τους ειδυλλίου. "Υπάρχει ο σεβασμός και η αγάπη και απλά μου αρέσει!" είπε χαρακτηριστικά.

"Ξέρετε, θα μου άρεσε και αν δεν ήταν ο σύζυγός μου, αν ήταν ο σύζυγος κάποιου άλλου θα έλεγα: 'Ξέρετε αυτόν τον Καρλ Ντιν, δεν είναι αστείος; Δεν είναι καλός τύπος;", οπότε νομίζω ότι είναι απλώς ο αμοιβαίος σεβασμός και το γεγονός ότι συμπαθούμε ο ένας τον άλλον.

Το 2022 είχε πει στο E! News πως "κάθε μέρα μακιγιάρομαι και φτιάχνω τα μαλλιά μου γιατί "όλος ο κόσμος με βλέπει ντυμένη και στολισμένη, δεν μπορώ να γυρίσω σπίτι και να είμαι όπως να' ναι". Και συνέχισε: "κανείς δεν θα κάνει κάτι με κάποια που είναι ατημέλητη. Είναι σημαντικό να δείχνω όσο πιο ωραία μπορώ. Νομίζω ότι αυτό μπορεί να κρατήσει τα πράγματα κάπως πικάντικα!"

Και μολονότι δεν έκανε ποτέ απιστία, η Ντόλι στο βιβλίο της είχε παραδεχθεί πως κάποτε είχε πως είχε ραγίσει η καρδιά της για κάποιον άλλον, τον οποίο δεν κατονόμασε ποτέ.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.