ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Κώστας Κόκλας: "Ήμουν για 10 χρόνια με κάθε σύζυγο. Ήμουν πιστός, αλλά έφευγα όταν δεν μπορούσα να είμαι πλέον, σε αυτή τη σχέση"

Ο 57χρονος ηθοποιός μίλησε για όλα στον Νίκο Χατζηνικολάου.

O Kώστας Κόκλας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω" και αποκάλυψε άγνωστα κομμάτια της ζωής τους, ενώ αναφέρθηκε και στην πρώην σύζυγό του, Κατερίνα Σούλη.

Αρχικά, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην αγάπη που τρέφει για τις γυναίκες, καθώς μεγάλωσε ανάμεσα σε αυτές λόγω της δουλειάς της μητέρας του. "Αγάπησα πάρα πολύ τις γυναίκες, τις θαυμάζω. Τις έχω πάντα ψηλά και τις έχω εξιδανικεύσει κάπως. Μεγάλωσα μέσα στα πατρόν, επειδή η μητέρα μου ήταν μοδίστρα, ανάμεσα σε γυναίκες που άλλαζαν, μέσα στις μυρωδιές τους, στον τρόπο που με αγγίζανε. Όλα αυτά με έκαναν να τις θαυμάζω και να τις αγαπώ και αυτή τη στάση κρατάω, μέχρι σήμερα".

Ο Κώστας Κόκλας δεν δίστασε, επίσης, να μιλήσει για τους γάμους που έχει κάνει με τον ίδιο να αποκαλεί τον εαυτό του " πιστό". Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός είπε: "Ήμουν για 10 χρόνια με κάθε σύζυγο. Ήμουν πιστός, αλλά έφευγα όταν δεν μπορούσα να είμαι πλέον, σε αυτή τη σχέση. Ήμουν πάντα ειλικρινής κι έχω κρατήσει καλές σχέσεις με όλες τις πρώην μου".

Η πρώην σύζυγός του, Κατερίνα Σούλη, έκανε μία εμφάνιση έκπληξη στην εκπομπή και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ίδιο και την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει μαζί λέγοντας: "Τον Κώστα τον ξέρω από παιδί, όταν έκανε τα πρώτα του πετυχημένα βήματα. Τον έχω δει σε πολλές φάσεις της ζωής του, τον έχω πετύχει και παντρεμένο, ενώ δεν ήμασταν μαζί. 10 χρόνια γάμου και 10 χρόνια που δεν είμαστε μαζί, αλλά είμαστε πάρα πολύ κοντά, έχουμε το παιδί μας, τον γιο μας που είναι 15 χρονών".

"Είναι από τις σχέσεις που δεν τελειώνουν και δεν θέλω κιόλας να τελειώσει. Τον Κώστα τον αγαπάω, γιατί τον ξέρω μια ζωή. Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος", είπε μεταξύ άλλων η πρώην σύζυγος του ηθοποιού.


Για το διαζύγιό τους, είπε: "Δεν ήταν καθόλου επίπονο διαζύγιο, πρέπει να ήταν από τα πιο ξενέρωτα διαζύγια. Τότε ναι, με στεναχώρησε, ήταν μια απογοήτευση για εμένα ότι δεν τα καταφέραμε".

Κώστας Κόκλας: "Ήμουν για 10 χρόνια με κάθε σύζυγο. Ήμουν πιστός, αλλά έφευγα όταν δεν μπορούσα να είμαι πλέον, σε αυτή τη σχέση"

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

19 Ιαν 2026

Felipe & Letizia της Ισπανίας | Για ποιον λόγο αποχωρούν αιφνιδιαστικά από την Αθήνα

Ο βασιλιάς και η βασίλισσα της Ισπανίας βρίσκονται στην Αθήνα, όπου έχει επιβεβαιωθεί ότι αλλάζουν το πρόγραμμά τους μετά τα τραγικά γεγονότα στην πατρίδα τους.

19 Ιαν 2026

Marie Chantal | Γιατί δεν συνόδευσε τον Παύλο Ντε Γκρες στο "τελευταίο αντίο" στην Ειρήνη στη Μητρόπολη Αθηνών;

Τι πραγματικά συμβαίνει με την επιχειρηματία και ποιος ο λόγος της "εξαφάνισης" της.

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2026

Χρυσή Βαρδινογιάννη – Nina Flohr | Συνόδευσαν την οικογένεια Ντε Γκρες στο "τελευταίο αντίο" στην Ειρήνη

Η διακριτική παρουσία των συζύγων του Νικόλαου και Φίλιππου Ντε Γκρες στο πλευρό της Άννας Μαρίας.

19 Ιαν 2026

Κηδεία Ειρήνης | Πρώτη επίσημη εμφάνιση στην Ελλάδα για τη διάδοχο του ισπανικού θρόνου

To βασιλικό ζευγάρι της Ισπανίας βασιλιάς Felipe και βασίλισσα Letizia, με τις κόρες τους πριγκίπισσα Leonor και Infanta Sofia στην Αθήνα.

19 Ιαν 2026

Η κίνηση του Παύλου Ντε Γκρες στη Σοφία της Ισπανίας στη Μητρόπολη Αθηνών

Η χειρονομία του γιου της Άννας Μαρίας στην αγαπημένη του θεία, βασίλισσα Σοφία, που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός.

19 Ιαν 2026

Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί | Η Δήμητρα Ματσούκα με athleisure look σε δημόσια εμφάνιση

Η Δήμητρα Ματσούκα σε μια ανατρεπτική εμφάνιση στην κοπή της πίτας της "Κόμισσας της Φάμπρικας".

19 Ιαν 2026

Το τελευταίο αντίο στην Ειρήνη | Οι αφίξεις στη Μητρόπολη Αθηνών

Σήμερα Δευτέρα 19 Ιανουαρίου πραγματοποιείται η εξόδιος ακολουθία στην πριγκίπισσα Ειρήνη.

19 Ιαν 2026

"Ήταν πραγματικά κακιά": Η αποκάλυψη για τη Celine Dion από πρώην συνεργάτη της

Η άγνωστη αντιπαλότητα ανάμεσα στη Celine Dion και τη Lara Fabian.

19 Ιαν 2026

Ελένη Βουλγαράκη | Το πλούσιο brunch που απόλαυσε σε spot της Λισαβόνας

Η Ελένη Βουλγαράκη μοιράζεται το λαχταριστό πρωινό που επέλεξε στην πορτογαλική πρωτεύουσα.

19 Ιαν 2026

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση επέστρεψε στο instagram | H οικογενειακή έξοδος σε αγαπημένο της στέκι

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση απολαμβάνει το αγαπημένο της γλυκό με το αγόρι της.

18 Ιαν 2026

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Το αγαπημένο της πρωινό είναι η υγιεινή επιλογή που θέλεις για το ξεκίνημα της ημέρας σου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει την τέλεια υγιεινή πρόταση για το πρωινό μας γεύμα.

16 Ιαν 2026

Στα μπλε η Ιωάννα Μαλέσκου | Η εμφάνιση σε κοσμικό event

Η Ιωάννα Μαλέσκου σε νέα δημόσια εμφάνιση με κομψό σύνολο.