ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

"Εντιμότατοι φίλοι": Ο Κώστας Ρηγόπουλος και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σε νυχτερινή έξοδο

Η ρετρό ασπρόμαυρη φωτογραφία από βραδινή τους έξοδο.

Ο απόλυτος μπον βιβέρ του ελληνικού κινηματογράφου επέλεγε συχνά τους ρόλους του πατέρα, ή του μεσήλικα γλεντζέ, αλλά η κομψότητα και η φινέτσα του τον έκαναν ιδιαίτερα αγαπητό στο γυναικείο φύλο. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αγαπήθηκε από τον κόσμο και αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα του ελληνικού κινηματογράφου.

Και ενώ στην οθόνη δεν επέλεγε τον ρόλο του "μοιραίου γόη", στην ζωή του ο Λάμπρος Κωνσταντάρας λάτρευε το γυναικείο φύλλο και οι γυναίκες, αντίστοιχα, αυτόν. Στα τέλη της δεκαετίας του ’30, περνούσε τα βράδια του στα καλλιτεχνικά καφενεία και δήλωνε αμετανόητος εργένης.

Τελικά, δύο γυναίκες τον έκαναν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Η πρώτη ήταν η Γιούλη Γεωργοπούλου και μετέπειτα η Φιλιώ Κεκάτου. Η δεύτερη, μάλιστα, έμεινε βράχος στο πλευρό του μέχρι και τέλος της ζωής του. Όλες οι υπόλοιπες σχέσεις του ηθοποιού έληγαν λόγω των νυχτοπερπατημάτων του που πάντα περιελάμβαναν γνωριμίες με γοητευτικές γυναίκες. Σε πολλές από αυτές τις εξόδους ήταν με τον καλό του φίλο και ηθοποιό, Κώστα Ρηγόπουλο.

Και οι δύο επιτυχημένοι στα επαγγελματικά τους, δημοφιλείς και λάτρεις του γυναικείου φύλλου απολάμβαναν τις εξόδους στην Αθήνα. Ο λογαριασμός του Instagram, elena's diary, δημοσίευσε μία throwback ασπρόμαυρη φωτογραφία των σπουδαίων ηθοποιών σε βραδινή τους βόλτα.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena’s Diary Blog (@elenasdiary_blog)

Η λεζάντα της φωτογραφίας έγραφε:

"Εντιμότατοι φίλοι: Ο Κώστας Ρηγόπουλος και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σε νυχτερινή έξοδο. Λάτρης των ωραίων γυναικών, bon viveur, γνωστός για τους πολλούς έρωτες του, όπως αυτός με την Άννα Καλουτά, o Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν ένας από τους μεγάλους καρδιοκατακτητές του Ελληνικού Θεάτρου. Απέκτησε έναν γιο, τον καταξιωμένο δημοσιογράφο Δημήτρη Κωνσταντάρα από τον πρώτο του γάμο που όμως κράτησε λίγο. Ο πολυαγαπημένος ηθοποιός ένοιωθε πως ο γάμος και η οικογενειακή ζωή δεν του ταίριαζαν πολύ. Τότε όμως γνώρισε και ερωτεύθηκε την Φιλιώ Κεκάτου, η οποία ήταν 25 χρόνια μικρότερή του. Γνωρίστηκαν το 1961 και τελικά, παρά την αντίθετη φιλοσοφία ζωής του ηθοποιού παντρεύτηκαν το 1971. Έμειναν μαζί για 24 χρόνια, μέχρι τον θάνατό του Λάμπρου Κωνσταντάρα το 1985. Η σύζυγός του, στάθηκε με απόλυτη αφοσίωση στο πλευρό του κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών της ζωής του, που ήταν δύσκολα και μελαγχολικά για τον σπουδαίο ηθοποιό, καθώς είχε χτυπηθεί από αλλεπάλληλα εγκεφαλικά επεισόδια και είχε απομονωθεί στο σπίτι του στα νότια προάστια. Ο Κώστας Ρηγόπουλος μαζί με την Κάκια Αναλυτή υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια του Ελληνικού θεάτρου, και ένα από τα πιο αγαπημένα: Γνωρίστηκαν το 1955 όταν έπαιζαν και οι δυο στο θέατρο Κυβέλη. Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος και παντρεύτηκαν μετά από τρεις μήνες. Έζησαν μαζί -στο σανίδι και εκτός -για 46 χρόνια. Απέκτησαν μια κόρη, την ηθοποιό Ζωή Ρηγοπούλου. Η μεγαλύτερη τους θεατρική επιτυχία ήρθε σμε το έργο "Αγάπη μου Ουάουα" που παιζόταν επι σειρά ετών στο θέατρο Αναλυτή ξεκινώντας το 1967, μέχρι το 1972. Έφυγαν από τη ζωή σχεδόν μαζί, με διαφορά ενός χρόνου. Πρώτα ο Κώστας Ρηγόπουλος το 2001 στα 71 του- μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο- και έπειτα η Κάκια Αναλυτή το 2002, σε ηλικία 68 ετών".

Aκολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

20 Σεπ 2024

Μπραντ Πιτ- Τζορτζ Κλούνεϊ: Οι δυο Λύκοι στον Λος Άντζελες- Η λαμπερή πρεμιέρα

Οι πρωταγωνιστές του Wolfs έδωσαν το λαμπερό παρών στη μεγάλη πρεμιέρα στο Λος Άντζελες.

20 Σεπ 2024

Μαρίνα Ψάλτη: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση, λίγους μήνες μετά την απώλεια του συντρόφου της, Γιάννη Φέρτη

Η 60χρονη ηθοποιός μετά τον θάνατο του συζύγου της χαμογελά και πάλι.

Περισσότερα από

News

20 Σεπ 2024

Λιάνα Κανέλλη: Η σπάνια εμφάνιση με τον γοητευτικό γιο της Γαβριήλ – Χρήστο

Ο υιοθετημένος γιος της Λιάνας Κανέλλη αποφεύγει τη δημοσιότητα, ωστόσο σε αυτή την ιδιαίτερη εκδήλωση μνήμη στο Ηρώδειο πόζαρε χαμογελαστός δίπλα της.

20 Σεπ 2024

Τι θα δούμε στο νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ για την τηλεοπτική σεζόν 2024-2025

Ενημέρωση, τηλεοπτικές σειρές και ταινίες, ντοκιμαντέρ, εκπομπές, on demand τηλεθέαση στα οκτώ κανάλια της ΕΡΤ. Η ΕΡΤ τα έχει όλα.

20 Σεπ 2024

Γιώργος Πατούλης: Στο Ηρώδειο με τη σύντροφό του Νάνσυ Κοίλου μετά την είδηση της εγκυμοσύνης

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Γιώργου Πατούλη με τη σύντροφό του μετά την αποκάλυψη ότι θα γίνουν γονείς.

20 Σεπ 2024

"Αθήνα 20 χρόνια μετά": Η Άννα Βίσση τραγούδησε αγκαλιά με τους Παραολυμπιονίκες

Μια λαμπερή και πολύ συγκινητική βραδιά στο Καλλιμάρμαρο με "άρωμα αθλητισμού" και Άννα Βίσση.

20 Σεπ 2024

Εύα Μέντες: Η εντυπωσιακή της επανεμφάνιση μετά από πολλά χρόνια αποχής από τα φώτα

Η 50χρονη Εύα Μέντες είναι το πρόσωπο της νέας καμπάνιας της Stella McCartney.

20 Σεπ 2024
20 Σεπ 2024

H περιουσία της Ντέμι Μουρ μετρά πολλά εκατομμύρια

Σύμφωνα με πληροφορίες του celebritynetworth

20 Σεπ 2024

Τζένι Σιμίτσου: "Ένιωθα σαν πόρνη πολυτελείας" λέει για τη σχέση που είχε κάποτε με τη Μαντόνα

Το μοντέλο είχε δεσμό με τη Μαντόνα στη δεκαετία του '90, όταν η τραγουδίστρια ήταν ένα από τα πιο περιζήτητα αστέρια του κόσμου.