ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μπράντλεϊ Κούπερ: Σερβίρει σάντουϊτς σε καντίνα στη Νέα Υόρκη

Και είναι τα πιο γευστικά.

Ο 48χρονος Μπράντλεϊ Κούπερ έκανε ένα διάλειμμα από το Χόλιγουντ και μπήκε σε μία καντίνα στη καρδιά της Νέας Υόρκης για να φτιάξει σάντουιτς.

Το Angelo's Pizzeria, ένα εστιατόριο με έδρα τη Φιλαδέλφεια που είναι γνωστό για τα κλασικά και δημιουργικά σάντουιτς, τα τηγανητά σνακ και τις επιλογές πρωινού, μοιράστηκε πλάνα του ηθοποιού που σερβίρει τη σπεσιαλιτέ της πόλης , τo cheesesteak Philly! Ένα κλασικό cheesesteak Philly αποτελείται από μπριζόλα (συνήθως ribeye ή top round) και μαγειρεύεται παραδοσιακά σε σχάρα, όπως το έκανε ο ηθοποιός.

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ φορώντας ένα μαύρο φούτερ και από πάνω μία λευκή ποδιά σέρβιρε στους περαστικούς μερικά από τα διάσημα σάντουιτς του εστιατορίου.

"Καλημέρα", λέει ο Κούπερ χαμογελώντας στο βίντεο του Instagram που μοιράστηκε το εστιατόριο. "Έλα, πάρε ένα cheesesteak!", συνεχίζει να λέει ο γνωστός σταρ. Το άτομο πίσω από την κάμερα ακούγεται να λέει, "Danny and Coops", το οποίο επίσης επισημαίνεται στη λεζάντα της ανάρτησης και φαίνεται και στα ρούχα του.

Ο πρώην της Ιρίνα Σάικ, φαίνεται να απολαμβάνει την εμπειρία και να ενημερώνει,επίσης τους θεατές ότι βρίσκεται στην οδό West Third Street κοντά στην Sixth Avenue στο Greenwich Village της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με το The Philadelphia Inquirer, ο Μπράντλεϊ Κούπερ και ο ιδιοκτήτης της Pizzeria Angelo's Danny DiGiampietro συνεργάστηκαν για να ανοίξουν το "Danny and Coops Cheesesteaks", και βρήκαν τον καλύτερο τρόπο για να τον διαφημίσουν.

Μπράντλεϊ Κούπερ: Σερβίρει σάντουϊτς σε καντίνα στη Νέα Υόρκη

Read Next

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!

03 Μαϊ 2024

Οι άγνωστες σπουδές της Ελένης Μενεγάκη πριν γίνει παρουσιάστρια

Ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν το επάγγελμα της Ελένης Μενεγάκη, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τα φώτα της δημοσιότητας.

02 Μαϊ 2024

Σε πακέτο της Amazon βρέθηκε η γάτα που είχε χαθεί από το σπίτι της!

Η γάτα τρύπωσε κατά λάθος σε πακέτο επιστροφής προς την εταιρία και για 1 εβδομάδα ταξίδευε ανά τις ΗΠΑ. Ευτυχώς επιβίωσε μες στο κουτί!

02 Μαϊ 2024

"Και ναι, είσαι @eleftherios_petrounias ο καλύτερος αθλητής όλων των εποχών στην Ευρώπη! Ευλογημένος, άξιος και εμείς υπερήφανες δίπλα σου πάντα"

Η γεμάτη χαρά και υπερηφάνια δήλωση της Βασιλικής Μιλλούση για τον σύζυγό της Λευτέρη Πετρούνια.

02 Μαϊ 2024

Η ανοιξιάτικη Πρωτομαγιά της Μιμής Ντενίση στον ολάνθιστο κήπο της στον Θεολόγο

Η Μιμή Ντενίση καλωσορίζει τον αγαπημένο της μήνα με μια ανοιξιάτικη φωτογραφία.

02 Μαϊ 2024

Δεκάχρονος παρίστανε τον "νεκρό" για να μην τον σκοτώσει η μητέρα του

Σε ηλικία μόλις 10 ετών το αγοράκι παρίστανε τον πεθαμένο προκειμένου να ξεφύγει από την αδίστακτη μητέρα του.

02 Μαϊ 2024

"Πήρες Ozempic;" Η ασύλληπτη γκάφα της Μπάρμπρα Στρέιζαντ προς την Μελίσσα ΜακΚάρθι πήρε την καλύτερη "πληρωμένη" απάντηση από την ηθοποιό

Η τραγουδίστρια έσβησε αμέσως μετά το σχόλιο που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις. Η απάντηση της ηθοποιού όμως κέρδισε τις εντυπώσεις.