ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Οικογένεια Μπέκαμ: Ποια είναι τα τέσσερα παιδιά τους και με τι ασχολείται το καθένα σήμερα

Η οικογένεια Μπέκαμ ήρθε και πάλι στο προσκήνιο με το ντοκιμαντέρ του Netflix.

Η δόξα των '90's (ή έστω σπαράγματά της) επιστρέφει και πάλι για τους Μπέκαμ, τον Ντέιβιντ και τη Βικτόρια που πλέον διανύουν την περίοδο της ωριμότητάς τους.

Το πρόσφατο ντοκιμαντέρ που είχε ως στόχο να φωτίσει την πορεία του διάσημου ποδοσφαιριστή. Πέρα από τις πληγές που έξυσε και πάλι και τις λαβές για σχόλια, το σίγουρο είναι πως επανέφερε στο προσκήνιο την οικογένεια. Στο ντοκιμαντέρ τουλάχιστον ο Μπέκαμ παρουσιάζεται ως πατέρας που ενδιαφέρεται πολύ για τα παιδιά του και στέκεται δίπλα τους. Ο ίδιος έγραψε μάλιστα στο προσωπικό του Instagram πως "η μεγαλύτερη επιτυχία και η μεγαλύτερη αγάπη μου είναι η οικογένειά μου... ο μπαμπάς σας λατρεύει περισσότερο απ' ό,τι μπορείτε να φανταστείτε".

Ο αθλητής και η πρώην Spice Girl, νυν επιχειρηματίας Βικτόρια παντρεύτηκαν το 1999 και έχουν τέσσερα παιδιά. Ποιος είναι όμως ο καθένας και με τι ασχολούνται στη ζωή τους; Ας πάμε να δούμε μαζί.

Μπρούκλιν Μπέκαμ

Ο Μπρούκλιν Τζόζεφ, ο μεγαλύτερος γιος των Μπέκαμ, 24 ετών σήμερα, πήρε το όνομά του εν μέρει επειδή η Βικτόρια ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος σε αυτόν ενώ βρισκόταν στη Νέα Υόρκη το 1998. Εκτός από διάσημους γονείς, έχει και διάσημο νονό: τον θρύλο της μουσικής Elton John.

Σύμφωνα με το People, ο Μπρούκλιν έπαιζε ποδόσφαιρο καθ' όλη τη διάρκεια της παιδικής του ηλικίας, παίζοντας μάλιστα για τη Arsenal FC, αλλά τελικά αποφάσισε ότι δεν ήθελε να ακολουθήσει το άθλημα ως καριέρα. Αντ' αυτού, έγινε μοντέλο και παθιάστηκε με τη φωτογραφία. Σπούδασε το επάγγελμα κι εξασκήθηκε φωτογραφίζοντας στις επιδείξεις μόδας της μητέρας του, ενώ έκανε πρακτική άσκηση με τον Βρετανό φωτογράφο David Sims. Το 2018, το Μπρούκλιν κυκλοφόρησε ένα φωτογραφικό βιβλίο με τίτλο What I See.

Ο Μπρούκλιν είναι παντρεμένος με τη Nicola Peltz, μια 28χρονη ηθοποιό και κόρη του δισεκατομμυριούχου Nelson Peltz, ιδρυτή της επενδυτικής εταιρείας Trian Fund Management. Το ζευγάρι δημοσιοποίησε τη σχέση του τον Ιανουάριο του 2020 και αντάλλαξε όρκους τον Απρίλιο του 2022. Πριν από αυτό, ο Μπρούκλιν είχε σχέσεις με την ηθοποιό Chloë Grace Moretz και, σύμφωνα με πληροφορίες, με τη Sofia Richie και άλλες διάσημες.

Τώρα, ο Μπρούκλιν είναι ένας φιλόδοξος μάγειρας που έχει φιλοξενήσει τη δική του εκπομπή στο Facebook Watch Cookin' with Brooklyn. "Θα ήθελα πολύ να έχω τη δική μου παμπ. Θα ήθελα πολύ να έχω τις δικές μου σάλτσες, μαχαίρια, κατσαρόλες και τηγάνια. Όχι σαν σεφ - θα μαθαίνω πάντα για τη μαγειρική", δήλωσε στο Variety το 2022.

Ρομέο Μπέκαμ

Ο 21χρονος Ρομέο Τζέιμς είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Το 2022, αγωνίστηκε τη νεανική ομάδα Inter Miami CF, της ομάδας MLS που ανήκει στον πατέρα του και η οποία έγινε πρωτοσέλιδο νωρίτερα φέτος επειδή υπέγραψε τον πρωταθλητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου Λιονέλ Μέσι. Μετά από μια επιτυχημένη σεζόν, εντάχθηκε στην ομάδα Β' του συλλόγου Brentford της αγγλικής Premier League με τη μορφή δανεισμού τον Ιανουάριο του 2023. Στη συνέχεια, τον Ιούνιο, η ομάδα τον υπέγραψε για ένα πλήρες μονοετές συμβόλαιο.

Πριν δεσμευτεί με το ποδόσφαιρο, ο Ρομέο έπαιζε τένις. Προπονήθηκε με μερικούς από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο, όπως ο Βρετανός Andy Murray, ο Grigor Dimitrov και η Caroline Wozniacki.

Ο Ρομέο ξεπέρασε τα εμπόδια της υγείας του για να επιτύχει την αθλητική του επιτυχία. Το 2006, ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια αποκάλυψαν ότι ο Romeo, τότε 4 ετών, είχε διαγνωστεί με επιληψία, η οποία προκαλεί κρίσεις και σπασμούς. Σύμφωνα με το People, οι παπαράτσι συμφώνησαν να μην φωτογραφίζουν τον μικρό Ρομέο επειδή τα φλας των φωτογραφικών μηχανών τους θα μπορούσαν να πυροδοτήσουν την κατάστασή του.

Ο Ρομέο βγαίνει αυτή τη στιγμή με το μοντέλο Mia Regan, με το ζευγάρι να φέρεται να ξεκινά τη σχέση του το 2019. Οι δυο τους παρακολούθησαν μαζί το Wimbledon νωρίτερα φέτος.

Κρουζ Μπέκαμ

Χάρπερ Μπρούκλιν

Η μόνη κόρη του ζευγαριού έχει πολύ ιδιαίτερο όνομα. Σύμφωνα με την εφημερίδα The Guardian, το Harper είναι άμεση αναφορά στη Harper Lee, τη συγγραφέα του μυθιστορήματος του 1960 "To Kill a Mockingbird". "Το αγαπημένο βιβλίο της Βικτόρια είναι το "To Kill a Mockingbird". Είναι ένα πολύ δυνατό, παθιασμένο βιβλίο", εξήγησε ο Ντέιβιντ λίγο μετά τη γέννηση της κόρης τους. Εν τω μεταξύ, το μεσαίο της όνομα Seven, το οποίο συμβολίζει την πνευματική τελειότητα -όπως τα επτά θαύματα του κόσμου και τα επτά χρώματα του ουράνιου τόξου- και είναι τυχερός αριθμός σε πολλούς πολιτισμούς (για να μην αναφέρουμε και τον αριθμό της φανέλας του πατέρα της, που ήταν επί μακρόν παίκτης).

Σύμφωνα με το People, οι Μπέκαμ έχουν προσπαθήσει να κρατήσουν τη 12χρονη Χάρπερ όσο το δυνατόν πιο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας -δεν είναι ακόμα στα social media. Παρόλα αυτά, έχουν μοιραστεί πολλές φωτογραφίες με την κόρη τους να κάνει διάφορες δραστηριότητες, όπως ποδόσφαιρο, ιππασία, ακόμα και προπόνηση πολεμικών τεχνών. Η Χάρπερ είναι επίσης πολύ φίλη με τις δύο κόρες της ηθοποιού Ντρου Μπάριμορ, Φράνκι και Όλιβ.

Η Χάρπερ είναι προφανώς και κάπως κριτικός μόδας. Σε μια συνέντευξη που έδωσε τον Ιούλιο του 2022 στη Vogue Australia, η Βικτόρια αποκάλυψε ότι η κόρη της δεν είναι φαν των παλιών συνόλων των Spice Girls. "Και στην πραγματικότητα ήταν αρκετά αηδιασμένη με το πόσο κοντές ήταν οι φούστες μου", δήλωσε η τραγουδίστρια. "Της είπα: "Δεν πρόκειται ποτέ να φορέσεις τέτοιες φούστες;". Είπε, "Απολύτως όχι".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.

Περισσότερα από

News

28 Απρ 2024

Time 100 Gala: Ούμα Θέρμαν, Μάικλ Τζ. Φοξ, Κάιλι Μινόγκ- οι λαμπερές αφίξεις στο εμβληματικό πάρτι

Το πάρτι για τον εορτασμό της λίστας των 100 πιο επιδραστικών ανθρώπων είναι κάθε χρόνο ένα πολυαναμενόμενο γεγονός.

28 Απρ 2024

Βασιλιάς Κάρολος: H νέα ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ για την υγεία του

Τέλος στις φήμες για επιδείνωση της υγείας του βασιλιά Κάρολου θέλησε να βάλει το Παλάτι με μια ανακοίνωση, αλλά και μια νέα φωτογραφία του βασιλικού ζεύγους.

28 Απρ 2024

Πώς θα τιμήσει η παρέα των Friends τη γλυκόπικρη επέτειο των 20 χρόνων

Η τηλεοπτική παρέα των Friends αποχαιρέτησε τον περασμένο Οκτώβριο τον Mάθιου Πέρι.

28 Απρ 2024

Μουσείο Ακρόπολης: "Παρθενώνας και Βύρωνας. Με αφορμή τα 200 χρόνια από τον θάνατο του Βύρωνα"

Τα τελευταία λόγια του λόρδου Βύρωνα πριν πεθάνει λέγεται ότι ήταν για την Ελλάδα.

28 Απρ 2024

Τζον Λένον-Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Οι γιοι τους είναι ολόιδιοι με τους μπαμπάδες και κυκλοφορούν νέο single

Μια νέα συνεργασία Λένον- ΜακΚάρτνεϊ είναι το τελευταίο πράγμα που θα περίμενε κανείς.

27 Απρ 2024

Φούτζι: Οι Ιάπωνες μπλοκάρουν" την θέα του όρους Φούτζι στους τουρίστες

Δραστικά μέτρα λαμβάνει η Ιαπωνία καθώς δεν μπορεί να ανεχτεί πια τις κακές συμπεριφορές.

27 Απρ 2024
27 Απρ 2024

Νάνα Μούσχουρη: Συγκλόνισε η 89χρονη διεθνούς φήμης τραγουδίστρια στο Καλλιμάρμαρο

Στην τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας η Νάνα Μούσχουρη ερμήνευσε τους εθνικούς ύμνους Γαλλίας και Ελλάδας.

27 Απρ 2024

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός"

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός"