ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Love Story: Θυμάστε τότε που η Κλόντια Σίφερ ήταν αρραβωνιασμένη με τον Μάγο;

Η Κλόντια Σίφερ και ο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ ήταν ζευγάρι για πέντε περίπου χρόνια.

Από την αρχή της καριέρας της η Κλόντια Σίφερ είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον του ανδρικού πληθυσμού με την ομορφιά, την κομψότητα και τη γοητεία της. Μάλιστα, είχε βγει για έναν περίπου χρόνο και με τον Πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό, πριν συναντήσει τον πρώτο μεγάλο έρωτα της ζωής της, τον Ντέιβιντ Κόπερφιλντ.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε μία παράσταση του Κόπερφιλντ. Εκείνη καθόταν ανάμεσα στους θεατές και ο Μάγος την σήκωσε από το κοινό προκειμένου να τον βοηθήσει στην παράσταση. Λέγεται ότι ερωτεύτηκαν αμέσως και άρχισαν να βγαίνουν. Μάλιστα, αρραβωνιάστηκαν έναν χρόνο μετά. Ωστόσο, καιρό μετά, το περιοδικό Paris Match τους κατηγόρησε πως η σχέση τους δεν ήταν αληθινή, αλλά και οι δύο προσποιούνταν προκειμένου να αποκτήσουν περισσότερη δημοσιότητα.

Το άρθρο υποστήριζε πως η Σίφερ είχε πληρωθεί 12.500 λίρες για να βρίσκεται εκείνη την ημέρα στο κοινό, είχαν πληρωθεί μάλιστα όλα τα έξοδά της για το ταξίδι, ακόμα και η μεταφορά της με τη λιμουζίνα. Έτσι, δεν ήταν καθόλου "τυχαίο" που τη διάλεξε μέσα από το κοινό και την ανέβασε στη σκηνή. Το ζευγάρι έγινε έξαλλο με τους ισχυρισμούς αυτούς και κατέθεσε μήνυση για 30 εκ. δολλάρια. Συγκεκριμένα το έγγραφο ανέφερε πως "Η κυρία Σίφερ και ο κύριος Κόπερφιλντ γνωρίστηκαν εν ώρα εργασίας, ερωτεύτηκαν και σχεδιάζουν να παντρευτούν. Δεν προσποιούνται τίποτα σε κανέναν".

Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Κόπερφιλντ παραδέχτηκε πως πράγματι είχε δοθεί αμοιβή στη Σίφερ για να παρακολουθήσει την παράσταση, αλλά πως ο έρωτάς τους δεν ήταν κατασκεύασμα. Το 1999 γαλλικό δικαστήριο τούς επιδίκασε αποζημίωση καθώς έκρινε πως το δημοσίευμα ήταν αναληθές.

Όμως, μετά από λίγο το ζευγάρι, ύστερα από πέντε χρόνια, χώρισε. Πολλοί θεώρησαν πως η πίεση από το δημοσίευμα και ο ισχυρισμός πως η σχέση τους ήταν ένα ψέμμα τους επηρέασε, όμως αργότερα δήλωσαν πως ήταν το επιβαρημένο πρόγραμμά τους που δεν τους επέτρεπε τελικά να είναι μαζί.

Ωστόσο, εξακολουθούν να μιλάνε τρυφερά ο ένας για τον άλλον, με τον Κόπερφιλντ να λέει πως "είναι ένας πολύ, πολύ καλός άνθρωπος και ενδιαφέρομαι για εκείνη πραγματικά απλώς κάνει ο καθένας τα δικά του πράγματα". Από την άλλη η Κλόντια είχε δηλώσει για εκείνον πως: "παραμένει ένας από τους καλύτερους μου φίλους, ήταν ο πρώτος μου έρωτας και θα είναι πάντα σημαντικός για εμένα".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

05 Δεκ 2023

H Πόπη Τσαπανίδου με μαγιό και χωρίς φίλτρα σε εξωτικό προορισμό

Η Πόπη Τσαπανίδου στη χρυσή αμμουδιά εξωτικού προορισμού

05 Δεκ 2023

Ιράν: Η φυλακισμένη νομπελίστρια της Ειρήνης Ναργκίς Μοχαμαντί θα συνεχίσει τη μάχη για τα ανθρώπινα δικαιώματα

Το ξεκαθαρίζει με επιστολή της μέσα από τη φυλακή του Ιράν, "ακόμα και μου κοστίσει τη ζωή μου" γράφει η Νομπελίστρια.

Περισσότερα από

News

05 Δεκ 2023

Η ηχηρή απάντηση του Γιάννη Στάνκογλου στις φήμες περί σχέσης

Έδωσε τη δική του απάντηση ο ηθοποιός με ανάρτησή του στο Instagram.

05 Δεκ 2023

Πάμελα Άντερσον: Ακόμη μια εντυπωσιακή εμφάνιση χωρίς μακιγιάζ στο κόκκινο χαλί των Fashion Awards 2023

Το fashion icon έχει "αγκαλιάσει" πλέον τη φυσική ομορφιά της στις δημόσιες εμφανίσεις της.

05 Δεκ 2023

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: ο δράστης φέρεται να είναι ο πρώην σύντροφος της

Η γυναίκα είχε λάβει κάθε δυνατό μέτρο, κι όμως έχασε τη ζωή της.

05 Δεκ 2023

Καστοριά: Κυνηγός δολοφόνησα μητέρα αρκούδα και τα δύο αρκουδάκια της

Χωρίς πάτο η απάνθρωπη συμπεριφορά των Ελλήνων προς τα ζώα. Τα αρκουδάκια θήλαζαν ακόμα.

05 Δεκ 2023

Μιμή Ντενίση: Με (ολόχρυση) φούστα Ελληνίδας σχεδιάστριας σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη

Η Μιμή Ντενίση έλαμψε με την παρουσία της στο Maria Callas Monaco Gala & Awards σε πολυτελές ξενοδοχείο της συμπρωτεύουσας.

05 Δεκ 2023

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Τα εντυπωσιακά παπούτσια με τα οποία συνδύασε το Total Black Look της

Η πάντα στιλάτη ηθοποιός μόλις υιοθέτησε μία από τις πιο glam τάσεις της σεζόν.

05 Δεκ 2023

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ ποζάρει στα Βρετανικά Βραβεία Μόδας, φορώντας τη νέα του καλύπτρα ματιού

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ με την Μαρί Σαντάλ και την Αν Χάθαγουέι στα Βρετανικά Βραβεία Μόδας 2023.

05 Δεκ 2023

Τάιρα Μπανκς: "Στα 50 το μυαλό μου είναι πιο δυνατό από ποτέ"

Η Τάιρα Μπανκς γιορτάζει τα 50α της γενέθλια χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Γιατί μπορεί.