ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Κορίννα Ντουλλάαρτ, Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος: Οι πρωταγωνιστές του Milky Way είναι από άλλο γαλαξία

Αποκλειστική συνέντευξη του πρωταγωνιστικού διδύμου του Milky Way στη Madame Figaro.

Εκείνη, χαμηλών τόνων από άποψη, αποφεύγει όσο τίποτα τη δημοσιότητα και την ίδια στιγμή με την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση χρίζεται πρωταγωνίστρια. Εκείνος νιώθει έτοιμος να συστήσει στο ελληνικό κοινό –και μάλιστα στο prime time– έναν ήρωα που ενσαρκώνει σκηνές με "shocking value", όπως λέει, και είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσουν αντιδράσεις.

Μέσα από την πολυσύνθετη ή ακόμα και αντιφατική καλλιτεχνική παρουσία τους η Κορίννα Ντουλλάαρτ και ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος αποδεικνύουν ότι είναι δύο νέοι ταλαντούχοι ηθοποιοί που αξίζει να κάνουν σπουδαία πράγματα και, παράλληλα, εκπρόσωποι μιας "διαφορετικής" γενιάς που κάνει όλους τους υπόλοιπους να αισιοδοξούμε για ένα καλύτερο, πιο ισορροπημένο μέλλον – ακόμα κι αν οι ίδιοι θεωρούν ότι είναι μάταιο να οραματίζεσαι το αύριο...

Το Milky Way είναι μία από τις λίγες σειρές –μπορεί και η μοναδική– στην ελληνική τηλεόραση που απευθύνεται σε μια νέα γενιά τηλεθεατών και μιλάει τη δική τους γλώσσα. Πιστεύετε ότι θα μπορέσει να φέρει μπροστά στη μικρή οθόνη ανθρώπους όπως οι σημερινοί έφηβοι, που κατά κανόνα δε βλέπουν τηλεόραση;

Κορίννα Ντουλλάαρτ: Δεν ξέρω αν μια σειρά είναι αρκετή ώστε οι σημερινοί νέοι να δουν τηλεόραση. Μου φαίνεται πιο πιθανό να την παρακολουθήσουν από μια πλατφόρμα.

Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος: Προσωπικά, το ελπίζω και το εύχομαι άνθρωποι γενικά κάθε ηλικίας που έχουν σταματήσει να βλέπουν τηλεόραση να δουν το Milky Way. Εξάλλου, εκτός από το Mega, θα βρίσκεται και στο Vodafone TV.

Εσείς παρακολουθείτε τηλεοπτικές σειρές; Το Milky Way, για παράδειγμα, θα το βλέπατε ως τηλεθεατές;

Κ.Γ.: Όταν ήμουν μικρός, παρακολουθούσα πολύ τηλεόραση, είχα κόλλημα με σειρές. Μετά ακολούθησε μια μεγάλη κρίση και θυμάμαι πως δεν υπήρχαν πια ελληνικές σειρές, μόνο τούρκικες και αργότερα και κυπριακές, που δε με δελεάζουν καθόλου. Γενικά δεν είμαι πολύ fan της σαπουνόπερας που έγινε μόδα στην Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια ωστόσο βλέπω ότι άρχισαν να ξαναγίνονται καλές σειρές. Και όταν λέω καλές, δεν εννοώ μόνο το κομμάτι της παραγωγής, αλλά κυρίως το κομμάτι του σεναρίου, της θεματικής, της μυθοπλασίας. Εάν δεν έπαιζα στο Milky Way, θα το έβλεπα σίγουρα γιατί οι σύγχρονες teen drama σειρές είναι οι αγαπημένες μου από πάντα.

Κ.ΝΤ.: Εγώ δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ τηλεόραση και γενικά ό,τι σειρά έχω δει είναι ξένη και την έχω δει μέσα από κάποια πλατφόρμα. Το Milky Way λογικά θα το παρακολουθούσα, αλλά και πάλι διαδικτυακά γιατί δεν έχω καν τηλεόραση.

Διάβασε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Read Next

06 Μαϊ 2024

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ απαντά μετά από 60 χρόνια στη δήλωση αγάπης θαυμάστριάς του

"Έντριεν από το Μπρούκλιν, αν ακούς, ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ από το Λίβερπουλ σε αγαπάει επίσης"

Περισσότερα από

News

06 Μαϊ 2024

Ελένη Μενεγάκη: Φόρεσε τη νέα εκδοχή του κλασσικού κουστουμιού και όλες το λάτρεψαν

Το μοντέρνο κουστούμι που φόρεσε η Ελένη Μενεγάκη είναι η τάση της φετινής άνοιξης και του καλοκαιριού.

06 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Μαρίνα Σάττι και Έλενα Παπαρίζου τραγουδούν μαζί

Τα τραγούδια τους και η σφιχτή αγκαλιά.

06 Μαϊ 2024

Η πρώτη φορά που θα ήθελα να είμαι αθλήτρια: Για να τρώω το μενού που ετοιμάζουν οι Γάλλοι για τους Ολυμπιακούς

Και θα έτρεχα και ξιφασκία θα έκανα και break dance θα χόρευα, αν ήταν να γευτώ όσα ετοιμάζουν οι Γάλλοι σεφ- ακόμα και τριάστερος μες στο παιχνίδι.

05 Μαϊ 2024

Πέθανε ο Αντώνης Τουρκογιώργης στα 73 του χρόνια: O μπασίστας και η φωνή των Socrates

Υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες ρόκερ και ιδρυτικό μέλος των Socrates Drank the Conium

05 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Η συνάντηση της Μαρίνας Σάττι με την Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο Μάλμε για το act της στη Eurovision και συνάντησε την εκπρόσωπό μας στον διεθνή μουσικό διαγωνισμό Μαρίνα Σάττι.

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

05 Μαϊ 2024

11 ζευγάρια διδύμων θα αποφοιτήσουν φέτος από το Λύκειο στην Πενσυλβάνια

"Λέτε να έχει κάτι το νερό;" αστειεύτηκε ο διευθυντής του σχολείου για την ξεχωριστή αποφοίτηση.

05 Μαϊ 2024

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο η καλοκαιρινή φώτο της Κατερίνας Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου, έκανε την καλοκαιρινή της εξόρμηση και μας το έδειξε με μια αποκαλυπτική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.