ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τζορτζ Κλούνεϊ: "τα Φιλαράκια δεν τον έκαναν ευτυχισμένο τον Μάθιου Πέρι"

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ ήταν καλός φίλος με τον Πέρι και μιλάει για εκείνον για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του.

Τζόρτζ Κλούνεϊ: «Η δική μας πανδημία είναι ο ρατσισμός. Μας μολύνει όλους και εδώ και 400 χρόνια»

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ μίλησε για τον αγαπημένο του φίλο Μάθιου Πέρι και τον πρόωρο και τραγικό θάνατό του, σε ηλικία μόλς 54 ετών.

Ο 62χρονος Κλούνεϊ που προωθούσε τη νέα του ταινία The Boys In the Boat -και προβάλλεται στους κινηματογράφους την ημέρα των Χριστουγέννων- μίλησε για τον φίλο του σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Deadline.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης αποκάλυψε ότι γνώριζε τον Πέρι από τα 16 του χρόνια και ήταν φίλοι από καιρό. Είπε μάλιστα ότι η τόσο επιτυχημένη κωμική σειρά Friends "δεν του έφερε χαρά, ευτυχία ή γαλήνη".

"Δεν ήταν ευτυχισμένος. Δεν του έφερε ούτε χαρά, ούτε ευτυχία, ούτε γαλήνη", είπε συγκεκριμένα ο Κλούνεϊ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, λέγοντας μάλιστα πως το να μπει ο ίδιος σε μια κωμική σειρά σαν τα "Φιλαράκια" ήταν κυριολεκτικά το μεγαλύτερο όνειρό του.

"Γνώρισα τον Ματ όταν ήταν 16 ετών. Παίζαμε τένις μαζί. Είναι περίπου 10 χρόνια νεότερος από μένα. Και ήταν ένα υπέροχο, αστείο, αστείο, αστείο παιδί", είπε ο Κλούνεϊ.

"Ήταν παιδί και το μόνο που μας έλεγε, δηλαδή σε μένα, τον Richard Kind και τον Grant Heslov, ήταν: 'Θέλω να μπω σε μια κωμική σειρά, φίλε. Θέλω μόνο να μπω σε μια κανονική κωμική σειρά και θα ήμουν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στη γη. Και μπήκε σε ένα από τα καλύτερα που έγιναν ποτέ", είπε ο Κλούνεϊ.

Ο Κλούνεϊ. και ο Πέρι έγιναν διάσημοι την ίδια εποχή, καθώς τόσο το ER όσο και το Friends του έκαναν το ντεμπούτο τους το 1994, και τα δύο προβάλλοντα μάλιστα τα βράδια της Πέμπτης, να είναι δηλαδή ανταγωνιστές.

Παρά την επιτυχία ο Πέρι δεν ένιωθε καλά. "Απλώς ξέραμε ότι δεν ήταν ευτυχισμένος και δεν είχα ιδέα ότι έπαιρνε πόσο, 12 Vicodin την ημέρα και όλα αυτά για τα οποία μιλούσε, όλα αυτά τα σπαρακτικά πράγματα", πρόσθεσε ο ηθοποιός, αναφερόμενος στο βιβλίο του Πέρι "Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing" (Φίλοι, εραστές και το μεγάλο τρομερό πράγμα) του 2022.

"Αυτό μας λέει επίσης ότι η επιτυχία, τα χρήματα και όλα αυτά τα πράγματα δεν φέρνουν αυτόματα την ευτυχία. Πρέπει να είσαι ευτυχισμένος με τον εαυτό σου και τη ζωή σου", είπε ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

05 Σεπ 2025

Πρίγκιπας William | Θα εμφανιστεί σε δημοφιλή εκπομπή - Κυκλοφόρησε το τρέιλερ

Ποια εκπομπή υποδέχεται ο πρίγκιπας της Ουαλίας στο Κάστρο του Windsor.

Περισσότερα από

News

05 Σεπ 2025

Πένθος στη βρετανική βασιλική οικογένεια | Η επίσημη ανακοίνωση από το παλάτι του Buckingham

Η Katharine Worsley είχε παντρευτεί τον ξάδερφο της εκλιπούσας βασίλισσας Ελισάβετ, το 1961.

05 Σεπ 2025

Η Σίλια Κριθαριώτη αποχαιρετά τον Giorgio Armani με μία κοινή τους φωτογραφία

Πώς επέλεξε η διεθνώς καταξιωμένη σχεδιάστρια να πει "αντίο" στον Ιταλό σχεδιαστή.

05 Σεπ 2025

"Η Kate Middleton φοράει περούκα;": Ο πρώην κομμωτής της Diana μιλά για το νέο ξανθό look της πριγκίπισσας της Ουαλίας

Ο δημιουργός της iconic καρέ κουπ της Lady Di απάντησε στα "κακεντρεχή σχόλια" που δέχεται η Kate για το νέο χρώμα στα μαλλιά της.

05 Σεπ 2025

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Το "μαμαδίστικο" φαγητό που επιλέγει στην παραλία

Η παρουσιάστρια εκμεταλλέυεται τον καλό καιρό και συνεχίζει τις βουτιές της.

05 Σεπ 2025

Πρίγκιπας Harry | Οι τρεις αμφιλεγόμενοι όροι που έθεσε για να συναντήσει τον Κάρολο στο Λονδίνο

Ένας όρος είναι την υπόκλιση ολόκληρης της βασιλικής οικογένειας στη Meghan Markle!.

05 Σεπ 2025

15 διεθνείς προσωπικότητες τιμούν και θυμούνται τον Giorgio Armani

Τι έγραψαν οι συνάδελφοι και οι σταρ που έντυσε ο "maestro" της ιταλικής μόδας

05 Σεπ 2025

Η Τζένη Μελιτά μάς βάζει στην αίθουσα χορού | Το εντυπωσιακό βίντεο με τον παρτενέρ της

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους θαυμαστές της ένα ακόμη αγαπημένο της χόμπι.