ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ζέτα Μακρυπούλια: " Δεν είναι στόχος μου να γίνω μητέρα"

Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχτηκε στο "Ενώπιος Ενωπίω" την Ζέτα Μακρυπούλια.

Η Ζέτα Μακρυπούλια βρέθηκε καλεσμένη στο "Ενώπιος Ενωπίω” και στον Νίκο Χατζηνικολάου μετά από από προσπάθειες δύο ετών του παρουσιαστή να την έχει καλεσμένη του.

Η αγαπημένη ηθοποιός κλήθηκε να απαντήσει σε πολλά προσωπικά ερωτήματα, ενώ δεν δίστασε να μοιραστεί την αλήθεια της. Στο ερώτημα για το πού θα ήθελε να βρίσκεται και τι θα ήθελε να κάνει σε 10 χρόνια από τώρα, η ηθοποιός είπε: "Δεν είμαι έτοιμη να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση, ειδικά τώρα. Γιατί και πολλά πράγματα που νόμιζα ότι θα γίνουν αλλιώς, έγιναν αλλιώς. Και αυτό όχι λόγω κάποιας ατυχίας, αλλά γιατί κάπως αλλιώς τα είχα τα πράγματα στο μυαλό μου".

H Zέτα Μακρυπούλια ανέφερε, επίσης, ότι είχε το όνειρο να γίνει μητέρα, ωστόσο κατέληξε ότι είναι, πλέον, αργά. "Μέχρι τα 25 μου θεωρούσα ότι στα επόμενα δέκα χρόνια θα κάνω οικογένεια και παιδιά. Θεωρούσα ότι είμαι γεννημένη γι’ αυτό. Γιατί είμαι γεννημένη να φροντίζω. Κάτι, που χρειάζεται ένα παιδί, αλλά, δεν χρειάζεται μόνο αυτό. Στα 35 μου άρχισα να λέω "τι γίνεται; Γιατί δεν χτυπάει αυτό το καμπανάκι σε εμένα και μήπως θα πρέπει να το κάνω για να χτυπήσει;” Άρχισε μία πάλη εσωτερική, οπότε κατάλαβα ότι… κάτι μέσα μου κλωτσάει προς αυτή την κατεύθυνση. Στα 45 μου που είμαι αυτή τη στιγμή, ξέρω ότι δεν θα γίνουν αυτά τα πράγματα και είμαι πολύ "ΟΚ” με αυτό. Γιατί δεν πιστεύω ότι είναι και όλοι για όλα".

Και συνέχισε λέγοντας:"Δεν νομίζω ότι θα γίνει πια, ας μην γελιόμαστε μήπως και σταματήσουν να λένε συνέχεια ότι είμαι κάθε τρεις και λίγο έγκυος. Γιατί, πρώτον δεν χτυπάει αυτό το καμπανάκι, δεύτερον επειδή είμαι ένας άνθρωπος (…). Δεν λέω ότι δεν μπορεί να συμβεί. Λέω απλά ότι δεν είναι στόχος μου. Έχω περάσει από πολλά στάδια ειδικά με το θέμα της μητρότητας, γιατί ο γάμος είναι ένα θέμα που δεν με ενδιαφέρει και τόσο, απλώς θέλω να διαβεβαιώσω ότι τις σχέσεις μου τις σοβαρές, οι οποίες είναι ελάχιστες τις έχω ζήσει σαν παντρεμένη" σχολίασε.

Η Ζέτα Μακρυπούλια δήλωσε, επίσης: "Το παιδί, επίσης μπήκα στη διαδικασία μήπως πρέπει να το κάνω και κατάλαβα ότι κάθε φορά που το σκεφτόμουν, μετά τα 35, ήταν λάθος οι λόγοι. Ήταν εγωιστικοί οι λόγοι. Εντελώς εγωιστικοί. Κι εκεί σκέφτηκα ότι δεν θα μου κάνει εμένα στην προσωπική μου εξέλιξη. Θα πιεστώ. Θα αγχωθώ", συμπλήρωσε.

Και κατέληξε: "Δόξα τω Θεώ τα αδέλφια μού, μου έχουν χαρίσει πέντε υπέροχα ανίψια, που είμαι, όχι ερωτευμένη μαζί τους, λιώνω, οπότε παίρνω αυτό που είναι να πάρω από τα παιδιά".

Ζέτα Μακρυπούλια: " Δεν είναι στόχος μου να γίνω μητέρα"

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

05 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Η συνάντηση της Μαρίνας Σάττι με την Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο Μάλμε για το act της στη Eurovision και συνάντησε την εκπρόσωπό μας στον διεθνή μουσικό διαγωνισμό Μαρίνα Σάττι.

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

Περισσότερα από

News

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

05 Μαϊ 2024

11 ζευγάρια διδύμων θα αποφοιτήσουν φέτος από το Λύκειο στην Πενσυλβάνια

"Λέτε να έχει κάτι το νερό;" αστειεύτηκε ο διευθυντής του σχολείου για την ξεχωριστή αποφοίτηση.

05 Μαϊ 2024

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο η καλοκαιρινή φώτο της Κατερίνας Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου, έκανε την καλοκαιρινή της εξόρμηση και μας το έδειξε με μια αποκαλυπτική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

05 Μαϊ 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι την συμβούλευσε η Γκρέις Κέλι όταν την είδε δακρυσμένη στην τουαλέτα

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μόλις 19 ετών, όταν συνάντησε σε επίσημη εκδήλωση την Πριγκίπισσα του Μονακό. Η Γκρέις Κέλι της είπε τότε μια κουβέντα που σήμερα θα θεωρούσαμε προφητεία.

04 Μαϊ 2024

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την αξέχαστη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι