ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ελένη Ψυχούλη: "Δεν γίνεται να είσαι 60 χρονών και να είναι όλα ωραία, και η μούρη και το σώμα. Επιλέγω..."

Η γνωστή δημοσιογράφος σε μία πολύ ενδιαφέρουσα-όπως πάντα- συνέντευξη στο MEGA.

ελενη_ψυχουλη NDP

Η Ελένη Ψυχούλη έδωσε μία αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή "MEGA Καλημέρα" και μίλησε για την συνεργασία της με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλου, αλλά και τις διατροφικές διαταραχές που έχει αντιμετωπίσει.

Η γνωστή δημοσιογράφος συνεχίζει για ακόμη μία χρονιά στο " Στούντιο 4", με την ίδια να δηλώνει πως με τους παρουσιαστές και την ομάδα "νιώθει σαν οικογένεια", ενώ τους ενώνει μια μακροχρόνια φιλία. Την ίδια την έχουμε γνωρίσει μέσα από την συμμετοχή της σε διάφορες εκπομπές, ωστόσο η εκπομπή "Σεφ στον αέρα” ήταν αυτή που την έβαλε στις καρδιές των τηλεθεατών. Λατρεύει την γαστρονομία και εξήγησε ότι δεν παρακολουθεί τις νέες εκπομπές μαγειρικής στην τηλεόραση, καθώς δεν την εκφράζουν.

Η Ελένη Ψυχούλη δεν δίστασε, επίσης, να πει για την εκπομπή "Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου" ότι της χαλάει την αισθητική της και νιώθει πως οριακά την προσβάλει.

Στην αποκλειστική συνέντευξη της, η Ελένη Ψυχούλη μίλησε για τις διατροφικές διαταραχές και για το αρνητικό σχόλιο που είχε δεχθεί από συνεργάτη της.

"Όταν ήμουν μικρή είχα διατροφικές διαταραχές, έχανα κιλά. Πολλές φορές στη ζωή μου έχω φτάσει 34 κιλά, μου αρέσουν οι αδύνατοι άνθρωποι. Μία από τις αρχές μου στη ζωή είναι η αυτοσυγκράτηση. Η παχυσαρκία είναι πρόβλημα, δεν γίνεται για χάρη του bodyshaming να βλέπουμε "τέρατα”", είπε και πρόσθεσε:

"Μία κοπέλα στο μακιγιάζ μου είχε πει να κάνω μπότοξ, γιατί δεν μπορούσε να βάψει τα μάτια μου. Γιατί ταυτίζονται μονό οι νέοι με το ωραίο;".

H δημοσιογράφος πήρε θέση, επίσης, για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί η τραγουδίστρια, Δέσποινα Βανδή για το ντύσιμό της και ξεκαθάρισε πως όλοι θα πρέπει να φοράνε ότι τους αρέσουν και πως δεν καθοριζόμαστε από την ηλικία.

"Οι άνδρες με βλέπουν 60 χρονών και κάνουν πίσω, αλλά δεν τους κοιτάω ούτε εγώ. Βαριέμαι την συντροφικότητα, θέλω τον μεγάλο έρωτα. Ο έρωτας έχει παίξει βασικό ρολό στην ζωή μου", εξομολογήθηκε η Ελένη Ψυχούλη για την προσωπική της ζωή.

Το μεγάλο της μυστικό είναι ότι της αρέσουν οι κονσέρβες, ενώ παραδέχθηκε πως υπάρχουν μέρες που ξυπνάει και σκέφτεται πως πρέπει να κάνει μπότοξ. "Δεν γίνεται να είσαι 60 χρονών και να είναι όλα ωραία, και η μούρη και το σώμα. Επιλέγω σώμα".

Ελένη Ψυχούλη: "Δεν γίνεται να είσαι 60 χρονών και να είναι όλα ωραία, και η μούρη και το σώμα. Επιλέγω..."

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.