ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

"Nada": Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο "αποκαλύπτεται" στην Αργεντινή

"Nada" σημαίνει "Τίποτ" και πρόκειται για τη νέα μίνι σειρά από την Αργεντινή με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο που ξεχωρίζει για την ειλικρίνεια και τη μαγειρική της.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο συμμετέχει (κυρίως εξ αποστάσεως) σε μια νέα αργεντίνικη τηλεοπτική σειρά με θέμα τη μοναξιά, την δύστροπη συμπεριφορά της τρίτης ηλικίας και… το καλό φαγητό.

Η παγκόσμια πρεμιέρα της σειράς "Nada", των Mariano Cohn και Gastón Duprat, άνοιξε το Culinary Zinema (Κινηματογράφος και Γαστρονομία) στο Φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν.

Εκτός από λέξη κλειδί "Τίποτα" (Nada) στη σκέψη του κεντρικού ήρωα, του Μανουέλ, είναι και ο τίτλος του βιβλίου που παλεύει να γράψει. Γευσιγνώστης κυνικός και συνήθως αγενής, θα φύγει από τις ρουτίνες του όταν πεθάνει η εσωτερική του υπηρέτρια, που επί 40 χρόνια φρόντιζε να κρατάει τις ισορροπίες. Μια νεότερη γυναίκα θα αναλάβει τη θέση της, και μέσα από τη μαγειρική της θα τον βοηθήσει να ενταχθεί ξανά στη δημιουργική σκέψη και ζωή.

Μια σειρά με "πολλά" και καθόλου "τίποτα"

Ο Μανουέλ αντιμετωπίζει οικονομικές και εργασιακές πιέσεις που τον έχουν βυθίσει σε μια κρίση. Δεν μπόρεσε να ξεκινήσει το βιβλίο που του ανατέθηκε να γράψει για το οποίο έχει ήδη ξοδέψει την προκαταβολή. Μέσα σε αυτό το χάος, μια ξαφνική αλλαγή στην καθημερινή του ζωή τον αναγκάζει να αντιμετωπίσει μια οδυνηρή πραγματικότητα που θα αλλάξει τη ζωή του για πάντα.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο είναι στον ρόλο αφηγητή της ιστορίας και στο πρώτο επεισόδιό της γνωρίζουμε τον αντιπαθέστατο αστό και ελιτιστή Μανουέλ επί το έργον: επισκέπτεται εστιατόρια, παραγγέλνει όλον τον κατάλογο, γράφει φριχτές κριτικές -ενώ καθησυχάζει τους ιδιοκτήτες ότι έχει ενθουσιαστεί από τις υπηρεσίες τους- και απορρίπτει ακόμα και τα τηλεφωνήματα των πιο κοντινών του ανθρώπων.

Με τον εαυτό του στο επίκεντρο, το μοναδικό διασωστικό στρώμα στην αποκαρδιωτική του σκατοψυχιά είναι η καλόκαρδη Σέλσα, που έχει μάθει να χειρίζεται τις ιδιαιτερότητές του. Προσπαθώντας να λύσει την οικονομική κατάντια του, αποτέλεσμα 100% δικής του ευθύνης, θα πουλήσει έργα τέχνης ικανοποιητικής αξίας για να πάρει μια παράταση χρονική και να επιλέξει ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του. Στην πραγματικότητα όμως, δεν είναι έτοιμος για πραγματικές αλλαγές και αυτό τον κάνει ακόμα περισσότερο ενοχλητικό στο κοινό.

Μια σειρά σαν...ταινία

Βλέποντας όλα τα επεισόδια μαζί, αισθάνεσαι ότι η σειρά προοριζόταν για κινηματογραφική ταινία. Εν συνεχεία κόπηκε σε 5 επεισόδια με στόχο να κερδίσει το μεγαλύτερο κοινό αλλά κάτι έλειπε που θα την οδηγούσε σε ένα διευρυμένο κοινό.

Αν σας αρέσει η Αργεντινή και το Μπουένος Άιρες, αν αγαπάτε το μαγείρεμα και το καλό φαγητό, αν θέλετε να περάσετε δυόμισι πανέμορφες ώρες χαμογελώντας σχεδόν συνέχεια, κι ενώ θα θέλετε να πιείτε μάτε, δείτε το "Τίποτα" στο Disney+ .

Read Next

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

Περισσότερα από

News

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.

28 Απρ 2024

Time 100 Gala: Ούμα Θέρμαν, Μάικλ Τζ. Φοξ, Κάιλι Μινόγκ- οι λαμπερές αφίξεις στο εμβληματικό πάρτι

Το πάρτι για τον εορτασμό της λίστας των 100 πιο επιδραστικών ανθρώπων είναι κάθε χρόνο ένα πολυαναμενόμενο γεγονός.

28 Απρ 2024

Βασιλιάς Κάρολος: H νέα ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ για την υγεία του

Τέλος στις φήμες για επιδείνωση της υγείας του βασιλιά Κάρολου θέλησε να βάλει το Παλάτι με μια ανακοίνωση, αλλά και μια νέα φωτογραφία του βασιλικού ζεύγους.

28 Απρ 2024

Πώς θα τιμήσει η παρέα των Friends τη γλυκόπικρη επέτειο των 20 χρόνων

Η τηλεοπτική παρέα των Friends αποχαιρέτησε τον περασμένο Οκτώβριο τον Mάθιου Πέρι.

28 Απρ 2024

Μουσείο Ακρόπολης: "Παρθενώνας και Βύρωνας. Με αφορμή τα 200 χρόνια από τον θάνατο του Βύρωνα"

Τα τελευταία λόγια του λόρδου Βύρωνα πριν πεθάνει λέγεται ότι ήταν για την Ελλάδα.

28 Απρ 2024

Τζον Λένον-Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Οι γιοι τους είναι ολόιδιοι με τους μπαμπάδες και κυκλοφορούν νέο single

Μια νέα συνεργασία Λένον- ΜακΚάρτνεϊ είναι το τελευταίο πράγμα που θα περίμενε κανείς.

27 Απρ 2024

Φούτζι: Οι Ιάπωνες μπλοκάρουν" την θέα του όρους Φούτζι στους τουρίστες

Δραστικά μέτρα λαμβάνει η Ιαπωνία καθώς δεν μπορεί να ανεχτεί πια τις κακές συμπεριφορές.

27 Απρ 2024