ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

H 6η και τελευταία σεζόν του The Crown- πότε κάνει πρεμιέρα, οι πρώτες εικόνες και σε τι εστιάζει

Εικόνες από τη νέα σεζόν της εξαιρετικής σειράς The Crown έδωσε στη δημοσιότητα το Netflix έναν μήνα σχεδόν πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της 6ης σεζόν, η οποία θα περιλαμβάνει και τον θάνατο της Πριγκίπισσας Νταϊάνα, την τραγικότερη στιγμή στη σύγχρονη ιστορία της βρετανικής μοναρχίας, ένα τραύμα που παραμένει ακόμα ανοιχτό.

Είναι πολλές οι "καυτές πατάτες" που καλείται να αντιμετωπίσει η παραγωγή του σίριαλ. Η σχέση της Νταϊάνας με τον Ντόντι Αλ Φαγιέντ (που διήρκησε συνολικά μόλις έξι εβδομάδες!), ο τραγικός θάνατος, οι αντιδράσεις των παιδιών, της Βασίλισσας και του Παλατιού. Ας μην ξεχνάμε πως οι πρωταγωνιστές βρίσκονται ακόμα στο προσκήνιο, ενώ το σίριαλ αναμένεται να στρίψει το μαχαίρι εκεί που όλοι πονάνε, ιδίως ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο Πρίγκιπας Χάρι, που δυστυχώς δεν βρίσκονται στην καλύτερη φάση της σχέσης τους.

Το The Crown θα προβληθεί σε δύο μέρη: το πρώτο (τέσσερα επεισόδια) θα είναι διαθέσιμο στις 16 Νοεμβρίου και το δεύτερο (έξι επεισόδια) στις 14 Δεκεμβρίου, τακτική που ακολούθησε η πλατφόρμα και με τον νέο κύκλο του Stranger Things.

H 6η και τελευταία σεζόν του The Crown- πότε κάνει πρεμιέρα, οι πρώτες εικόνες και σε τι εστιάζει

@Netflix

H 6η σεζόν ξεκινά με το πρώτο καλοκαίρι που η Νταϊάνα (Ελίζαμπεθ Ντεμπικί) και ο Κάρολος (Ντόμινικ Γουέστ) περνούν ξεχωριστά για πρώτη φορά το καλοκαίρι του ως διαζευγμένοι πλέον. Είναι το καλοκαίρι που η Νταϊάνα αποδέχεται την πρόσκληση της οικογένειας Φαγιέντ να κάνει διακοπές στο σκάφος τους. Οι παλαιότεροι θυμόμαστε τις φωτογραφίες των παπαράτσι από αυτές τις διακοπές, εικόνες που έδειχναν μεγάλη οικειότητα και άρχισαν να γεννούν φήμες για τη φύση της σχέσης της Πριγκίπισσας με τον γιο του άραβα μεγαλοεπιχειρηματία. Μαζί είναι και τα παιδιά της.

The Crown, 6η σεζόν

@Netflix

The Crown, 6η σεζόν

@Netflix

Τον Ντόντι θα υποδυθεί ο Χάλιντ Αμπντάλα, τον χαρακτήρα του οποίου είδαμε προς το τέλος της 5ης σεζόν. "Κατά κάποιο τρόπο η 5η σεζόν αποτέλεσε την εισαγωγή στον χαρακτήρα μου, που τον είδαν κυρίως με τον πατέρα του. Όταν επιστρέψαμε είχα πολύ ένταση, εκτός των άλλων. Σκεφτόμουν τελικά θα το κάνουμε αυτό...".

The Crown, 6η σεζόν

@Netflix

Η ομάδα της έρευνας του σίριαλ συγκέντρωσε όσες περισσότερες φωτογραφίες μπορούσε από τη σχέση του με την Νταϊάνα, αλλά και την ένταση που επικρατούσε μεταξύ του ζευγαριού και των παπαράτσι. "Από την αρχή ως το τέλος η σχέση τους κράτησε έξι εβδομάδες! Αυτό είναι ένα στοιχείο που σοκάρει πολλούς θεατές" είπε ο ηθοποιός. Κι όντως, ίσως λόγω της τραγικής κατάληξης και της σημασίας του γεγονότος όλοι έχουμε την αίσθηση πως επρόκειτο για μια σχέση που μετρούσε χρόνια.

The Crown, 6η σεζόν

@Netflix

The Crown, 6η σεζόν

@Netflix

Μεγάλο βάρος πέφτει ασφαλώς στους ώμους της Ιμέλντα Στόντον που θα υποδυθεί και πάλι τη Βασίλισσα Ελισάβετ και το πρωτοφανές κύμα απέχθειας, ακόμα και μίσους που δέχτηκε, αφενός δεν είχε βγει αμέσως να κάνει δηλώσεις για τον θάνατο της Νταϊάνα, αφετέρου γιατί υπήρχαν φήμες πως το παλάτι έδωσε την εντολή θανάτου. Στην 6η σεζόν αναμένεται εξάλλου να δούμε και περισσότερες εντάσεις ανάμεσα σε εκείνη και τον Κάρολο, αλλά και τον σύζυγό της Φίλιππο.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram



Read Next

21 Οκτ 2024

H Jennifer Lopez ετοιμάζει μεγάλο comeback για το 2025

Ο νέος στόχος που έχει βάλει η Jennifer Lopez μετά από μία δύσκολη χρονιά.

21 Οκτ 2024

Σαν κοριτσάκι | H εμφάνιση της Νατάσας Θεοδωρίδου στα ροζ

Μία νέα δημόσια εμφάνιση έκανε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Περισσότερα από

News

21 Οκτ 2024
21 Οκτ 2024

Πριγκίπισσα Leonor | Αυτό είναι το πολυτελές ιδιωτικό αεροσκάφος που χρησιμοποιεί για να ταξιδέψει στην Ισπανία

Η πριγκίπισσα Leonor είναι η μελλοντική βασίλισσα οπότε είναι αναμενόμενο να έχει στη ζωή της πολλές ανέσεις.

21 Οκτ 2024

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ στο Harper's Bazaar: "Δεν πιστεύω στην τύχη"

Για τη Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ η απόλυτη ευτυχία είναι να ξεφεύγει της και να εναρμονίζεται με τη φύση και το περιβάλλον.

21 Οκτ 2024

Σκάνδαλο P. Diddy | Η αναφορά σε πρίγκιπα William και πρίγκιπα Harry

Η εμμονή του P. Diddy με τους δύο πρίγκιπες και η παρουσία τους στα White Parties του υπόδικου ράπερ.

21 Οκτ 2024

Κάρολος & Καμίλα | Τα χριστουγεννιάτικα σχέδιά τους για τις βασιλικές κατοικίες

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα έχουν ξεκινήσει τις εορταστικές διαδικασίες στο κάστρο του Windsor και στο παλάτι του Holyroodhouse

21 Οκτ 2024

Kate Middleton | Τα τέσσερα δαχτυλίδια που επέλεξε στην τελευταία της επίσημη εμφάνιση

Τα κοσμήματα της Kate Middleton τράβηξαν την προσοχή των royal fans.

21 Οκτ 2024

Jennifer Lawrence | Έγκυος ξανά

Η ηθοποιός περιμένει το δεύτερο παιδί της, καρπό ξανά του έρωτά της με τον Cooke Maroney.

21 Οκτ 2024

Adam Brody | Η θριαμβευτική επιστροφή του ηθοποιού που λάτρεψαν οι millennials

Δύο δεκαετίες μετά τον ρόλο που τον σημάδεψε, ο Adam Brody πρωταγωνιστεί στη σειρά που άγγιξε από τις πρώτες κιόλας ημέρες το top 10 του Netflix.

20 Οκτ 2024

O Andrew Garfield βρήκε έναν ασυνήθιστο τρόπο να συνοδεύσει την Florence Pugh στο κόκκινο χαλί

Με χάρτινο ομοίωμα της Φλόρενς Πίου ο Άντριου Γκάρφιλντ στο φεστιβάλ Κινηματογράφου Λονδίνου.