ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η 48χρονη Σάρα Πόλσον δείχνει με κάθε τρόπο τον έρωτά της στην 80χρονη αγαπημένη της Χόλαντ Τέιλορ

Δείχνουν παντού και πάντα τον έρωτα τους και είναι πολύ αγαπημένες παρά τα 32 ολόκληρα χρόνια διαφοράς ηλικίας.

Δεν είναι εύκολο για δύο διακεκριμένες γυναίκες να παραδέχονται δημόσια ότι έχουν σχέση ακόμα και σήμερα, πόσο μάλλον όταν τις χωρίζουν 32 ολόκληρα χρόνια διαφοράς. Όλα αυτά όμως δεν αφορούν τις υπέροχες Σάρα Πόλσον και την 80χρονη σύντροφό της,επίσης ηθοποιό, Χόλαντ Τέλειρ, (η μαμά του Τσάρλι Σιν στο "Two and a Half Man").

Οι δύο γυναίκες συχνά μέσα από τις αναρτήσεις τους στα social media και τις κοινές τους εμφανίσεις δεν διστάζουν να εξομολογηθούν τη βαθιά αγάπη που τις συνδέει, ανατρέποντας τους κανόνες και στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα σε όσους βιάζονται να κατηγορήσουν τις επιλογές των άλλων.

Και βέβαια ως αχώριστες η Σάρα Πόλσον και η Χόλαντ Τέιλορ βρέθηκαν στο Second Stage Theater. Εκεί το βράδυ της Τρίτης ηθοποιοί, θεατρικοί συγγραφείς και άλλοι καλλιτέχνες παρευρέθηκαν στην τελετή για να τιμήσουν την ηθοποιό Σάρα Πόλσον, η οποία πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε μια νέα παράσταση του Μπρόντγουεϊ, παραγωγής Second Stage με τίτλο "Appropriate".

H Σάρα Πόλσον φορώντας ένα υπέροχο κατακότρρινο φόρεμα του οίκου Bottega Veneta ήταν για μια ακόμη φορά πολύ τρυφερή με την φίλη της και ηθοποιό Χόλαντ Τέιλορ.

Οι δύο γυναίκες είναι δέκα χρόνια μαζί, εκ των οποίων τα πέντε συζούν. Οι δυο τους συναντήθηκαν στη Νέα Υόρκη το 2005 σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση.

Η Πόλσον έχει παραδεχτεί πως από την πρώτη στιγμή θεώρησε πως η Τέιλορ ήταν η ομορφότερη γυναίκα του κόσμου και πως δεν μπορούσε να τη βγάλει από το μυαλό της. "Δεν επέλεξα να ερωτευτώ το άτομο που ερωτεύτηκα", έχει πει χαρακτηριστικά η βραβευμένη ηθοποιός. "Ζω τη ζωή μου με έναν αυθεντικό τρόπο. Απλώς προσπαθώ να είμαι όσο πιο αληθινή μπορώ. Αν αυτό μπορεί να εμπνεύσει κάποιον άλλο, δεν γίνεται να είναι κάτι κακό".

Παρόλα αυτά, τότε και οι δύο βρίσκονταν ακόμα σε άλλες σχέσεις, οπότε δεν τόλμησαν να κάνουν το πρώτο βήμα. Άρχισαν όμως να ακολουθούν η μία την άλλη στο twitter. Πέρασαν χρόνια για να βγουν το πρώτο τους ραντεβού. Στη συνέχεια, η Χόλαντ μίλησε για τη σχέση της, χωρίς να αναφέρει το όνομα της Πόλσον, ακολούθησε μια φωτογραφία στο instagram που πυροδότησε τις φήμες, οπότε οι δυο τους γρήγορα άρχισαν να εμφανίζονται μαζί. Στην αρχή, οι κοσμικοί κύκλοι τις επέκριναν εξαιτίας της μεγάλης διαφοράς ηλικίας τους. Εκείνες δεν έδιναν καμία σημασία στα κακόβουλα σχόλια. Αντ’ αυτού συνηθίζουν να μιλούν ανοιχτά για το πώς νιώθουν η μία για την άλλη, βάζοντας τέλος στα κουτσομπολιά και κάνοντας όλο τον πλανήτη να τις θαυμάζει.

Μάλιστα, η Πόλσον έχει απαντήσει στις κατηγορίες που δέχτηκε για την επιλογή της σε μια συνέντευξή της στους "Sunday Times". "Νομίζω πως πολλοί άνθρωποι έχουν έναν ασταθές τρόπο να βλέπουν τους μεγαλύτερους σε ηλικία, είναι ένας τρόπος αποστασιοποίησης από κάτι που νομίζουν πως δε θα συμβεί σε αυτούς. Έχω την τύχη να είμαι με κάποια που είναι μεγαλύτερή και πιο σοφή από εμένα. Δεν βρίσκω τίποτα το περίεργο στο να αγαπώ το πιο εντυπωσιακό άτομο στον πλανήτη"

Read Next

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.

Περισσότερα από

News

28 Απρ 2024

Time 100 Gala: Ούμα Θέρμαν, Μάικλ Τζ. Φοξ, Κάιλι Μινόγκ- οι λαμπερές αφίξεις στο εμβληματικό πάρτι

Το πάρτι για τον εορτασμό της λίστας των 100 πιο επιδραστικών ανθρώπων είναι κάθε χρόνο ένα πολυαναμενόμενο γεγονός.

28 Απρ 2024

Βασιλιάς Κάρολος: H νέα ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ για την υγεία του

Τέλος στις φήμες για επιδείνωση της υγείας του βασιλιά Κάρολου θέλησε να βάλει το Παλάτι με μια ανακοίνωση, αλλά και μια νέα φωτογραφία του βασιλικού ζεύγους.

28 Απρ 2024

Πώς θα τιμήσει η παρέα των Friends τη γλυκόπικρη επέτειο των 20 χρόνων

Η τηλεοπτική παρέα των Friends αποχαιρέτησε τον περασμένο Οκτώβριο τον Mάθιου Πέρι.

28 Απρ 2024

Μουσείο Ακρόπολης: "Παρθενώνας και Βύρωνας. Με αφορμή τα 200 χρόνια από τον θάνατο του Βύρωνα"

Τα τελευταία λόγια του λόρδου Βύρωνα πριν πεθάνει λέγεται ότι ήταν για την Ελλάδα.

28 Απρ 2024

Τζον Λένον-Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Οι γιοι τους είναι ολόιδιοι με τους μπαμπάδες και κυκλοφορούν νέο single

Μια νέα συνεργασία Λένον- ΜακΚάρτνεϊ είναι το τελευταίο πράγμα που θα περίμενε κανείς.

27 Απρ 2024

Φούτζι: Οι Ιάπωνες μπλοκάρουν" την θέα του όρους Φούτζι στους τουρίστες

Δραστικά μέτρα λαμβάνει η Ιαπωνία καθώς δεν μπορεί να ανεχτεί πια τις κακές συμπεριφορές.

27 Απρ 2024
27 Απρ 2024

Νάνα Μούσχουρη: Συγκλόνισε η 89χρονη διεθνούς φήμης τραγουδίστρια στο Καλλιμάρμαρο

Στην τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας η Νάνα Μούσχουρη ερμήνευσε τους εθνικούς ύμνους Γαλλίας και Ελλάδας.

27 Απρ 2024

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός"

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός"