ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Σίντι Κρόφορντ μοιράζεται μια φωτογραφία της με την πριγκίπισσα Νταϊάνα στο instagram

Και η έμμεση cameo εμφάνισή της στον τελευταίο κύκλο του The Crown! Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ήταν θαυμαστής της...

Η Σίντι Κρόφορντ μοιράστηκε μια throw back φωτογραφία στην οποία ποζάρει με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, καθώς θυμήθηκε την επίσκεψή της στο παλάτι του Κένσινγκτον μετά το "cameo" εμφάνισή της στον τελευταίο κύκλο της σειράς "The Crown" του Netflix.

Το εμβληματικό σούπερ μόντελ, 57 ετών σήμερα μοιράστηκε σε ποστ ένα απόσπασμα από την έκτη σεζόν της σειράς, όπου ο νεαρός πρίγκιπας Γουίλιαμ, τον οποίο υποδύεται ο Ed McVey, είχε αφίσες των super models στον τοίχο του, όπως όλα σχεδόν τα αγόρια και τα κορίτσια που μεγάλωναν στα 90' s.

Στη σκηνή, ο πρίγκιπας Φίλιππος - τον οποίο υποδύεται ο Jonathan Pryce - ρώτησε τον Γουίλιαμ ποιες ήταν οι γυναίκες, ο οποίος του απάντησε: "η Κλόντια Σίφερ, η Σίντι Κρόφορντ και η Ναόμι Κάμπελ" απάντησε εκείνος, με τον παππού του να τού απαντά πως στη δική του εποχή θαύμαζαν την Ρίτα Χέιγουρθ και άλλες ηθοποιούς τονίζοντας μάλιστα πως "δεν είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να ντρέπεται".

'Ένα μικρό cameo στο @thecrownetflix', έγραψε η Crawford στη λεζάντα. 'Ακόμα θυμάμαι έντονα την επίσκεψή μου στο παλάτι του Κένσινγκτον για να συναντήσω την Νταϊάνα και τον έφηβο Γουίλιαμ (που μόλις είχε ανακαλύψει τα "Super Models")'.

Στα Instagram stories της, ανέβασε και μια φωτογραφία από το προσωπικό της άλμπουμ με την ίδια να στέκεται δίπλα στην πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Η φωτογραφία παρέπεμπε σε μια ανάρτηση που μοιράστηκε το 2017, στην οποία η Σίντι είχα αφηγηθεί πώς προέκυψε η συνάντηση - η οποία αποδείχθηκε "μια χαριτωμένη έκπληξη" για τον Γουίλιαμ και τον Χάρι.

Εκείνη την εποχή, η καλλονή έγραψε: "Θυμάμαι αυτή την εμπνευσμένη γυναίκα σήμερα. Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε στο παλάτι του Κένσινγκτον'.

'Η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε με κάποιο τρόπο πάρει τον αριθμό του γραφείου μου και τηλεφώνησε η ίδια για να με ζητήσει. Η βοηθός μου είχε πάθει σοκ!' πρόσθεσε.

"Επικοινωνήσαμε και με ρώτησε αν την επόμενη φορά που θα ήμουν στο Λονδίνο θα μπορούσα να πάω για τσάι - νομίζω ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ μόλις είχε αρχίσει να παρατηρεί τα μοντέλα και σκέφτηκε ότι θα ήταν μια χαριτωμένη έκπληξη για εκείνον και τον πρίγκιπα Χάρι".

"Ήμουν νευρική και δεν ήξερα τι να φορέσω, αλλά θυμάμαι ότι μόλις μπήκε στο δωμάτιο και αρχίσαμε να μιλάμε, ήταν σαν να μιλούσα με μια φίλη. Εδειξε σε όλους μας πώς πρέπει να είναι μια σύγχρονη πριγκίπισσα. Αναπαύσου εν ειρήνη".

Την εποχή που η Σίντι είχε την ευκαιρία να συναντήσει την πριγκίπισσα Νταϊάνα, ο μεγαλύτερος γιος της ήταν μόλις 16 ετών.

Το 2020, μιλώντας με τη στενή φίλη και μοντέλο Ναόμι Κάμπελ στη σειρά No Filter With Naomi στο YouTube, η Crawford αποκάλυψε ότι είχε ένιωθα περίεργα όταν συνάντησε για πρώτη φορά την Νταϊάνα.

"Φοβήθηκα τόσο πολύ όταν συνάντησα την πριγκίπισσα Νταϊάνα και βρέθηκα στο παλάτι του Κένσινγκτον επειδή υπάρχει τόσο πολύ πρωτόκολλο και υποθέτω ότι, επειδή δεν είμαι Αγγλίδα, δεν καταλαβαίνω κάποια από αυτά", εξήγησε.

Η σταρ συνέχισε: "Νομίζω ότι φορούσε τζιν και κασμιρένιο πουλόβερ. Όχι ξυπόλητη, αλλά σχεδόν αυτή η ατμόσφαιρα του να είναι σούπερ χαλαρή".

Η Ναόμι είχε επίσης συναντήσει την πριγκίπισσα Νταϊάνα στο παρελθόν και δήλωσε: "Αγαπούσα την πριγκίπισσα Νταϊάνα, απλώς την αγαπούσα. Ήταν ταπεινή και τόσο προσγειωμένη και νιώθω ευλογημένη που την γνώρισα".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

26 Ιουλ 2024

Αρετή Κετιμέ: Πώς είναι σήμερα το κορίτσι-θαύμα που πριν από 20 χρόνια μάγεψε τον κόσμο στην "Αθήνα 2004";

Πριν από 20 χρόνια μία 15χρονη και το σαντούρι της μεσουρανούσαν στην ελληνική μουσική σκηνή.

26 Ιουλ 2024

Κόλαφος η απάντηση της ΕΣΗΕΑ στην Ακρίτα για την επίθεση στην Παναγοπούλου: "Οι δημοσιογράφοι έχουμε μεγάλη ευθύνη για τον δημόσιο λόγο που εκφέρουμε"

"Σε μια εποχή που ο κακοποιητικός λόγος ισοπεδώνει τη γυναικεία προσωπικότητα, οι δημοσιογράφοι έχουμε μεγάλη ευθύνη για τον δημόσιο λόγο που εκφέρουμε και στον χώρο των social media" αναφέρει η ανακοίνωση.

Περισσότερα από

News

26 Ιουλ 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Φρενίτιδα με τη Σελίν Ντιόν- Ποιο τραγούδι θα ερμηνεύσει και πώς την αποθεώνει ο κόσμος

Η μεγάλη ντίβα ανταποδίδει την αγάπη που της δείχνει ο κόσμος και εκθειάζει το Παρίσι στο Instagram της.

26 Ιουλ 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: To λαμπερό πάρτι της Louis Vuitton- Όλοι οι διάσημοι καλεσμένοι

Πλήθος αστέρων παρευρέθηκαν στο πάρτυ που παρέθεσε ο γαλλικός οίκος λίγο πριν την τελετή έναρξης των Αγώνων στο Παρίσι.

26 Ιουλ 2024

"Μη στρίβετε τη μούρη σας κυρία μου. Σε σας το λέω, έχετε ένα μόνιμο στρίψιμο του στόματος. Είναι εκνευριστικό να το βλέπω"

Ο Παύλος Πολάκης για άλλη μια φορά "παραδίδει μαθήματα ευγένειας", τα οποία προφανώς και διδάχτηκε από τον Ντόναλντ Τραμπ. Και αποχώρησε αμετανόητος και προφανώς ατιμώρητος.

26 Ιουλ 2024

Μαρία Μενούνος: Χειροκροτεί την κόρη της, Αθηνά, την ώρα που κάνει τα πρώτα της βήματα

Η Μαρία Μενούνος φαίνεται ενθουσιασμένη καθώς η Αθηνά μεγαλώνει.

26 Ιουλ 2024

Παρίσι 2024: Κυριάκος Μητσοτάκης και Μαρέβα Γκραμπόφσκι στο δείπνο Μακρόν στο Λούβρο

Καλεσμένοι ήταν αρχηγοί κρατών, βασιλείς, εκπρόσωποι διεθνών οργανισμών και αθλητικών φορέων και φυσικά ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.

26 Ιουλ 2024

Δώρα Τσαμπάζη προς Αντετοκούνμπο και Ντρισμπιώτη: "Απόψε θα ζήσετε ίσως την κορυφαία στιγμή της καριέρα σας"

Η Δώρα Τσαμπάζη θυμάται σε ανάρτηση της τη στιγμή που ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης κράτησε ψηλά την ελληνική σημαία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

26 Ιουλ 2024

Η Βασιλική Τρουφάκου στο χωριό με τον δύο μηνών γιο της

Βιώνει την απόλυτη ευτυχία η Βασιλική Τρουφάκου.

26 Ιουλ 2024

Lady Gaga: Διέρρευσαν τα πρώτα πλάνα με τις πρόβες της στον Σηκουάνα

Πυρετώδεις προετοιμασίες για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.

26 Ιουλ 2024

20 χρόνια πριν- Η Ναόμι Κάμπελ αναπολεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας

Η ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.