ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Άννα Φόνσου: "Προσέχω τη σιλουέτα μου από τότε που γεννήθηκα"

Η 84χρονη ηθοποιός αποκάλυψε την εμμονή που έχει με την εξωτερική της εμφάνιση.

αννα_φονσου NDP

Η Άννα Φόνσου βρέθηκε καλεσμένη σε κοσμικό event και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Η Ελληνίδα ηθοποιός, η οποία έχει βραβευτεί με το βραβείο Νικολάου Καρόλου της Ακαδημίας Αθηνών για την κοινωνική της δράση σχετικά με το "Σπίτι του Ηθοποιού", έδειξε στην πρόσφατη εμφάνισή της μία άλλη πλευρά του εαυτού της, καθώς μίλησε για την περιποίηση και το στυλ της.

Η 84χρονη ηθοποιός εξήγησε στους δημοσιογράφους ότι ο λόγος που διατηρείται ακόμη σε τόσο καλή σιλουέτα οφείλεται στο γεγονός ότι πρόσεχε πάντα τα κιλά της. " Πάρα πολύ την προσέχω, από τότε που γεννήθηκα πόσο μάλλον τώρα που..." απάντησε χαρακτηριστικά η Άννα Φόνσου στην ερώτηση, εάν προσέχει την σιλουέτα της.

Η Άννα Φόνσου αποτελεί μία από τις πιο κομψές πρωταγωνίστριες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου με συμμετοχή σε δεκάδες ταινίες, ενώ γι' αυτήν γράφτηκε το τραγούδι "Άννα" από τον Τάκη Μπουγά με το οποίο υπήρξε παντρεμένη.

Στις πρόσφατες δηλώσεις η 84χρονη ηθοποιός είπε, επίσης, ότι προσέχει την εμφάνισή της από μέσα προς τα εξω. "Έχω μανία και με το ντύσιμο και να είμαι σικάτη και να είμαι αδύνατη και να μη τρώω πολύ και να πηγαίνω στις συγκεντρώσεις", είπε και πρόσθεσε: " Για εμένα έχει βγει η έκφραση μπρος τα κάλλη τι είναι ο πόνος".

Η πρόεδρος του κοινωφελούς ιδρύματος "Το σπίτι του Ηθοποιού" για τη φιλοξενία άπορων ηθοποιών πέρασε, ωστόσο, ένα δύσκολο καλοκαίρι, καθώς χρειάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι όπου ζει τα τελευταία 50 χρόνια. Την είδηση έκανε γνωστή η φίλη της, Μαίρη Μπάρκουλη, μέσα των social media.

Αναλυτικά η ανάρτηση

"Αγαπητοί μου φίλοι θέλω για πρώτη φορά να σας εκμυστηρευτώ κάτι.


Μένω σ΄ αυτό το σπίτι Δημοκρίτου 34-36, 50 χρόνια. Στον 4ο όροφο. Όταν αγόρασα το σπίτι η προοπτική ήταν για δύο ακόμα ορόφους. Τελικά είναι 10 όροφοι στο σύνολο νόμιμα. Η πολυκατοικία έχει ένα γκαράζ στο ισόγειο, που εκτός από τους κατοίκους της πολυκατοικίας μπορούσε να βάζει και λίγα ακόμη επιπλέον αυτοκίνητα.


Ο κατασκευαστής ενεργοποίησε τα άλλα δύο υπόγεια στο γκαράζ όπου φιλοξενούσαν πάρα πολλά αυτοκίνητα, εναλλασσόμενα για κάποιες ώρες. Εδώ και ένα χρόνο διαπιστώσαμε και φέραμε και μηχανικό, ότι κάτι δεν πάει καλά στην πολυκατοικία από τα πολλά νερά που υπήρχαν στα υπόγεια. Κι ο μηχανικός μας είπε ότι έχουν πειραχτεί τα θεμέλια και μας έκανε μία έκθεση που έλεγε πόσο επικίνδυνο είναι να κατοικούμε στην πολυκατοικία. Το κατάθεσε δε και στην πολεοδομία.


Έπρεπε βέβαια να κάνει κι η πολεοδομία αυτοψία. Έγινε μετά από 2 μήνες και διαπίστωσε ότι έτσι έχουν τα πράγματα. Κι αρχίζει ο Γολγοθάς όλων μας. Πρώτα ο οικονομικός Γολγοθάς και μετά να περιμένουμε το χαρτί για να μας πουν τι να κάνουμε. Ήρθε το χαρτί επιτέλους μετά από πολλές μέρες και ούτε λίγο ούτε πολύ μας είπαν ότι σε δέκα μέρες πρέπει να εκκενωθεί η πολυκατοικία ως πολύ επικίνδυνη. Δηλαδή πρέπει να δούμε που θα πάμε, πως θα πληρωθούν τα ενοίκια του νέου σπιτιού, οι μεταφορές και οι οικονομικές απαιτήσεις των έργων.


Τα οποία είναι υπέρογκα ποσά και μάλιστα τα έχω δώσει. Τρεις από τους ιδιοκτήτες διαφωνούν και αρνούνται να πληρώσουν το μερίδιο τους ούτως ώστε να καθυστερεί η έναρξη των εργασιών. Και σημειωτέο αυτοί που αρνούνται δεν μένουν στην πολυκατοικία. Η μόνη μου παρηγοριά σ΄ αυτόν τον βίαιο ξεριζωμό είναι η σκέψη των προσφύγων. Τα έχω χαμένα. Δεν ξέρω που θα μας οδηγήσει αυτή η κατάσταση.


Άφησα όλα τα πράγματά μου μέσα στο σπίτι, σαν να το αποχαιρετούσα κι ευτυχώς που υπάρχει ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ που μπορώ να μείνω μέχρι να δω τι θα γίνει. Να λοιπόν που ήρθε η ώρα να φιλοξενήσει και την πρόεδρό του το Ίδρυμα! Δεν είμαι μόνο εγώ στην πολυκατοικία. Είναι κι άλλες 22 οικογένειες. Γι΄ αυτό παρακαλώ πολύ ας δώσουν το μερίδιο τους για να ξεκινήσουν οι εργασίες και να γυρίσουμε στα σπίτια μας. ΑΝΝΑ ΦΟΝΣΟΥ".

Άννα Φόνσου: "Προσέχω τη σιλουέτα μου από τότε που γεννήθηκα"

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Πάσχα στο χωριό

Μικρές αλλά πολύτιμες αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια.

03 Μαϊ 2024

Swipe right για την Ευρώπη: Μια εφαρμογή τύπου Tinder μας δείχνει με ποιους υποψήφιους των Ευρωεκλογών... ταιριάζουμε

Μια ομάδα νέων σκέφτηκε μια λύση για να αυξήσει τη συμμετοχή των νέων στις εκλογές της ΕΕ.

03 Μαϊ 2024

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Το "δικό τους" Πάσχα στο Καρπενήσι

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης μοιράζονται στιγμιότυπα από το "Πάσχα στο χωριό".

03 Μαϊ 2024

Εύα Μέντες: "Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει παιδιά σε άλλη ηλικία" λέει η σταρ και κάποιες από εμάς συμφωνούμε- πολύ

Η Εύα Μέντες εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει παιδιά μετά τα 40 κι εμείς αναρωτιόμαστε αν όντως έχει δίκιο.

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ το total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!