ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μπριγκίτε Νίλσεν: Στα 60 επιστρέφει στην πασαρέλα για τον οίκο Balenciaga

Και γιατί όχι; "Once a model always a model"

Η Μπριγκίτε Νίλσεν είναι το πασίγνωστο μοντέλο από τη Δανία που έλαμψε στα '80s.

Με ύψος 1,83 η Νίλσεν δούλεψε στον χώρο του μόντελινγκ και φωτογραφήθηκε από τους μγαλύτερους φωτογράφους,ίπως τους Γκρεγκ Γκόρμαν και Χέλμουτ Νιούτον.

Η Μπριγκίτε Νίλσεν είδε την καριέρα στην απογειώνεται από τη στιγμή που πόζαρε για το περιοδικό Playboy, φιγουράροντας στο εξώφυλλό του τον Δεκέμβριο του 1987.

Έκτοτε η καριέρα της εκτοξεύτηκε και κατέκτησε και το σινεμά παίζοντας σε αρκετές ταινίες με πιο θρυλική τη συμμετοχή της στο Ρόκυ.

Έγινε μητέρα στα 55

Σήμερα η ηθοποιός και μοντέλο έχει τέσσερις γιους, ο μικρότερος 28 και ο μεγαλύτερος 39 ετών, αλλά λίγο μετά τα σαράντα ξεκίνησε μια σειρά από εξωσωματικές για να αποκτήσει ένα ακόμα παιδί. Έτσι, στα 55 χρόνια της υποδέχτηκε την κόρη της, Frida.

Ο τυχαίος και έτυχος γάμος με τον Σιλβέστερ Σταλόνε

Η Μπριγκίτε, την οποία αποκαλούσαν "αμαζόνα", ήταν παντρεμένη με τον Σιλβέστερ Σταλόνε για δύο χρόνια - από το 1985 έως το 1987. Εκείνη έχει δηλώσει σε συνέντευξή της ότι δεν έπρεπε να παντρευτούν ποτέ, εκείνος ότι δεν θυμόταν και πολλά από την κοινή συζυγική τους ζωή.

Στην αυτοβιογραφία της, η Νίλσεν περιγράφει λεπτομερώς την τολμηρή προσέγγισή της στον ηθοποιό, τον οποίο σπεύδει να χαρακτηρίσει "τον πιο σέξι, τον πιο απολαυστικό άντρα που είχα δει ποτέ μου". Μετά το διαζύγιό της με τον Σιλβέστερ Σταλόνε πορεύτηκε χωρίς αυτόν και συνέχιζε να παίζει σε ταινίες πριν μετατραπεί σε παρουσιάστρια, τραγουδίστρια και τηλεπερσόνα γενικώς.

Ο εθισμός της με το αλκοόλ την έχει φέρει συχνά σε κέντρα αποτοξίνωσης, αλλά και στα τηλεοπτικά πλατό του αμερικανικού ριάλιτι "Celebrity Rehab with Dr. Drew".

Η επιστροφή στην πασαρέλα

Η πρόσφατη εμφάνισή της στο σόου του οίκου Balenciaga αποθεώθηκε από τους θαυμαστές, με την ίδια να δηλώνει στην Vogue: "Είμαι 60 και επιστέφω στο μόντελινγκ. Ποιος θα το περίμενε. Ξεκινάω πάλι από την αρχή".

Περπάτησε στην πασαρέλα για το fashion show του οίκου Balenciaga που έγινε στο Λος Άντζελες.

Η εμβληματική φιγούρα των 80s επέστρεψε στην πασαρέλα για τον οίκο Balenciaga και ήταν εντυπωσιακή. Μην ξεχνάμε ότι την Μπριγκίτε Νίλσεν την αποκαλούσαν "αμαζόνα" λόγω των εντυπωσιακών αναλογιών της.

Είχε ενθουσιάσει τον κόσμο της μόδας και του θεάματος με τα ατελείωτα πόδια της και το διαφορετικό look στα μαλλιά της. Η Μπριγκίτε Νίλσεν συνεχίζει να έχει κοντά τα μαλλιά της και να εντυπωσιάζει με τα καλλίγραμμα πόδια της.

Η εμφάνιση της 60χρονης στο σόου του οίκου Balenciaga:

Read Next

03 Μαϊ 2024

Οι άγνωστες σπουδές της Ελένης Μενεγάκη πριν γίνει παρουσιάστρια

Ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν το επάγγελμα της Ελένης Μενεγάκη, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τα φώτα της δημοσιότητας.

02 Μαϊ 2024

Σε πακέτο της Amazon βρέθηκε η γάτα που είχε χαθεί από το σπίτι της!

Η γάτα τρύπωσε κατά λάθος σε πακέτο επιστροφής προς την εταιρία και για 1 εβδομάδα ταξίδευε ανά τις ΗΠΑ. Ευτυχώς επιβίωσε μες στο κουτί!

Περισσότερα από

News

02 Μαϊ 2024

"Και ναι, είσαι @eleftherios_petrounias ο καλύτερος αθλητής όλων των εποχών στην Ευρώπη! Ευλογημένος, άξιος και εμείς υπερήφανες δίπλα σου πάντα"

Η γεμάτη χαρά και υπερηφάνια δήλωση της Βασιλικής Μιλλούση για τον σύζυγό της Λευτέρη Πετρούνια.

02 Μαϊ 2024

Η ανοιξιάτικη Πρωτομαγιά της Μιμής Ντενίση στον ολάνθιστο κήπο της στον Θεολόγο

Η Μιμή Ντενίση καλωσορίζει τον αγαπημένο της μήνα με μια ανοιξιάτικη φωτογραφία.

02 Μαϊ 2024

Δεκάχρονος παρίστανε τον "νεκρό" για να μην τον σκοτώσει η μητέρα του

Σε ηλικία μόλις 10 ετών το αγοράκι παρίστανε τον πεθαμένο προκειμένου να ξεφύγει από την αδίστακτη μητέρα του.

02 Μαϊ 2024

"Πήρες Ozempic;" Η ασύλληπτη γκάφα της Μπάρμπρα Στρέιζαντ προς την Μελίσσα ΜακΚάρθι πήρε την καλύτερη "πληρωμένη" απάντηση από την ηθοποιό

Η τραγουδίστρια έσβησε αμέσως μετά το σχόλιο που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις. Η απάντηση της ηθοποιού όμως κέρδισε τις εντυπώσεις.

02 Μαϊ 2024

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου φόρεσε το τζιν παντελόνι που κάνει τη σιλουέτα να δείχνει ψιλόλιγνη

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου αγαπά τη μόδα και αυτό φαίνεται από τις στυλιστικές της επιλογές.

02 Μαϊ 2024

Αν βρεθείς στο Λονδίνο μην χάσεις την μαγική έκθεση του Marc Quinn στο Kew Gardens

Μια έκθεση εντυπωσιακών γλυπτών που συνομιλούν με τον φυτικό κόσμο περιμένουν τους επισκέπτες του Kew Gardens, ενός από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της μητρόπολης.

02 Μαϊ 2024

Τάιρα Μπανκς - Χάιντι Κλουμ: Η ζωή αρχίζει στα 50

Μια εμφάνιση- έκπληξη στην συναυλία της Μαράια Κάρεϊ στο Λας Βέγκας, έκαναν τα δυο τοπ μόντελς και το γλέντησαν πραγματικά.

02 Μαϊ 2024

Δημήτρης Παπανικολάου: "Δεν μπορώ να είμαι περήφανος, επειδή γεννήθηκα 2 μέτρα και καρφώνω καλύτερα, Στόχος μου είναι να εμπνέω τους ανθρώπους"

Για αυτό και συμφωνούμε απόλυτα μαζί του: σημασία δεν έχουν μόνο τα δώρα που μας χάρισε απλώς η Φύση, αλλά ό,τι κατακτούμε με το πνεύμα και την ψυχή μας.

02 Μαϊ 2024

Γιατί η Τζένιφερ Άνιστον αναστάτωσε το διαδίκτυο με τη νέα ανάρτησή της στο Instagram;

Παρότι ήταν μια ανάρτηση για προϊόν η Τζένιφερ Άνιστον έβαλε φωτιές.

02 Μαϊ 2024

Όταν η Ρούνεϊ Μάρα υποδύθηκε τη Μαρία Μαδγαληνή δίπλα στον Χοακίν Φίνιξ

Τότε η ηθοποιός είχε δηλώσει πως η Μαρία Μαγδαληνή υπήρξε "ριζοσπαστική" γυναίκα.