ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ζούσε η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν το 1912; Οι θεωρίες συνωμοσίας

Το Tiktok είναι πεπεισμένο ότι η μεγαλύτερη αδερφή της οικογένειας Καρντάσιαν είναι "ταξιδιώτης του χρόνου"

Η οικογένεια Καρντάσιαν βρίσκεται για ακόμη μία φορά στο επίκεντρο της προσοχής και έχει προκαλέσει φρενίτιδα στους χρήστες του διαδικτύου με μία νέα φωτογραφία που έγινε viral. Είναι, ίσως, η πρώτη φορά που αυτό έχει γίνει χωρίς τη θέλησή τους, αφού πρόκειται για μία θεωρία συνωμοσίας γύρω από μία φωτογραφία που ανέβασε ένας χρήστης του TikTok.

Oι θαυμαστές της δημοφιλής οικογένειας, είναι πεπεισμένοι ότι η μεγαλύτερη αδερφή των Καρντάσιανς είναι ταξιδιώτης στο χρόνο. Ο λόγος για την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, η οποία μοιάζει με μία γυναίκα που έζησε το 1912. Ένας χρήστης του TikTok δημοσίευσε μια φωτογραφία από το 1912 που δείχνει μια γυναίκα, η οποία μοιάζει εξαιρετικά με την Αμερικανίδα ριάλιτι σταρ.

Η Καρίνα Νούβο, μια Κουβανή τραγουδίστρια που δημοσίευσε το υλικό, δεν πίστευε στα μάτια της όταν έπεσε πάνω στην φωτογραφία, ενώ ήταν στο σούπερ μάρκετ της περιοχής της. "Ήταν ζωντανή η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν το 1912;", Έγραψε λεζάντα στο TikTok. Και το βίντεο έγινε viral, συγκεντρώνοντας 3,3 εκατομμύρια προβολές στην πλατφόρμα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ξεσηκώνοντας τους θαυμαστές.

Στην παλιά φωτογραφία, η γυναίκα είναι ντυμένη με ένα ρούχο της εποχής του Εδουάρδου, με βολάν μπλούζα και φούστα, ενώ μοιάζει τρομερά με την μεγαλύτερη αδερφή των Καρντάσιανς.

Το στιγμιότυπο τραβήχτηκε περίπου 67 χρόνια πριν από τη γέννηση της ριάλιτι σταρ. Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν είναι γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι " Keeping up with the Kardashians", όπου μοιράζεται την οικογενειακή ζωή της. Έχει γεννηθεί στις 18 Απριλίου 1979 και είναι η μεγαλύτερη από τα άλλα πέντε διάσημα αδέρφια της.

Η δημοφιλής οικογένεια είναι για πολλά πράγματα γνωστή, αλλά κανείς δεν περίμενε ότι θα γίνουν viral ως " ταξιδιώτες του χρόνου". Στις ταινίες, οι ταξιδιώτες στο χρόνο μπαίνουν συνήθως μέσα σε μια μηχανή και μεταφέρονται στο παρελθόν ή στο μέλλον.

Στη συνέχεια επανεμφανίζονται ακαριαία ανάμεσα σε καουμπόηδες, ιππότες ή δεινόσαυρους. Αυτό που δείχνουν αυτές οι ταινίες είναι βασικά η τηλεμεταφορά χρόνου. Οι επιστήμονες δεν πιστεύουν ότι αυτή η " μετακίνηση" είναι πιθανή στον πραγματικό κόσμο, αλλά επίσης δεν υποβιβάζουν τα ταξίδια στο χρόνο ως ένα ιδέα.

Στην πραγματικότητα, οι νόμοι της φυσικής μπορεί να επιτρέπουν το χρονολογικό άλμα, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο να αποδειχθεί.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.

28 Απρ 2024

Time 100 Gala: Ούμα Θέρμαν, Μάικλ Τζ. Φοξ, Κάιλι Μινόγκ- οι λαμπερές αφίξεις στο εμβληματικό πάρτι

Το πάρτι για τον εορτασμό της λίστας των 100 πιο επιδραστικών ανθρώπων είναι κάθε χρόνο ένα πολυαναμενόμενο γεγονός.

28 Απρ 2024

Βασιλιάς Κάρολος: H νέα ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ για την υγεία του

Τέλος στις φήμες για επιδείνωση της υγείας του βασιλιά Κάρολου θέλησε να βάλει το Παλάτι με μια ανακοίνωση, αλλά και μια νέα φωτογραφία του βασιλικού ζεύγους.

28 Απρ 2024

Πώς θα τιμήσει η παρέα των Friends τη γλυκόπικρη επέτειο των 20 χρόνων

Η τηλεοπτική παρέα των Friends αποχαιρέτησε τον περασμένο Οκτώβριο τον Mάθιου Πέρι.

28 Απρ 2024

Μουσείο Ακρόπολης: "Παρθενώνας και Βύρωνας. Με αφορμή τα 200 χρόνια από τον θάνατο του Βύρωνα"

Τα τελευταία λόγια του λόρδου Βύρωνα πριν πεθάνει λέγεται ότι ήταν για την Ελλάδα.

28 Απρ 2024

Τζον Λένον-Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Οι γιοι τους είναι ολόιδιοι με τους μπαμπάδες και κυκλοφορούν νέο single

Μια νέα συνεργασία Λένον- ΜακΚάρτνεϊ είναι το τελευταίο πράγμα που θα περίμενε κανείς.

27 Απρ 2024

Φούτζι: Οι Ιάπωνες μπλοκάρουν" την θέα του όρους Φούτζι στους τουρίστες

Δραστικά μέτρα λαμβάνει η Ιαπωνία καθώς δεν μπορεί να ανεχτεί πια τις κακές συμπεριφορές.