ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Λίντα Εβαντζέλιστα: "Νομίζω ότι οι ουλές είναι τρόπαια. Είμαι καλά με τις ουλές μου"

Το 58χρονο supermodel μίλησε για την διπλή μαστεκτομή και αποκάλυψε τον μοναδικό στόχο της ζωής της.

To supermodel εμφανίστηκε στο "The View for Breast Cancer Awareness Month" και μίλησε για τη διάγνωση της με καρκίνο τον Δεκέμβριο του 2018 και ξανά τον Ιούλιο του 2020. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η συμπαρουσιάστρια ρώτησε αν οι διαγνώσεις της διέφεραν.

"Νομίζω ότι η εμπειρία του καθενός είναι διαφορετική", ξεκίνησε η 58χρον καλλονή. "Ξεκίνησε με τη μαστογραφία ρουτίνας μου. Ξέρω ότι δεν μας αρέσει να κάνουμε μαστογραφίες. Είμαι ο πιο αναβλητικός άνθρωπος, αλλά αυτό είναι ένα πράγμα στο οποίο ήμουν πραγματικά πιστή".

Η Λίντα Ευαγγελίστα είπε ότι την κάλεσαν ξανά στο δωμάτιο μετά τη μαστογραφία της και έμαθε ότι είχε καρκίνωμα πόρων, μια πρώιμη μορφή καρκίνου του μαστού. "Έχω μια άλλη ασθένεια που αφορά τους πνεύμονές μου και μια ογκεκτομή που δεν ήταν τόσο μεγάλη αλλά κατέληξε να είναι διπλή μαστεκτομή, η οποία ήταν η σωστή απόφαση για μένα. Και σκέφτηκα, ξέρετε, δεν πρόκειται να πεθάνω από καρκίνο του μαστού", συνέχισε και πρόσθεσε: "Και μετά, ξέρετε, υπάρχει αυτή η μικρή πιθανότητα να επιστρέψει".

Tελικά, η Λίντα Ευαγγελίστα επέστρεψε στον ογκολόγο της, όταν ψηλάφησε έναν μικρό όγκο στον θωρακικό μυ. Τότε, ο γιατρός την ενημέρωσε ότι ο καρκίνος επέστρεψε για δεύτερη φορά. "Λοιπόν, βγάλε το και δώσε λίγη ακτινοβολία", είπε για την αρχική της αντίδραση.

"Αλλά είχα πολύ κακή βαθμολογία ογκοτύπου. Είναι μια βαθμολογία που σου λέει την πιθανότητα να κολλήσεις ξανά τον καρκίνο. Λαμβάνουν υπόψη πολλά πολλά πράγματα, συμπεριλαμβανομένης της γενετικής. Αλλά η δική μου βαθμολογία ήταν κακή", αποκάλυψε το 58χρονο supermodel.

"Έπρεπε να κάνω χημειοθεραπεία. Παίρνω φανταστικά φάρμακα για πέντε χρόνια, σε κάνουν να νιώθεις τόσο καλά", είπε σαρκαστικά και συνέχισε: "Είναι φρικτά. Είναι ορμονοκατασταλτικά. Σε κάνουν να νιώθεις γέρος".

"Έχω κάνει τόσες πολλές χειρουργικές επεμβάσεις και σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να αντιμετωπίσω οτιδήποτε, αλλά τίποτα δεν είναι σαν τη χημειοθεραπεία για να σε βάλω στο… ξέρεις", μοιράστηκε πριν πει ότι αγκαλιάζει τα σημάδια της από τις μάχες της. "Είμαι εντάξει με τα σημάδια", είπε το μοντέλο.

"Νομίζω ότι τα σημάδια είναι τρόπαια. Είμαι καλή με τα σημάδια", δήλωσε συγκινημένη. Η Ευαγγελίστα είπε, επίσης, ότι από τότε που έδωσε την μεγάλη μάχη της με τον καρκίνο του μαστού, εκτιμά τη ζωή πολύ περισσότερο. " Να γίνω πολύ, πολύ γριά." δήλωσε ως μοναδικό στόχο της ζωής της.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Πάσχα στο χωριό

Μικρές αλλά πολύτιμες αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια.

03 Μαϊ 2024

Swipe right για την Ευρώπη: Μια εφαρμογή τύπου Tinder μας δείχνει με ποιους υποψήφιους των Ευρωεκλογών... ταιριάζουμε

Μια ομάδα νέων σκέφτηκε μια λύση για να αυξήσει τη συμμετοχή των νέων στις εκλογές της ΕΕ.

03 Μαϊ 2024

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Το "δικό τους" Πάσχα στο Καρπενήσι

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης μοιράζονται στιγμιότυπα από το "Πάσχα στο χωριό".

03 Μαϊ 2024

Εύα Μέντες: "Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει παιδιά σε άλλη ηλικία" λέει η σταρ και κάποιες από εμάς συμφωνούμε- πολύ

Η Εύα Μέντες εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει παιδιά μετά τα 40 κι εμείς αναρωτιόμαστε αν όντως έχει δίκιο.

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ το total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!