ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

It's a wrap: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας "Ο Σκαθαροζούμης 2", του σίκουελ της cult επιτυχίας των '80's

O Τιμ Μπάρτον γνωστοποίησε πως ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της μαύρης κωμωδίας που όλοι περιμένουμε.

σκαθαροζούμης

Ο "Σκαθαροζούμης" με πρωταγωνιστή τον Μάικλ Κίτον υπήρξε σημείο αναφοράς για το κινηματογραφικό γίγνεσθαι των 80's. Η cult μαύρη κωμωδία κατέγραφε την παράδοξη πορεία ενός ζευγαριού από τη ζωή στον... θάνατο, κάτι που δεν είχαν πολυσυνειδητοποιήσει.

Η Μπάρμπαρα και ο Άνταμ Μέιτλαντ επιστρέφοντας μια μέρα από την πόλη στο σπίτι τους πέφτουν με το αυτοκίνητο από μία γέφυρα προσπαθώντας να αποφύγουν να χτυπήσουν έναν σκύλο. Επιστρέφουν όμως στο σπίτι τους με τη μόνη λεπτομέρεια πως είναι... πνεύματα πλέον. Οι ίδιοι δεν το έχουν καταλάβει, αλλά πιάνουν το υπονοούμενο όταν βρίσκουν ένα βιβλίο με τίτλο "Εγχειρίδιο για πρόσφατα πεθαμένους". Αυτό κάπως τούς υποψιάζει.

Στην πορεία όμως, η ήσυχη νεκρή ζωή των Μέιτλαντ, διακόπτεται όταν το σπίτι τους πωλείται και μια ενοχλητική οικογένεια από τη Νέα Υόρκη έρχεται να εγκατασταθεί. Η οικογένεια Ντιτζ (το ζευγάρι υποδύεται η Τζίνα Ντέιβις και ο Άλεκ Μπόλντουιν) αποτελείται από τους Τσαρλς, τη σύζυγό του Ντέλια και την κόρη τους Λίντια. Κάτω από την καθοδήγηση του διακοσμητή Όθο, οι Ντιτζ μεταμορφώνουν εντελώς το στιλ του σπιτιού προσπαθώντας να το κάνουν "μοδάτο". Οι Μέιτλαντ ζητούν βοήθεια από την μεταθανάτια κοινωνική τους λειτουργό, την Τζούνο, που τους πληροφορεί ότι πρέπει να μείνουν στο σπίτι για 125 χρόνια και ότι αν θέλουν να φύγουν οι Ντιτζ θα πρέπει να τους τρομάξουν. Παρά τις φιλότιμες όμως προσπάθειες, δεν καταφέρνουν να τους ταράξουν.

Παρόλο που το ζευγάρι παραμένει αόρατο στους Τσαρλς και Ντέλια, η κόρη τους Λίντια (Γουινόνα Ράιντερ) μπορεί να το βλέπει και μάλιστα γίνεται φίλη μαζί τους. Οι Μέιτλαντ, και ενώ η Τζούνο τους προειδοποίησε να μην το κάνουν, επικοινωνούν με τον Σκαθαροζούμη, ένα βιοεξορκιστή, για να διώξει τους Ντιτζ. Ο Σκαθαροζούμης όμως ενδιαφέρεται περισσότερο να κατακτήσει τη Λίντια και να την παντρευτεί, ώστε να επιστρέψει στη χώρα των ζωντανών. Θα χρειαστεί η συνεργασία των Μέιτλαντ με την Λίντια για να νικήσουν τον Σκαθαροζούμη και να τον στείλουν για πάντα στον άλλον κόσμο.

It's a wrap: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας "Ο Σκαθαροζούμης 2", του σίκουελ της cult επιτυχίας των '80's

Η επιτυχία της ταινίας ήταν σαρωτική. Σημείωσε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία και κέρδισε τότε και το Όσκαρ μακιγιάζ,

Τώρα ο Τιμ Μπάρτον, σκηνοθέτης και της πρώτης ταινίας, ανέλαβε να μας δώσει τη συνέχεια της ιστορίας. Η Γουινόνα Ράιντερ και ο Κίτον παίζουν και πάλι, ενώ τώρα συμμετέχει και η Τζένα Ορτέγα (από το Wednesday) ως κόρη μάλλον της Lydia, της κόρης του τότε ζευγαριού από τη Νέα Υόρκη. Στην ταινία θα κάνει και ένα πέρασμα η Μόνικα Μπελούτσι, που έχει δεσμό με τον σκηνοθέτη.

Η ταινία γυρίστηκε λίγο έξω από το Λονδίνο και στο Βερμόντ. Μάλιστα, ήταν σχεδόν έτοιμη όταν ξεκίνησε η απεργία των σεναριογράφων και των ηθοποιών κι έτσι η παραγωγή χρειάστηκε να περιμένει όλο αυτό το διάστημα. Τώρα ο Μπάρτον δήλωσε πως: "Χάρηκα πολύ σε αυτή την ταινία, το Beetlejuice 2, το απόλαυσα. Προσπάθησα να απογυμνώσω τα πάντα και να επιστρέψω στις ρίζεες, να δουλέψω με καλούς ανθρώπους, ηθοποιούς και μαριονέτες. Ήταν σαν να επέστρεφα στο γιατί μου άρεσε να κάνω ταινίες". Και συνέχισε λέγοντας πως: "αισθάνομαι ευγνώμων που γυρίσαμε αυτό που γυρίσαμ. Κυριολεκτικά, ήταν μιάμιση μέρα" είπε αναφερόμενος στη δουλειά που υπολειπόταν για την ολοκλήρωση της ταινίας. Η συνέχεια στη μεγάλη οθόνη.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.

28 Απρ 2024

Time 100 Gala: Ούμα Θέρμαν, Μάικλ Τζ. Φοξ, Κάιλι Μινόγκ- οι λαμπερές αφίξεις στο εμβληματικό πάρτι

Το πάρτι για τον εορτασμό της λίστας των 100 πιο επιδραστικών ανθρώπων είναι κάθε χρόνο ένα πολυαναμενόμενο γεγονός.

28 Απρ 2024

Βασιλιάς Κάρολος: H νέα ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ για την υγεία του

Τέλος στις φήμες για επιδείνωση της υγείας του βασιλιά Κάρολου θέλησε να βάλει το Παλάτι με μια ανακοίνωση, αλλά και μια νέα φωτογραφία του βασιλικού ζεύγους.

28 Απρ 2024

Πώς θα τιμήσει η παρέα των Friends τη γλυκόπικρη επέτειο των 20 χρόνων

Η τηλεοπτική παρέα των Friends αποχαιρέτησε τον περασμένο Οκτώβριο τον Mάθιου Πέρι.

28 Απρ 2024

Μουσείο Ακρόπολης: "Παρθενώνας και Βύρωνας. Με αφορμή τα 200 χρόνια από τον θάνατο του Βύρωνα"

Τα τελευταία λόγια του λόρδου Βύρωνα πριν πεθάνει λέγεται ότι ήταν για την Ελλάδα.

28 Απρ 2024

Τζον Λένον-Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Οι γιοι τους είναι ολόιδιοι με τους μπαμπάδες και κυκλοφορούν νέο single

Μια νέα συνεργασία Λένον- ΜακΚάρτνεϊ είναι το τελευταίο πράγμα που θα περίμενε κανείς.