ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Όλοι οι διάσημοι που αναφέρει στo βιβλίο της " The Woman In Me"

Το όνομα της Μαντόνα αναφέρεται 17 φορές στο "The Woman in Me".

Στο νέο της βιβλίο " The Woman In Me”, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αφηγείται κομμάτια μιας συγκλονιστικής ζωής κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας. Η απόλυτη ποπ σταρ ανοίγει για πρώτη φορά την καρδιά της και εξηγεί την δική της πλευρά στην ιστορία που είχε το όνομα της αλλά, τελικά, δεν είχε ποτέ την αληθινή συμμετοχή της.

Από ένα παιδί που οι γονείς της την προετοίμαζαν για να γίνει σταρ σε μία ενήλικη που της αφαιρέθηκε δια του νόμου το δικαίωμα να αποφασίζει για την ζωή της, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ζούσε για πολλά χρόνια τον τίτλο της μουσικής επιτυχίας της " You want a piece of me" ( θέλεις ένα κομμάτι από εμένα).

Aντίγραφο του βιβλίου της αποκτήθηκε από τους TIME πριν από την κυκλοφορία του στις 24 Οκτωβρίου, και περιλαμβάνει επίσης μερικές πιο ανάλαφρες στιγμές - συμπεριλαμβανομένων ορισμένων περιπτώσεων με άλλες διασημότητες του Χόλιγουντ. Από τη Μαντόνα μέχρι τη Νάταλι Πόρτμαν, τον Λένι Κράβιτς και τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, το βιβλίο περιγράφει λεπτομερώς τους ηθοποιούς, μουσικούς και δημοσιογράφους με τους οποίους η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει περάσει χρόνο.

Νάταλι Πόρτμαν

Η Σπίαρς γράφει ότι αυτή και Πόρτμαν συναντήθηκαν για πρώτη φορά ως μαθητευόμενες στην παράσταση "Ruthless!". Και οι δύο έπαιξαν ένα "κοινωνιοπαθητικό παιδί σταρ" που ονομαζόταν Tina Denmark, έναν ρόλο που η Μπρίτνεϊ γράφει "χτύπησε κοντά στο σπίτι". Μετά τον χωρισμό της από τον Τζάστιν Τίμπερλεικ, οι δύο γυναίκες συνδιοργάνωσαν ένα πάρτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη Νέα Υόρκη.

Ρέιτσελ ΜακΆνταμς

Μετά τη σειρά της "Crossroads", η Μπρίτνεϊ πέρασε από οντισιόν για την εμβληματική ταινία "The Notebook". Σύμφωνα με τα απομνημονεύματά της, το casting ήταν ανάμεσα σε εκείνη και τη Ρέιτσελ ΜακΆνταμς. Στο τέλος, η Σπίαρς λέει ότι είναι "χαρούμενη" που δεν πήρε το ρόλο, επειδή αγωνιζόταν να ξεχωρίσει τον εαυτό της από τον χαρακτήρα της στο "Crossroads" ενώ έκανε την ταινία. "Αν το είχα κάνει", γράφει, "θα συμπεριφερόμουν σαν κληρονόμος της δεκαετίας του 1940 μέρα και νύχτα".

Κόλιν Φάρελ

Λίγο μετά τον χωρισμό της με τον Τζάστιν Τίμπερλεικ, η Μπρίτνεϊ γράφει ότι κοίταξε τα μάτια ενός "όμορφο" τύπου, τον Κόλιν Φάρελ. Μπήκε στο αυτοκίνητό της και οδήγησε μέχρι το πλατό του S.W.A.T., το οποίο γύριζε ο Φάρελ εκείνη την περίοδο. Δεν υπήρχε ασφάλεια, οπότε η Σπίαρς περπάτησε κατευθείαν στην ηχητική σκηνή όπου ο σκηνοθέτης την κάλεσε να καθίσει στην καρέκλα του και ο Φάρελ την πλησίασε. Η ποπ σταρ αναφέρει την γνωριμία τους στο βιβλίο της ως "καβγάς δύο εβδομάδων". "Ο καβγάς είναι η μόνη λέξη για αυτό - ήμασταν ο ένας πάνω από τον άλλο, παλεύαμε τόσο παθιασμένα που ήταν σαν να ήμασταν σε έναν αγώνα δρόμου", γράφει. Την πήγε μάλιστα στην πρεμιέρα του The Recruit, όπου κατά λάθος φόρεσε ένα τοπ από πιτζάμα. Γνώρισε την οικογένειά του, την οποία περιγράφει ως "ζεστή", αλλά ήταν πολύ νωρίς, εξηγεί. Δεν είχε τελειώσει ακόμα με τον Τίμπερλεϊκ.

Ρις Γουίδερσπουν

Αν και η Μπρίτνει δεν περιγράφει κάποια αλληλεπίδραση με τη Ρις Γουίδερσπουν στα απομνημονεύματά της, η ποπ σταρ γράφει ότι κατά τον τρίτο χρόνο της παραμονής της στο Λας Βέγκας, ήξερε ότι κάτι έπρεπε να αλλάξει. Αναφέρει τη Γουίδερσπουν ως ένα εξαιρετικό παράδειγμα γυναίκας που χρησιμοποιεί τη δύναμή της με θετικό τρόπο, γράφοντας ότι, "Μόλις αρχίσεις να βλέπεις τον εαυτό σου έτσι – όχι απλώς ως κάποια που υπάρχει για να κάνει όλους τους άλλους ευτυχισμένους, αλλά ως κάποια που αξίζει- αλλάζει τα πάντα. Όταν άρχισα να σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να είμαι, όπως η Ρις, κάποιος καλός αλλά και δυνατός άνθρωπος, άλλαξε την οπτική μου για το ποια ήμουν".

Κριστίνα Αγκιλέρα

Οι δύο τραγουδίστριες συναντήθηκαν για πρώτη φορά ενώ περνούσαν από οντισιόν για το "The All-New Mickey Mouse Club". Καμία από τους δύο δεν πέτυχε να μπει από την πρώτη φορά, αλλά τους πήραν αργότερα το καστ και μοιράστηκαν ακόμη και ένα καμαρίνι κατά τη διάρκεια της παράστασης στη δεκαετία του '90. Στα πρώτα χρόνια, οι ανερχόμενες στάρλετ αντιμετώπιζαν η μία την άλλη στα μέσα ενημέρωσης, συχνά απεικονιζόμενες ως αντίπαλοι. Η Μπρίτνεϊ δεν ρίχνει πολύ φως σε οποιαδήποτε ένταση μεταξύ των δύο τους στο "The Woman in Me". Ωστόσο, αναφέρει την σύγχηση που της προκάλεσε το γεγονός ότι η Aγκιλέρα εξέφρασε την υποστήριξή της για την ιδέα της συμφιλίωσης της με τον Τζάστιν Τίμπερλεικ σε μια συνέντευξη στο Rolling Stone το 2003, γράφοντας ότι εξεπλάγη από το σχόλιο τη Αγκιλέρα θεωρώντας "πόσο αρνητική ήταν αλλού".

Τζάστιν Τίμπερλεικ

Πιθανόν, να μην υπάρχει πιο εμβληματικό ζευγάρι που να σηματοδοτεί την πρώιμη κουλτούρα των διασημοτήτων όπως η Μπρίτνει και ο Τζάστιν. Ο Τίμπερλεϊκ και η Σπίαρς συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 1992 όταν και οι δύο πήραν μέρος στο καστ "Mouseketeers" της Disney The All-New Mickey Mouse Club. Στο βιβλίο, η Spears θυμάται ότι είχαν μια άμεση σύνδεση και ότι ο Τίμπερλεικ ήταν ακόμη και το πρώτο της φιλί. Το ζευγάρι επανασυνδέθηκε αργότερα το 1998, όταν η σταρ συμμετείχε στην περιοδεία των NSYNC. Τελικά, οι δυο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν το 1999. Αν και η σχέση κράτησε μόνο τρία χρόνια, ο χωρισμός τους έγινε το πιο hot θέμα της ποπ κουλτούρας. Η Μπρίτνεϊ αποκαλύπτει ότι έκανε ιατρική άμβλωση ενώ έβγαιναν μαζί επειδή ο Τζάστιν "δεν ήθελε να γίνει πατέρας".

Μαράια Κάρεϊ

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς παραδέχεται ότι ήταν μεγάλη θαυμάστρια της Μαράια Κάρεϊ. Ως παιδί εξασκούσε την ερμηνεία της φτιάχνοντας σπιτικά μουσικά βίντεο με την ίδια να χορεύει και να τραγουδάει στη μουσική της Κάρει και μερικά χρόνια μετά συστήθηκε στη θρυλική τραγουδίστρια χτυπώντας την πόρτα του καμαρινιού της backstage σε μια επίδειξη βραβείων. Η Σπίαρς ανέφερε ότι ζήτησε από την Κάρει μια φωτογραφία και ότι η τραγουδίστρια της εξήγησε ευγενικά ότι δεν θα δεχόταν τίποτα εκτός από καλό φως και τις σωστές γωνίες για τη φωτογραφία. "Έκανα ό,τι μου είπε η Μαράια Κάρεϊ και βγάλαμε τη φωτογραφία", γράφει. "Φυσικά είχε απόλυτο δίκιο σε όλα — η φωτογραφία φαινόταν απίστευτη. Ξέρω ότι κέρδισα ένα βραβείο εκείνο το βράδυ, αλλά δεν μπορούσα καν να σας πω τι ήταν. Η τέλεια φωτογραφία με τη Μαράια Κάρεϊ—αυτό ήταν το πραγματικό έπαθλο".

Μαντόνα

Το όνομα της Μαντόνα αναφέρεται 17 φορές στο "The Woman in Me". Ως νεαρό κορίτσι, ο Σπίαρς λάτρευε την σταρ και ήθελε να γίνει σαν αυτήν. Ο θαυμασμός της Σπίαρς για τη Μαντόνα και η "υπέρτατη αυτοπεποίθησή" της. "Αν μπορούσα να επιστρέψω τώρα, θα προσπαθούσα να γίνω γονιός του εαυτού μου, σύντροφος του εαυτού μου, συνήγορος του εαυτού μου – όπως ήξερα ότι έκανε η Μαντόνα", γράφει στο βιβλίο. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων τους "Me Against the Music", η Μπρίτνεϊ ένιωσε δέος για το πώς η Μαντόνα αρνήθηκε να συμβιβάσει το καλλιτεχνικό της όραμα και την ακεραιότητά της. "Ήταν ένα σημαντικό μάθημα για μένα", γράφει και συνεχίζει: "Αυτό που θα μου έπαιρνε πολύ χρόνο για να το απορροφήσω: ζήτησε εξουσία και έτσι πήρε δύναμη".

Έλτον Τζον

Ο Έλτον Τζον παίζει καθοριστικό ρόλο στο να βρει τη μουσική και την φωνή της μετά από τους δικαστικούς αγώνες ενάντια του πατέρα της. Στα απομνημονεύματά της, η Μπρίτνει μοιράστηκε ότι δεν σκεφτόταν να ηχογραφήσει μουσική έως ότου ο Έλτον επικοινώνησε μαζί της για να συνεργαστούν στο "Hold Me Closer" - ένα τραγούδι που άκουγε συχνά ως παιδί η Μπρίτνει-. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί μια δεκαετία νωρίτερα και τα πήγαιναν καλά, αλλά εκείνη ήταν ενθουσιασμένη που τώρα συνεργαζόταν μαζί του.

Λένι Κράβιτζ

Δύο αναφορές στο όνομα του Λένι Κράβιτζ αποδεικνύουν ότι ο σταρ άφησε το στίγμα του στην Μπρίτνει. Μόλις τον είδε στα VMA, η Μπρίτνει έμεινε έκπληκτη. "Θρύλοι! Θρύλοι όπου κι αν κοιτάξω!", γράφει μεταξύ άλλων. Τον Σεπτέμβριο του 2002, παρευρέθηκε σε ένα πάρτι που διοργάνωσε η Ντονατέλα Βερσάτσε. Η λίστα των καλεσμένων, γράφει, ήταν γεμάτη από κουλ ανθρώπους, αλλά ο μόνος παρευρισκόμενος που κατονομάζει δεν είναι άλλος από τον Λένι Κράβιτζ.

Όπρα

Μετά τον χωρισμό της από τον Τίμπερλεϊκ, η περσόνα της Σπίαρς επικρίθηκε, ειδικά αφού μίλησε για τη σεξουαλική τους σχέση σε συνεντεύξεις. Βρήκε, ωστόσο, υποστήριξη από έναν απίθανο σύμμαχο, την Όπρα. "Το εκτίμησα όταν η Όπρα είπε στην εκπομπή της ότι η σεξουαλικότητά μου δεν ήταν υπόθεση κανενός άλλου". "Και ότι όταν ήρθε η ώρα για την πρώτη μου φορά της είχε πει "δεν χρειάζεσαι παγκόσμια ανακοίνωση αν αλλάξεις γνώμη".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Πάσχα στο χωριό

Μικρές αλλά πολύτιμες αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια.

03 Μαϊ 2024

Swipe right για την Ευρώπη: Μια εφαρμογή τύπου Tinder μας δείχνει με ποιους υποψήφιους των Ευρωεκλογών... ταιριάζουμε

Μια ομάδα νέων σκέφτηκε μια λύση για να αυξήσει τη συμμετοχή των νέων στις εκλογές της ΕΕ.

03 Μαϊ 2024

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Το "δικό τους" Πάσχα στο Καρπενήσι

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης μοιράζονται στιγμιότυπα από το "Πάσχα στο χωριό".

03 Μαϊ 2024

Εύα Μέντες: "Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει παιδιά σε άλλη ηλικία" λέει η σταρ και κάποιες από εμάς συμφωνούμε- πολύ

Η Εύα Μέντες εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει παιδιά μετά τα 40 κι εμείς αναρωτιόμαστε αν όντως έχει δίκιο.

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ το total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!