ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Όταν ο Ρόμπι Γουίλιαμς γνωρίστηκε με την Τζέρι Χάλιγουελ στις συναντήσεις των Ανώνυμων Αλκοολικών

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τον Ρόμπι Ουίλιαμς και η ζωή του εκτός από "άσωτη" είναι και συναρπαστική.

Το επίσημο τρέιλερ για τη νέα μίνι σειρά ντοκιμαντέρ του Ρόμπι Ουίλιαμς παρουσίασε το Netflix. Η μίνι σειρά με τίτλο απλά το όνομά του "Robbie Williams" αποτελείται από 4 επεισόδια.

Με αφορμή τα 25 χρόνια στη σκηνή ως σόλο καλλιτέχνης, το ντοκιμαντέρ θα αφηγείται την ιστορία του πιο επιτυχημένου Βρετανού καλλιτέχνη όλων των εποχών μέσα από μία άγρια, "πικάντικη" και γεμάτη μυστήριο αρκετές φορές πορεία προς τη δόξα. Επιπλέον, περιλαμβάνει ανέκδοτο αρχειακό υλικό σχεδόν 30 χρόνων από το προσωπικό αρχείο του σταρ έχοντας παράλληλα την επιμέλεια μιας καταξιωμένης ομάδας κινηματογραφιστών.

Η σκηνοθεσία ανήκει στον υποψήφιο για Emmy και BAFTA Τζόι Πέρλμαν σε παραγωγή της Ridley Scott Associates, ενώ την εκτελεστική παραγωγή υπογράφει ο οσκαρικός ντοκιμαντερίστας Ασίφ Καπάντια.

Το τρέιλερ καταγράφει τον διάσημο τραγουδιστή από τα πρώτα του βήματα με τους "Take That" στα 16 του χρόνια, μέχρι τις κορυφαίες στιγμές της σόλο καριέρας του όπως η κατάκτηση των Brit Awards, τις μάχες με τους δαίμονες και τις τρυφερές στιγμές με την οικογένειά του. "Αυτό που θα με κατέστρεφε με έκανε επίσης επιτυχημένο", σχολιάζει ο Ουίλιαμς σε ένα σημείο του τρέιλερ. "Άγγιξα τη φωτιά. Έσπρωξα όταν μου έλεγαν να τραβήξω για να δω αν μπορώ να ζήσω".

Το νέο ντοκιμαντέρ του Robbie Williams περιγράφει τα σκαμπανεβάσματα της περίπλοκης σχέσης του σταρ με τη φήμη, την προσοχή των μέσων ενημέρωσης, τον αγώνα του με τον εθισμό και τα σκαμπανεβάσματα της απίστευτης μουσικής του καριέρας,αλλά και για την σχέση του με το Spice Girl Τζέρι Χάλιγουελ. Στο ντοκιμαντέρ, ο Γουίλιαμς θυμάται το παρελθόν του στην προσωπική του ζωή, χαρακτηρίζοντας τη σχέση του με τη Χάλιγουελ ως "μαγική".

Ο Ρόμπι, η Τζέρι και η μάχη τους με το αλκοόλ και τις διατροφικές διαταραχές

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί αρχικά στις συναντήσεις των Ανώνυμων Αλκοολικών, όταν και οι δύο τους πάλευαν με προβλήματα ψυχικής υγείας. Εκτός από τους αγώνες τους με το αλκοόλ, αντιμετώπιζαν και οι δύο προκλήσεις που σχετίζονταν με το φαγητό, με την Χάλιγουελ να αντιμετωπίζει βουλιμία και τον Γουίλιαμς να παλεύει με την ανορεξία.

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς εξομολογείται ότι ήταν τρομερά ευτυχισμένος με την Τζέρι, αλλά αποκαλύπτει και τον λόγο που επέλεξε να τερματίσει τη σχέση. Μετά από τρεις μήνες μαζί, αποφάσισε όπως δήλωσε να χωρίσει μαζί της, λόγω των ανησυχητικών φημών γύρω από τη σύντροφό του, οι οποίες τον προβλημάτισαν βαθιά και σηματοδότησαν την αρχή του τέλους.

Και έτσι ήρθε ο χωρισμός

Κατά τη διάρκεια καλοκαιρινών διακοπών στη νότια Γαλλία το 2000, ο τραγουδιστής πήρε τη δύσκολη απόφαση να τερματίσει τη σχέση τους. Στο ντοκιμαντέρ, θυμάται τον χρόνο που πέρασαν μαζί ως ευχάριστο και τον περιγράφει ως μια μικρή ομάδα που μοιράστηκε μια μαγική στιγμή σε ένα μαγικό μέρος, αν και τώρα αμφιβάλλει για την αυθεντικότητα αυτών των συναισθημάτων εκείνη την εποχή.

Η σειρά για τον διαχρονικό ροκ σταρ αναμένεται στη διάσημη πλατφόρμα στις 8 Νοεμβρίου.

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.