ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

"Ευτυχώς που παντρεύτηκα κάποιον 32 χρόνια νεότερό μου. Δεν θα άντεχα να είμαι παντρεμένη με κάποιον στην ηλικία μου"

Η 90χρονη θεά Τζόαν Κόλινς ξαναχτυπά και αυτή τη φορά μιλά για την διαφορά ηλικίας που έχει με τον 5ο σύζυγό της Πέρσι Γκίμπσον.

Η σταρ της "Δυναστείας" παντρεύτηκε τον σύζυγο νούμερο 5 τον παραγωγό Πέρσι Γκίμπσον το 2002. Και όπως είπε χαρακτηριστικά η ίδια "αφού φίλησε πολλά βατράχια βρήκε επιτέλους τον πρίγκιπά της."

Στη νέα της συνέντευξη στο Fox News Digital η ηθοποιός είπε για τον αγαπημένο της Πέρσι: "Πρώτα από όλα, ήμασταν πολύ καλοί φίλοι πριν παντρευτούμε. Δουλέψαμε μαζί σε ένα θεατρικό έργο και απολαύσαμε ο ένας την παρέα του άλλου. Κάναμε μόνο παρέα στην αρτχή και ειδψθήκαμε ξανά ένα χρόνο μετά. Αρχίσασμε να ανταλλάσσουμε ερωτικά γράμματα και κάπου εκεί συνειδητοποιήσαμε ότι ήμασταν στο ίδιο μήκος κύματος".

"Ο Πέρσι είναι ένας πολύ καλός, ευγενικός, προσγειωμένος άνθρωπος", εκομολογήθηλκε η ηθοποιός . "Πολλοί από τους ανθρώπους με τους οποίους ήμουν – και δεν πρόκειται να διευκρινίσω με ποιους – ήταν είτε νευρωτικοί, είτε ελαφρώς ανισόρροποι, αντίθετα με τον Πέρσι μου", είπε.


Στο παρελθόν πολλοί έχουν σχολιάσει την διαφορά ηλικίας του ζευγαριού, αλλά για την Κόλινς, η ηλικία είναι "απλώς ένας αριθμός". Και όπως η ίδια επεσήμανε στην πρόσφατη συνέντευξή της, "ποτέ δεν αργά να βρεις την αγάπη σε οποιοδήποτε στάδιο της ζωής κι αν βρίσκεσαι".

Όπως τόνισε η ηθοποιός και οι δύο μοιράζονται την ίδια επιθυμία για την χαρά της ζωής.

"Γεννήθηκα με έναν τεράστιο ενθουσιασμό για τη ζωή", είπε. "Η μητέρα μου έλεγε ότι δεν έμεινα ποτέ ακίνητη όταν ήμουν παιδί. Κάποτε έκανα πέντε διαφορετικά πράγματα ταυτόχρονα. Θα έλυνα ένα σταυρόλεξο, θα έφτιαχνα ένα κουκλόσπιτο, θα διάβαζα, θα ζωγράφιζα, θα προσπαθούσα να γίνω ντετέκτιβ ή όλα αυτά μαζί!".

"Η ζωή είναι ένα δώρο", τόνισε. "Γι’ αυτό το λένε δώρο – είναι δώρο. Και τόσοι άνθρωποι το σπαταλούν. Είναι τόσο θλιβερό. Είναι ένα δώρο και δεν διαρκεί για πολύ."

"Ευτυχώς που παντρεύτηκα κάποιον 32 χρόνια νεότερό μου. Δεν θα άντεχα να είμαι παντρεμένη με κάποιον στην ηλικία μου. Ο Πέρσι συχνά παραδέχεται ότι μπορώ να τον εξαντλήσω!"

Σε αυτήν της την συνέντευξη η Κόλινς μίλησε και για την πολυετή σχέση της με τον Γουόρεν Μπίτι.

"Ήμασταν και οι δύο πολύ νέοι, πολύ εγωιστές, πολύ φιλόδοξοι", είπε η Κόλινς. "Είχα πολλές σχέσεις. Έκανα πολλούς γάμους. Ευτυχώς, μεγαλώνοντας γνώρισα τον άντρα που είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για μένα για το υπόλοιπο της ζωής μου. Είμαστε μαζί από τότε. Και είμαστε πολύ, πολύ ευτυχισμένοι παντρεμένοι".

Στο βιβλίο, η Κόλινς γράφει ότι όταν είπε στον Μπίτι ότι ήταν έγκυος, ο τότε καλός της της είπε ότι έπρεπε να κάνει έκτρωση για να προστατεύσει τη σταδιοδρομία τους στο Χόλιγουντ. Παρόλο που ήταν ήδη αρραβωνιασμένοι, η Κόλινς είπε ότι δεν ήταν λάτρης των γάμων με κυνηγετικό όπλο.

"Ήταν μόλις 23 ετών, ένας μαχόμενος απρόβλεπτος ηθοποιός με μια δυνητικά σπουδαία καριέρα μπροστά του", έγραψε ο Κόλινς.

Η Κόλινς είπε ότι έκανε άμβλωση αλλά δεν κράτησε ποτέ κακία στον 86χρονο σήμερα Γουόρεν Μπίτι . Η Κόλινς μάλιστα παραδέχτηκε ότι δεν ήταν ούτε εκείνη έτοιμη για τη μητρότητα.

"Είχε απόλυτο δίκιο ο Γουόρεν τότε", είπε στο Fox News Digital.

Ωστόσο αργότερα η Κόλινς απέκτησε δύο παιδιά με τον δεύτερο σύζυγό της, τον ηθοποιό/τραγουδιστή/τραγουδοποιό Anthony Newley, και ακόμη ένα παιδί με τον τρίτο σύζυγό της, τον επιχειρηματία Ron Kass.

"Η μητρότητα ήταν υπέροχη", είπε ο Κόλινς. "Είμαι πολύ κοντά στα παιδιά μου. Μιλάμε συνέχεια." ".

Read Next

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Πάσχα στο χωριό

Μικρές αλλά πολύτιμες αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια.

03 Μαϊ 2024

Swipe right για την Ευρώπη: Μια εφαρμογή τύπου Tinder μας δείχνει με ποιους υποψήφιους των Ευρωεκλογών... ταιριάζουμε

Μια ομάδα νέων σκέφτηκε μια λύση για να αυξήσει τη συμμετοχή των νέων στις εκλογές της ΕΕ.

03 Μαϊ 2024

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Το "δικό τους" Πάσχα στο Καρπενήσι

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης μοιράζονται στιγμιότυπα από το "Πάσχα στο χωριό".

03 Μαϊ 2024

Εύα Μέντες: "Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει παιδιά σε άλλη ηλικία" λέει η σταρ και κάποιες από εμάς συμφωνούμε- πολύ

Η Εύα Μέντες εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει παιδιά μετά τα 40 κι εμείς αναρωτιόμαστε αν όντως έχει δίκιο.

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ το total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!