ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο Πιρς Μπρόσναν κοιτάζει την γυναίκα του κυριολεκτικά στα μάτια

Με μία ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο 70χρονος σταρ " λέει" με τα μάτια, όσα δεν λένε τα χείλη για τον έρωτα.

Ο Πιρς Μπρόσναν έχει πρωταγωνιστήσει σε μερικές από τις κορυφαίες blockbuster ταινίες της δεκαετίας, αλλά πίσω από την λαμπρή επαγγελματική του πορεία κρύβεται ένας αφοσιωμένος πατέρας και σύζυγος. Αφού έχασε την πρώτη του γυναίκα από καρκίνο το 1991, ο σταρ βρήκε ξανά τον έρωτα στα μάτια της Κίλι Σέι Σμιθ.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού στο Μεξικό το 1994, ενώ αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης το 2001. Ο Πιρς και η Κίλι έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον Πάρις και τον Ντύλαν.

"Είχα έναν υπέροχο γάμο που δυστυχώς είχε το δικό του τέλος και ήμουν αρκετά τυχερός που ξαναβρήκα την αγάπη. Είχαμε σκοπό να βρούμε ο ένας τον άλλον. Ευχαριστώ τον Θεό για αυτήν κάθε μέρα. Όταν με κοιτάζει η Κίλι, λυγίζω. Λατρεύω τη ζωντάνια της, το πάθος της. Έχει αυτή τη δύναμη που δεν θα μπορούσα να ζήσω χωρίς", είπε ο Μπρόσναν στο Closer τον Ιανουάριο του 2018. Και η νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποδεικνύει τον απόλυτο έρωτα που ζουν, καθώς ο ηθοποιός κοιτάζει στα μάτια την σύζυγό του και " λιώνει".

Το λαμπερό ζευγάρι έβγαλε μία selfie, καθώς κατευθύνονταν στην Εβδομάδα Τέχνης του Μαϊάμι, η οποία ξεκίνησε με μία σειρά λαμπερών εγκαινίων. O Πιρς Μπρόσναν έκανε το ντεμπούτο του στο Art Miami, όπου και παρουσίασε την επιτυχημένη συλλογή του "So Many Dreams”.

"Στον δρόμο για το Art Basel Miami. Εσύ το έκανες πραγματικότητα αγάπη μου”, έγραφε η λεζάντα της τρυφερής φωτογραφίας του. Η Κίλι Σμιθ φορούσε ένα χρυσό φόρεμα ραμμένο με παγιέτες, ενώ ο 70χρονος ηθοποιός ήταν με ένα λευκό πουκάμισο και μαύρο σακάκι.

Πριν μερικούς μήνες, είχε μίλησε σε συνέντευξή του πώς αποφάσισε να εκθέσει τα έργα του και ποιος ήταν ο ρόλος της συζύγου του. "Ποτέ δεν σκέφτηκα να βγουν οι πίνακές μου στον κόσμο, αλλά η Kίλι τα κατέγραψε όλα και είπε: "Ας προσπαθήσουμε για μια παράσταση"", αποκάλυψε ο Πιρς αποδεικνύοντας ότι ο έρωτας τους είναι η κινητήριος δύναμή του.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

06 Μαϊ 2024

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ απαντά μετά από 60 χρόνια στη δήλωση αγάπης θαυμάστριάς του

"Έντριεν από το Μπρούκλιν, αν ακούς, ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ από το Λίβερπουλ σε αγαπάει επίσης"

06 Μαϊ 2024

Ελένη Μενεγάλη: Φόρεσε τη νέα εκδοχή του κλασσικού κουστουμιού και όλες το λάτρεψαν

Το μοντέρνο κουστούμι που φόρεσε η Ελένη Μενεγάκη είναι η τάση της φετινής άνοιξης και του καλοκαιριού.

Περισσότερα από

News

06 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Μαρίνα Σάττι και Έλενα Παπαρίζου τραγουδούν μαζί

Τα τραγούδια τους και η σφιχτή αγκαλιά.

06 Μαϊ 2024

Η πρώτη φορά που θα ήθελα να είμαι αθλήτρια: Για να τρώω το μενού που ετοιμάζουν οι Γάλλοι για τους Ολυμπιακούς

Και θα έτρεχα και ξιφασκία θα έκανα και break dance θα χόρευα, αν ήταν να γευτώ όσα ετοιμάζουν οι Γάλλοι σεφ- ακόμα και τριάστερος μες στο παιχνίδι.

05 Μαϊ 2024

Πέθανε ο Αντώνης Τουρκογιώργης στα 73 του χρόνια: O μπασίστας και η φωνή των Socrates

Υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες ρόκερ και ιδρυτικό μέλος των Socrates Drank the Conium

05 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Η συνάντηση της Μαρίνας Σάττι με την Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο Μάλμε για το act της στη Eurovision και συνάντησε την εκπρόσωπό μας στον διεθνή μουσικό διαγωνισμό Μαρίνα Σάττι.

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

05 Μαϊ 2024

11 ζευγάρια διδύμων θα αποφοιτήσουν φέτος από το Λύκειο στην Πενσυλβάνια

"Λέτε να έχει κάτι το νερό;" αστειεύτηκε ο διευθυντής του σχολείου για την ξεχωριστή αποφοίτηση.

05 Μαϊ 2024

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο η καλοκαιρινή φώτο της Κατερίνας Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου, έκανε την καλοκαιρινή της εξόρμηση και μας το έδειξε με μια αποκαλυπτική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.