ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η νονά Ντόλι Πάρτον και η βαφτισιμιά Μάιλι Σάιρους έχουν μια πολύ βαθιά τρυφερή σχέση

Στο πλαίσιο της προώθησης του άλμπουμ της η Ντόλι Πάρτον κυκλοφόρησε πρόσφατα μια διασκευή του "Wrecking Ball" της βαφτισιμιάς της Μάιλι Σάιρους.

Η ποπ σταρ Μάιλι Σάιρους και η νονά της Ντόλι Πάρτον μπορεί να έχουν μια γενιά διαφορά, αλλά οι οικογενειακοί τους δεσμοί τους καθιστούν το πιο διάσημο ίσως δίδυμο στη μουσική βιομηχανία της Αμερικής.

Όταν η Ντόλι Πάρτον εμφανίστηκε ως guest star σε κάποιο επεισόδιο στην πρώτη σεζόν της σειτά Χάνα Μοντάνα το 2006, πολλοί ήταν εκείνοι που σοκαρίστηκαν βλέποντας τον θρύλο της κάντρι μουσικής σε μια εκπομπή για τινέιτζερς. Ισως γιατί δεν γνώριζαν την σχέση της 14χρονης τότε Μάιλι με την διάσημη σταρ.

"Την ξέρω από τότε που ήταν μωρό", είχε πει η Ντόλι Πάρτον στο Good Morning America το 2009. "Ο πατέρας της είναι φίλος μου και όταν γεννήθηκε, είπε: "Απλά πρέπει να γίνεις η νονά της" και εγώ είπα:"Δέχομαι." Δεν κάναμε ποτέ μια μεγάλη τελετή, αλλά είμαι τόσο περήφανη γι' αυτήν, την αγαπώ σαν δική μου κόρη".

Ντόλι Πάρον, μια γενναιόδωρη γυναίκα

Η θεά της κάντρι είναι γνωστή για την απίστευτη γενναιοδωρία της. Η θρυλική τραγουδίστρια - που πρόσφατα κατέρριψε τρία νέα ρεκόρ Γκίνες -έχει αρνηθεί στο παρελθόν διάφορες τιμητικές διακρίσεις, συμπεριλαμβανομένου του Προεδρικού Μετάλλου της Ελευθερίας, το οποίο της προσφέρθηκε δύο φορές από τη διοίκηση Τραμπ. Το 2021, απέρριψε επίσης την πρόταση να ανεγερθεί άγαλμά της έξω από το Καπιτώλιο της πολιτείας του Τενεσί. Εν μέσω της πανδημίας COVID-19, η Ντόλι Πάρτον δώρισε ένα εκατομμύριο δολάρια στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Βάντερμπιλτ για να υποστηρίξει την έρευνα για τα εμβόλια κατά της Covid-19, η οποία κατέληξε στο εμβόλιο Moderna.

Στον επιχειρηματικό τομέα, η 76χρονη σταρ έχει καταφέρει να χτίσει ένα κολοσσό επικερδών επιχειρήσεων γύρω από το όνομά της, μεταξύ των οποίων και το Dollywood, μια αλυσίδα θεματικών πάρκων και τουριστικών εγκαταστάσεων που καταλαμβάνουν τεράστια έκταση στο Τενεσί και δέχονται ετησίως εκατομμύρια επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Αντίστοιχα γενναιόδωρη είναι και με την βαφτισιμιά της που ως "επίτιμη νονά", συχνά την επαινεί στις συνεντέυξεις της.

Λόγω μάλιστα του ιδιαίτερου δεσμού τους, οι δυο τους συχνά ενώνουν τις δυνάμεις τους για δυνατές μουσικές συνεργασίες. Η τελευταία τους είναι μια ενημέρωση του mega-hit "Wrecking Ball" του Cyrus του 2013 που κυκλοφόρησε την Παρασκευή. Η νέα έκδοση του τραγουδιού εμφανίζεται στο πολυαναμενόμενο ροκ άλμπουμ Rockstar του Parton, το οποίο κυκλοφορεί στις 17 Νοεμβρίου.

"Μεγάλωσα διασκευάζοντας τη μουσική μου για τη θεία Ντόλι και είναι τιμή μου να την ακούω να τραγουδά ένα από τα τραγούδια μου", έγραψε η Μάιλι σε ένα Ανάρτηση στο Instagram.

Μια "μοναδική σχέση"

Η πρώτη τους επαγγελματική συνάντηση, ήταν κατά τη διάρκεια των τηλεοπτικών γυρισμάτων της σειράς Hannah Montana. Εκεί η Μάιλι υποδυόταν μια έφηβηπου ήταν μαθήτρια την ημέρα και ποπ σταρ τη νύχτα.

"Ήμουν μόλις 15 ετών, όταν πρωτοσυναντηθήκαμε είχα κρέμα για τα σπυράκια σε όλο το πρόσωπό μου, και φορούσα πυτζάμες", θυμάται στο The Tonight Show με τον Τζίμι Φάλον η Μάιλι. "Και τότε μπήκε ελείνη. Φορούσε μια ροζ μεταξωτή ρόμπα και τα μαλλιά της μετά βίας χωρούσαν από την πόρτα".

Ο Πάρτον έπαιξε τη θεία της Χάνα, Ντόλι στην εκπομπή για τρία επεισόδια μεταξύ 2006 και 2010. Και ενώ την αποκαλούσε "θεία", ήταν στην πραγματικότητα η νονά της όπως στην πραγματική ζωή. Η Μάιλι πάντα την είχε ως πρότυπό της. "Ένιωθα πολύ περήφανη όταν με ρωτούσαν: "Τη φωνάζεις θεία Ντόλι, είναι η πραγματική σου θεία;" και εγώ απαντούσα: "Ναι, είναι!"

Αλλά και η Πάρτον μιλάει για εκείνη με απέραντη αγάπη: "Τα παιδιά την αγαπούν επειδή είναι η Hannah Montana, αλλά αυτό που οι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν γι 'αυτήν είναι ότι είναι μια τόσο φανταστική τραγουδίστρια και τραγουδοποιός", δήλωσε η περήφανη νονά. "Γράφει τραγούδια ώριμα, ουσιαστικά σαν να είναι 40 ετών! " Αυτή η μικρή Miley Cyrus… είναι σαν ένας μικρός Elvis".

Η θρυλική τραγουδίστρια της κάντρι μουσικής Ντόλι Πάρτον, είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει το 49ο προσωπικό της άλμπουμ της, με τίτλο "Rockstar".

Στο πλαίσιο της προώθησης του άλμπουμ της η Πάρτον κυκλοφόρησε πρόσφατα μια διασκευή του "Wrecking Ball" της βαφτισιμιάς της Μάιλι Σάιρους.

Δείτε το βίντεο


Το "Rockstar" πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου και η Ντόλι Πάρτον ετοιμάζεται για αυτό το συναρπαστικό νέο κεφάλαιο στην ένδοξη καριέρα της.

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.