ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Βάνα Μπάρμπα: "Όλες οι γυναίκες είναι ίδιες, λες και βγαίνουν από τη ταινία με τα ζόμπι"

Το παράπονο της ηθοποιού για τις αισθητικές επεμβάσεις.

βανα_μπαρμπα NDP

Η Βάνα Μπάρμπα βρέθηκε σε κοσμικό event και μίλησε στις κάμερες και τους δημοσιογράφους με απόλυτη ειλικρίνεια για την προσωπική της περιποιήση, αλλά και την ένσταση της στις επεμβατικές εγχειρίσεις. Τόνισε, μεταξύ άλλων ότι πλέον οι γυναίκες ακολουθούν παρόμοια πρότυπα στην εξωτερική εμφάνιση με αποτέλεσμα να μην ξεχωρίζουν λόγω της ομοιότητας τους.

Όπως ανέφερε η ηθοποιός, η ίδια επιθυμεί να μεγαλώνει χωρίς να επεμβαίνει δραστικά στο πρόσωπο της, ενώ αποκάλυψε την προσωπική της περιποίηση.

" Δεν κάνω βαριά πράγματα, ελαιόλαδο, ενυδατικά... Δεν μου αρέσει η παραμόρφωση. Προτιμώ να μεγαλώνω και να υπάρχει ο χρόνος στο πρόσωπο μας παρά να γινόμαστε όλες ίδιες. Όλες ίδιες, μαλλιά, χείλη, μάτια είναι τραγικό. Λες και βγαίνουν όλες από αυτή την ταινία ζόμπι. Όλες ίδιες είναι τραγικό", είπε μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στην εκπομπή " Το Πρωινό", η Βάνα Μπάρμπα είχε αναφερθεί, επίσης, στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και πως την επηρέασε. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην ανοσοθεραπεία που έκανε αλλά και στην απώλεια της αδερφής της από τον καρκίνο:

"Η ανοσοθεραπεία πήγε καλά. Και τώρα πια μπορώ να ξαναβγώ στη δουλειά. Θέλω να δώσω ελπίδα και χαρά στους ανθρώπους που τα αποτελέσματά τους δεν είναι καλά. Παραμέλησα λίγο τον εαυτό μου, ήταν ένα είδος δειλίας. Το καλοκαίρι εκείνο ήταν το πιο δύσκολο της ζωής μου. Έχασα την αδελφή μου από καρκίνο, μετά κλείστηκα. Ήταν ένα μάθημα ζωής. Δεν έχουμε το δικαίωμα να πέφτουμε, γιατί έχουμε τα παιδιά".

Βάνα Μπάρμπα:  "Όλες οι γυναίκες είναι ίδιες, λες και βγαίνουν από τη ταινία με τα ζόμπι"

Η Βάνα Μπάρκα ετοιμάζει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα στην τηλεόραση με μια κοινωνική εκπομπή. Όπως η ίδια αποκάλυψε, θα είναι μια εκπομπή "που θα μιλάει για τις αλήθειες της ζωης και τα σημαντικά".

Τώρα ετοιμάζουμε μία εκπομπή καθαρά κοινωνική, θα μιλάμε με τον κόσμο, θα λέμε αλήθειες, δεν θα είναι σκληρή αλλά θα αληθινή".

Μετά από ένα δύσκολο καλοκαίρι, η ηθοποιός φαίνεται να έχει βρει τον εαυτό της και είναι έτοιμη να επιστρέψει στα τηλεοπτικά δρώμενα από μια διαφορετική θέση, αυτή της παρουσιάστριας.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024
29 Απρ 2024

Ράιαν Γκόσλινγκ - Έμιλι Μπλαντ: Ποζάρουν στον φακό του Νίκου Αλιάγα στο Παρίσι

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Έμιλι Μπλαντ πρωταγωνιστούν στην ταινία The Fall Guy.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.