ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: "Ο Τζάστιν είπε ότι δεν ήμασταν έτοιμοι να έχουμε ένα μωρό στη ζωή μας, ότι ήμασταν πολύ νέο騨

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αποκάλυψε πως έμεινε έγκυος από τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και αναγκάστηκε να κάνει έκτρωση.

"Η Γυναίκα Μέσα Μου" είναι ο τίτλος του βιβλίου με τα απομνημονεύματα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς που κυκλοφορεί στις 24 Οκτωβρίου. Στο βιβλίο αυτό, η ποπ τραγουδίστρια μιλάει για όλους και για όλα, ανοίγει τα επίμαχα κεφάλαια της ζωής της η σταρ και περνάει σε εξομολογήσεις που αναμένεται να φωτίσουν πλευρές της ζωής της.

Ειδικότερα, λίγο μετά την αποκάλυψη πως έκανε έκτρωση όταν ήταν σε σχέση με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, το "The Woman in Me" εκτοξεύτηκε στο Νο.1 της λίστας μπεστ σέλερ του Amazon την Τρίτη 17 Οκτωβρίου.

Η Σπίαρς εξέφρασε την χαρά της με ανάρτηση στα social media, το παραπάνω γεγονός και ευχαρίστησε τους θαυμαστές της που κάνουν ανάρπαστο το βιβλίο πριν από την κυκλοφορία του, στις 24 Οκτωβρίου.

"1 εβδομάδα μέχρι το βιβλίο μου #TheWomanInMe να φτάσει στα ράφια! Σας ευχαριστώ όλους που το κάνατε ήδη #1 στο Amazon !!!" γράφει.

"Αγαπούσα τον Τζάστιν τόσο πολύ. Πάντα περίμενα ότι μια μέρα θα κάναμε οικογένεια μαζί. Απλώς αυτό θα γινόταν πολύ νωρίτερα απ' ό,τι περίμενα", γράφει η Σπίαρς σε ένα απόσπασμα που δημοσίευσε το "People" για την έκτρωση που είχε κάνει.

"Αν ήταν στο χέρι μου, δεν θα το είχα κάνει ποτέ. Κι όμως, ο Τζάστιν ήταν τόσο σίγουρος ότι δεν ήθελε να γίνει πατέρας".

Ο τραγουδιστής δεν έχει απαντήσει ακόμα στις συγκεκριμένες δηλώσεις, αν και πηγές από το περιβάλλον του δηλώνουν πως ανησυχεί για το τι θα αποκαλύπτει το βιβλίο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Οι Τίμπερλέικ και Σπίαρς είχαν σχέση για τρία χρόνια, αφού γνωρίστηκαν στο πλατό του All-New Mickey Mouse Club το 1992. Δημοσιοποίησαν για πρώτη φορά το ειδύλλιό τους το 1999. Το ζευγάρι χώρισε επίσημα το 2002, λίγο αφότου οι NSYNC κυκλοφόρησαν την επιτυχία τους, "Cry Me a River”. Εκείνη την εποχή, το μουσικό βίντεο για το τραγούδι – στο οποίο εμφανιζόταν μια γυναίκα με ξανθά μαλλιά – πυροδότησε φήμες ότι εκείνος και η Σπίαρς χώρισαν επειδή υποτίθεται ότι τον απάτησε.

"Μου έκλεψαν την ελευθερία μου"

Η τραγουδίστρια λέει ότι ένιωθε σκιά του εαυτού της και αισθάνθηκε ότι της έκλεψαν την ελευθερία της. Πιο λεπτομερώς περιγράφει: "Μου είναι δύσκολο να το εξηγήσω, πόσο γρήγορα αμφιταλαντευόμουν ανάμεσα στο να είμαι ένα μικρό κορίτσι, στο να είμαι μια έφηβη και στο να είμαι μια γυναίκα.

Και όλα αυτά εξαιτίας του τρόπου που μου έκλεψαν την ελευθερία μου. Δεν υπήρχε τρόπος να συμπεριφέρομαι ως ενήλικη, από τη στιγμή που δεν μου φέρονταν ως ενήλικη. Έτσι παλινδρομούσα και έκανα σαν να ήμουν ένα μικρό κοριτσάκι. Αλλά μετά ο ενήλικος εαυτός μου έκανε πάλι την εμφάνισή του – μόνο στον κόσμο τον δικό μου δεν επιτρεπόταν να είμαι ενήλικη".

Όπως η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αφηγείται πια με τις δικές της λέξεις και τη δική της φωνή, αναγκάστηκε να καταπιέσει για πολύ καιρό τη γυναίκα μέσα της: "Με ήθελαν να είμαι άγρια στη σκηνή, με τον τρόπο που ήθελαν εκείνοι να είμαι, αλλά για τον υπόλοιπο καιρό να είμαι ένα ρομπότ.

Διεκδικεί την ελευθερία της, τη δική της φωνή

Ένιωσα ότι στερήθηκα όλα τα καλά μυστικά της ζωής – όλα εκείνα τα θεμελιώδη υποτιθέμενα "αμαρτήματα" της ευχαρίστησης και της περιπέτειας που σε κάνουν να είσαι ανθρώπινος. Ήθελαν από μένα μόνο αυτή τη συγκεκριμένη ειδικότητα και τίποτα παραπάνω από τη ρουτίνα μου. Αυτό ήταν θάνατος για τη δημιουργικότητά μου ως καλλιτέχνιδος".

Για το τώρα, υποστηρίζει στη συνέντευξη από το περιοδικό ότι προτιμά μια ήσυχη ζωή, να παίζει με τα σκυλιά της, να βλέπει επεισόδια από τα "Φιλαράκια" και να γελάει με την καρδιά της. Της αρέσει να ταξιδεύει και να εξερευνά. "Είμαι ένα απλό κορίτσι", λέει για τον εαυτόν της.

Read Next

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Πάσχα στο χωριό

Μικρές αλλά πολύτιμες αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια.

03 Μαϊ 2024

Swipe right για την Ευρώπη: Μια εφαρμογή τύπου Tinder μας δείχνει με ποιους υποψήφιους των Ευρωεκλογών... ταιριάζουμε

Μια ομάδα νέων σκέφτηκε μια λύση για να αυξήσει τη συμμετοχή των νέων στις εκλογές της ΕΕ.

03 Μαϊ 2024

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Το "δικό τους" Πάσχα στο Καρπενήσι

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης μοιράζονται στιγμιότυπα από το "Πάσχα στο χωριό".

03 Μαϊ 2024

Εύα Μέντες: "Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει παιδιά σε άλλη ηλικία" λέει η σταρ και κάποιες από εμάς συμφωνούμε- πολύ

Η Εύα Μέντες εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει παιδιά μετά τα 40 κι εμείς αναρωτιόμαστε αν όντως έχει δίκιο.

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ το total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!