ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Milky Way: "Μια σειρά κόντρα στα κοινωνικά πρότυπα" γράφει το Variety

Σήμερα το πολυαναμενόμενο Milky Way κάνει πρεμιέρα στο Mega κι εμείς ανυπομονούμε.

Σήμερα το Mega βάζει ένα μεγάλο στοίχημα με τον κόσμο της τηλεόρασης, πρωτοπορώντας, καθώς ενώνει τον κινηματογράφο με την τηλεόραση: Το Milky Way κάνει πρεμιέρα.

Milky Way: "Μια σειρά κόντρα στα κοινωνικά πρότυπα" γράφει το Variety – Πρεμιέρα αύριο στο MEGA

"Το Milky Way έχει προκαλέσει ήδη συγκρίσεις με τη σειρά "Euphoria" του HBO", επισημαίνει το αμερικανικό μέσο ενημέρωσης.

Όπως έγινε γνωστό χθες - Τετάρτη η Fifth Season, απέκτησε τα παγκόσμια δικαιώματα διανομής της ελληνικής δραματικής σειράς για εφήβους Milky Way, που αφορά σε μια ιστορία ενηλικίωσης οκτώ επεισοδίων με επίκεντρο μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Βασίλη Κεκάτου, ο οποίος κέρδισε τον Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ Καννών 2019 για την ταινία μικρού μήκους με τίτλο "The Distance Between Us And The Sky".

Σε παραγωγή της Foss Productions και σε συνεργασία με την Play2Place και σε συμπαραγωγή με το MEGA, το "Milky Way" ήταν η πρώτη ελληνική σειρά που διαγωνίστηκε ποτέ στο Series Mania και προκάλεσε συγκρίσεις με το "Euphoria" του HBO, όπως αναφέρει το Variety.

Επισημαίνεται ότι το πρώτο επεισόδιο της σειράς "Milky Way" θα προβληθεί στο MEGA, την Πέμπτη (02/11), στις 23:10 – ενώ θα μεταδίδεται On Demand και από τη συνδρομητική πλατφόρμα της Vodafone TV.

Το τρίτο επεισόδιο της σειράς θα προβληθεί στις 10 Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Σηματοδοτεί την πρώτη εξαγορά ελληνικής σειράς από τη Fifth Season, την εταιρεία παραγωγής και διανομής που προηγουμένως ήταν γνωστή ως Endeavor Content.

Ήδη, η Foss Production, μετά και την επιτυχημένη διεθνή πρεμιέρα του "Milky Way" στο φεστιβάλ Series Mania της Γαλλίας, συμφώνησε με μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς εταιρείες παραγωγής και διανομής περιεχομένου, την Fifth Season, για τη διεθνή διάθεση και διανομή της σειράς σε όλο τον κόσμο.

Η πλοκή και το καστ της σειράς "Milky Way"

Σε μία απόμακρη ορεινή πόλη, η 17χρονη Μαρία, τελειόφοιτη Λυκείου, ονειρεύεται να γίνει χορεύτρια και να ζήσει το "αθηναϊκό όνειρο" μακριά από το ασφυκτικό περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνει. Οι ονειροπολήσεις της σταματούν απότομα όταν μένει έγκυος από τον φίλο της, τον Τάσο, έναν νεαρό που έχει περάσει όλη του τη ζωή δουλεύοντας στο μοναδικό βενζινάδικο της πόλης και δεν έχει φανταστεί ποτέ να ξεφύγει από τον μικρόκοσμό του.

Η οικογένεια και οι φίλοι αγκαλιάζουν το απρόσμενο νέο της εγκυμοσύνης της – πολύ γρήγορα, όμως, η ίδια συνειδητοποιεί ότι οι περιορισμοί αυξάνονται επικίνδυνα. Πρόσωπο-κλειδί και καταφύγιό της ο Τζο, ο νέος συμμαθητής της, ένα αγόρι που ξεχωρίζει από το συντηρητικό περιβάλλον της τοπικής κοινωνίας. Οι δυο τους αρχίζουν ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτειες στον δρόμο προς την ενηλικίωση. Αντιμέτωπη με το μεγάλο της δίλημμα, η Μαρία θα βρεθεί ανάμεσα σε αυτό που πραγματικά είναι και σε αυτό που θέλουν οι άλλοι να γίνει.

Μία ονειρικά ευαίσθητη αλλά και αφοπλιστικά ειλικρινής σειρά, με δυνατές δόσεις συγκίνησης και σωτήριου χιούμορ. Το "Milky Way" του βραβευμένου με Χρυσό Φοίνικα στο κινηματογραφικό φεστιβάλ των Καννών, Βασίλη Κεκάτου, έρχεται στο MEGA για να μας καθηλώσει αλλά και να μας απογειώσει ταυτόχρονα.

Ως προς το καστ της σειράς, το αποτελούν οι εξής: Κορίννα Ντουλλάαρτ, Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Γιούλικα Σκαφιδά, Θέμις Μπαζάκα, Αργύρης Μπακιρτζής, Μαρία Καλλιμάνη, Σοφία Κόκκαλη, Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Τόνια Σωτηροπούλου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Στυλιάνα Ιωάννου, Ναταλία Σουίφτ, Αφροδίτη Καποκάκη, Ευαγγελία Καμάρα, Ιώκο Ιωάννης Κοτίδης, Ξένια Ντάνια, Σταύρος Τσουμάνης, Βίκυ Μαϊδάνογλου, Τζέο Πακίτσας, Κασσιόπη Κλέπκου, Αλέξανδρος Βούλγαρης.

Guest stars στη σειρά "Milky Way" είναι και οι Λαέρτης Μαλκότσης, Νίκος Καραθάνος, Κίμων Κουρής, Ιβάν Σβιτάιλο, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Άλκηστις Πουλοπούλου, Ελένη Φουρέιρα.

Read Next

06 Μαϊ 2024

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ απαντά μετά από 60 χρόνια στη δήλωση αγάπης θαυμάστριάς του

"Έντριεν από το Μπρούκλιν, αν ακούς, ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ από το Λίβερπουλ σε αγαπάει επίσης"

Περισσότερα από

News

06 Μαϊ 2024

Ελένη Μενεγάκη: Φόρεσε τη νέα εκδοχή του κλασσικού κουστουμιού και όλες το λάτρεψαν

Το μοντέρνο κουστούμι που φόρεσε η Ελένη Μενεγάκη είναι η τάση της φετινής άνοιξης και του καλοκαιριού.

06 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Μαρίνα Σάττι και Έλενα Παπαρίζου τραγουδούν μαζί

Τα τραγούδια τους και η σφιχτή αγκαλιά.

06 Μαϊ 2024

Η πρώτη φορά που θα ήθελα να είμαι αθλήτρια: Για να τρώω το μενού που ετοιμάζουν οι Γάλλοι για τους Ολυμπιακούς

Και θα έτρεχα και ξιφασκία θα έκανα και break dance θα χόρευα, αν ήταν να γευτώ όσα ετοιμάζουν οι Γάλλοι σεφ- ακόμα και τριάστερος μες στο παιχνίδι.

05 Μαϊ 2024

Πέθανε ο Αντώνης Τουρκογιώργης στα 73 του χρόνια: O μπασίστας και η φωνή των Socrates

Υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες ρόκερ και ιδρυτικό μέλος των Socrates Drank the Conium

05 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Η συνάντηση της Μαρίνας Σάττι με την Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο Μάλμε για το act της στη Eurovision και συνάντησε την εκπρόσωπό μας στον διεθνή μουσικό διαγωνισμό Μαρίνα Σάττι.

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

05 Μαϊ 2024

11 ζευγάρια διδύμων θα αποφοιτήσουν φέτος από το Λύκειο στην Πενσυλβάνια

"Λέτε να έχει κάτι το νερό;" αστειεύτηκε ο διευθυντής του σχολείου για την ξεχωριστή αποφοίτηση.

05 Μαϊ 2024

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο η καλοκαιρινή φώτο της Κατερίνας Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου, έκανε την καλοκαιρινή της εξόρμηση και μας το έδειξε με μια αποκαλυπτική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.