ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Πέγκυ Τρικαλιώτη: " Πρέπει να είσαι ο τοίχος που δέχεται τις μπουνιές"

Η πρωταγωνίστρια της παράστασης "Μαντάμ Μποβαρί" μιλάει για την σχέση με την έφηβη κόρη της, Φραντζέσκα.

πεγκυ_τρικαλιωτη NDP

Η παράσταση "Μαντάμ Μποβαρί" ανέβηκε στις 22 Οκτωβρίου στο θέατρο Αποθήκη, σε σκηνοθεσία Λίλλυς Μελεμέ, με την Πέγκυ Τρικαλιώτη στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Λίγο πριν την πρεμιέρα, η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής " Happy Day" για την παράσταση, αλλά και την σχέση της με έφηβη κόρη της.

Μάλιστα, την ώρα της συνέντευξης η έφηβη Φραντζέσκα ήταν εκεί για να παρακολουθήσει τις πρόβες της διάσημης μαμάς της.

"Το έχει ψιλοδεί - το έργο- η Φραντζέσκα στις πρόβες. Οπότε μου έχει πει ότι της αρέσει. Δεν ξέρω αν είναι και πολύ αντικειμενική, αλλά της αρέσει", λέει στην αρχή η Πέγκυ Τρικαλιώτη και συνεχίζει ότι έχει υπάρξει ρόλος που δεν άρεσε στην κόρη της.

" Είδε κάποια στιγμή αυτό που έκανα πολύ παλιά στην ΕΡΤ με τον Κουτσομύτη " Η Αγάπη άργησε μια μέρα" που δεν είχα καθόλου μέτωπο και ήμουν γεμάτη φρύδια και έπαθε σοκ " Τι είναι αυτό; Εσύ είσαι αυτή; Ναι αυτό" παραδέχεται με χιουμοριστική διάθεση η ηθοποιός.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν η εφηβεία της κόρη της είναι κάτι μου την τρομάζει, η Πέγκυ Τρικαλιώτη απαντά με αφοπλιστική ειλικρίνεια. " Ναι, πολύ με τρομάζει. Ξέρεις θα έρθεις αντιμέτωπος αναγκαστικά με το παιδί σου στην διάρκεια της εφηβείας και θα πρέπει να κάνεις συνέχεια βήματα πίσω γιατί ξέρεις το παιδί θα έρθει καταπάνω σου και θα επιτεθεί και εσύ απλώς θα πρέπει να είσαι ένας τοίχος που δέχεται τις μπουνιές μέχρι το παιδί να καταλάβει ότι μεγαλώνει", εξηγεί η ηθοποιός.

Η Πέγκυ Τριακλιώτη έχει μιλήσει στο παρελθόν για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να αποκτήσει την κόρη της. Η πρωταγωνίστρια του θεάτρου και της τηλεόρασης είχε περιγράφει σε παλαιότερη συνέντευξή της την στιγμή που ο γιατρός της απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα.

"Αυτό που έγινε με τη Φραντζέσκα ήταν ένα θαύμα. Ήταν να μην έρθει, έσκιζαν τα ιμάτια τους όλοι οι γιατροί, στους οποίους είχα πάει. Μου έλεγαν όλοι ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να κάνω ποτέ παιδί. Την ώρα που μου το έλεγε αυτό ο γιατρός ήμουν στο αυτοκίνητο μαζί με τον σύντροφο μου.

Με πήρε να μου πει τα αποτελέσματα των εξετάσεων που είχα κάνει, μου είπε: "για σένα έχει τελειώσει, Πέγκυ μου, αυτό οριστικά". Σχεδόν δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε στο τηλέφωνο. Μου απέκλεισε όλα τα ενδεχόμενα και μου είπε πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κάνω παιδί. Θυμάμαι ότι είπα στον Θανάση: "Σε παρακαλώ, σταμάτα λίγο στην άκρη". Άνοιξα την πόρτα και άρχισα να τρέχω και να κλαίω" εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.