ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Μάρω Κοντού στα 89 παραμένει μια από τις πιο κομψές Ελληνίδες

Και παραδίδει μαθήματα στυλ.

μαρω_κοντου NDP

Ένας ζωντανός θρύλος του ελληνικού κινηματογράφου, μία γυναίκα με διαχρονικό στυλ, η Μάρω Κοντού αποδεικνύει στα 89 της έτη ότι είναι η " κυρία" του εγχώριου καλλιτεχνικού στερεώματος. Με χάρη και στυλ, φροντίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις με την ανεπιτήδευτη κομψότητά της και να εμπνέει τις γυναίκες όλων των ηλικιών.

Εάν θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για μία γυναίκα που ξεπερνά τον χρόνο, αυτή θα ήταν η Μάρω Κοντού. Την απολαμβάνουμε καθημερινά στο επιτυχημένο σίριαλ του MEGA " Η γη της ελιάς", όπου πρωταγωνιστεί τα τελευταία δύο χρόνια.

Ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός την έπιασε να παρακολουθεί την επίσημη πρεμιέρα του "Κάθε Πέμπτη κύριε Γκρην" που παρουσιάζεται στο Θέατρο ΑΡΓΩ με τους Γιώργο Κωνσταντίνου και Αποστόλη Τότσικα. Και κάπως έτσι μας ήρθαν εικόνες στο μυαλό από την θρυλική ταινία "Η γυνή να φοβήται τον άνδρα".

Η Μάρω Κοντού στα 89 παραμένει μια από τις πιο κομψές Ελληνίδες

NDP

Το βράδυ της Τρίτης, 7 Νοεμβρίου πλήθος κόσμου παρακολούθησε το πολυβραβευμένο έργο Τζεφ Μπάρον "Κάθε Πέμπτη κύριε Γκρην" , ανάμεσά τους και η Μάρω Κοντού. Η σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιός εμφανίστηκε στην επίσημη πρεμιέρα με ένα κόκκινο κοστούμι σε κλασική γραμμή.

Το διαχρονικό item φορέθηκε σε μία έντονη και αρκετά σύγχρονη απόχρωση, αναδεικνύοντας την πορσελάνινη επιδερμίδα της. Η Μάρω Κοντού επένδυσε σε ένα all time classic κομμάτι της μόδας που δεν χάνει ποτέ την αξία του στο χρηματιστήριο της μόδας.

Το κόκκινο κοστούμι συνδύασε με λευκό πουκάμισο και διακριτικά κοσμήματα. Στα παπούτσια, η Eλληνίδα σταρ επένδυσε σε ένα nude/ μαύρο ζευγάρι γόβες.

μαρω_κοντου

NDP

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

28 Δεκ 2025

Για ποιον λόγο ο 18χρονος James του Wessex, δεν θέλει να φέρει τον τίτλο της Αυτού Βασιλικής Υψηλότητας

Ο 18χρονος γιος του δούκα του Εδιμβούργου, Edward και της δούκισσας του Εδιμβούργου Sophie πήρε μια σημαντική απόφαση!

28 Δεκ 2025

Η σκοτεινή ερωτική ζωή της Taylor Swift πριν από τον Travis Kelce: "Νόμιζα ότι δεν υπήρχε κανείς για μένα"

Πριν τoν Kelce η τραγουδίστρια πέρασε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της, πιστεύοντας μάλιστα ότι δεν θα έβρισκε ποτέ την αληθινή αγάπη.

Περισσότερα από

News

28 Δεκ 2025

Nina Flohr | Με jacquard πουλόβερ για σκι στο St Moritz δίπλα στον πατέρα της Thomas Flohr

Γιορτές στα χιόνια για τη σύζυγο του Φίλιππου Ντε Γκρες και νονά της κόρης της πριγκίπισσας Βεατρίκης.

28 Δεκ 2025

Νίκος Αλιάγας | Ποια είναι η Τίνα Γρηγορίου, η μητέρα των δυο παιδιών του, η οποία έχει ένα επάγγελμα εντελώς διαφορετικό από το δικό του;

Ο Νίκος Αλιάγας μοιράζεται τη ζωή του με την Τίνα Γρηγορίου, τη μητέρα των δύο παιδιών του, η οποία έχει ένα επάγγελμα που απέχει πολύ από τον χώρο του θεάματος.

27 Δεκ 2025

Αυτό ήταν το μενού της βρετανικής βασιλικής οικογένειας στο χριστουγεννιάτικο γεύμα

Έτσι γιόρτασαν οι Windsor το χριστουγεννιάτικο γεύμα που οργάνωσε ο βασιλιάς στο Sandringham.

27 Δεκ 2025

Ο Timothée Chalamet έλαβε μέρος στην ιδιωτική χριστουγεννιάτικη παράδοση της οικογένειας Kardashian-Jenner

Ο διάσημος ηθοποιός αποτελεί πλέον μέρος της οικογένειας της Kylie Jenner!

27 Δεκ 2025

Η Δανάη Παππά σε Christmas party στο Σύνταγμα με lingerie βελούδινο φόρεμα

H festive εμφάνιση της ηθοποιού στο George, The Lobby Bar του King George.

27 Δεκ 2025

Βίκυ Καγιά | Σπάνια επίσημη εμφάνιση με την κόρη της Μπιάνκα Κρασσά

Η κοινή εμφάνιση με total black looks σε χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό δείπνο.

27 Δεκ 2025

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με τα αδέλφια του, Φίλιππο, Στέφανο και Νάρα σε σπάνια στιγμιότυπα

Τα τέσσερα αδέλφια γιόρτασαν μαζί τις ημέρες των Χριστουγέννων.

26 Δεκ 2025

"Αυτό ήταν το μόνο που ήθελε" | Τα πρώτα Χριστούγεννα της Nicole Kidman μετά το διαζύγιο

Τα ξεχωριστά Χριστούγεννα της Nicole Kidman με τις δυο κόρες της.

26 Δεκ 2025

Βασίλισσα Letizia - Βασιλιάς Felipe | Η οικογενειακή χριστουγεννιάτικη κάρτα που θύμισε αυτή της Kate και του William

Η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας σ' ένα χαλαρό στιγμιότυπο στην εξοχή για τα Χριστούγεννα.