ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

H 6η και τελευταία σεζόν του The Crown- πότε κάνει πρεμιέρα, οι πρώτες εικόνες και σε τι εστιάζει

Εικόνες από τη νέα σεζόν της εξαιρετικής σειράς The Crown έδωσε στη δημοσιότητα το Netflix έναν μήνα σχεδόν πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της 6ης σεζόν, η οποία θα περιλαμβάνει και τον θάνατο της Πριγκίπισσας Νταϊάνα, την τραγικότερη στιγμή στη σύγχρονη ιστορία της βρετανικής μοναρχίας, ένα τραύμα που παραμένει ακόμα ανοιχτό.

Είναι πολλές οι "καυτές πατάτες" που καλείται να αντιμετωπίσει η παραγωγή του σίριαλ. Η σχέση της Νταϊάνας με τον Ντόντι Αλ Φαγιέντ (που διήρκησε συνολικά μόλις έξι εβδομάδες!), ο τραγικός θάνατος, οι αντιδράσεις των παιδιών, της Βασίλισσας και του Παλατιού. Ας μην ξεχνάμε πως οι πρωταγωνιστές βρίσκονται ακόμα στο προσκήνιο, ενώ το σίριαλ αναμένεται να στρίψει το μαχαίρι εκεί που όλοι πονάνε, ιδίως ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο Πρίγκιπας Χάρι, που δυστυχώς δεν βρίσκονται στην καλύτερη φάση της σχέσης τους.

Το The Crown θα προβληθεί σε δύο μέρη: το πρώτο (τέσσερα επεισόδια) θα είναι διαθέσιμο στις 16 Νοεμβρίου και το δεύτερο (έξι επεισόδια) στις 14 Δεκεμβρίου, τακτική που ακολούθησε η πλατφόρμα και με τον νέο κύκλο του Stranger Things.

H 6η σεζόν ξεκινά με το πρώτο καλοκαίρι που η Νταϊάνα (Ελίζαμπεθ Ντεμπικί) και ο Κάρολος (Ντόμινικ Γουέστ) περνούν ξεχωριστά για πρώτη φορά το καλοκαίρι του ως διαζευγμένοι πλέον. Είναι το καλοκαίρι που η Νταϊάνα αποδέχεται την πρόσκληση της οικογένειας Φαγιέντ να κάνει διακοπές στο σκάφος τους. Οι παλαιότεροι θυμόμαστε τις φωτογραφίες των παπαράτσι από αυτές τις διακοπές, εικόνες που έδειχναν μεγάλη οικειότητα και άρχισαν να γεννούν φήμες για τη φύση της σχέσης της Πριγκίπισσας με τον γιο του άραβα μεγαλοεπιχειρηματία. Μαζί είναι και τα παιδιά της.

Τον Ντόντι θα υποδυθεί ο Χάλιντ Αμπντάλα, τον χαρακτήρα του οποίου είδαμε προς το τέλος της 5ης σεζόν. "Κατά κάποιο τρόπο η 5η σεζόν αποτέλεσε την εισαγωγή στον χαρακτήρα μου, που τον είδαν κυρίως με τον πατέρα του. Όταν επιστρέψαμε είχα πολύ ένταση, εκτός των άλλων. Σκεφτόμουν τελικά θα το κάνουμε αυτό...".

Η ομάδα της έρευνας του σίριαλ συγκέντρωσε όσες περισσότερες φωτογραφίες μπορούσε από τη σχέση του με την Νταϊάνα, αλλά και την ένταση που επικρατούσε μεταξύ του ζευγαριού και των παπαράτσι. "Από την αρχή ως το τέλος η σχέση τους κράτησε έξι εβδομάδες! Αυτό είναι ένα στοιχείο που σοκάρει πολλούς θεατές" είπε ο ηθοποιός. Κι όντως, ίσως λόγω της τραγικής κατάληξης και της σημασίας του γεγονότος όλοι έχουμε την αίσθηση πως επρόκειτο για μια σχέση που μετρούσε χρόνια.

Μεγάλο βάρος πέφτει ασφαλώς στους ώμους της Ιμέλντα Στόντον που θα υποδυθεί και πάλι τη Βασίλισσα Ελισάβετ και το πρωτοφανές κύμα απέχθειας, ακόμα και μίσους που δέχτηκε, αφενός δεν είχε βγει αμέσως να κάνει δηλώσεις για τον θάνατο της Νταϊάνα, αφετέρου γιατί υπήρχαν φήμες πως το παλάτι έδωσε την εντολή θανάτου. Στην 6η σεζόν αναμένεται εξάλλου να δούμε και περισσότερες εντάσεις ανάμεσα σε εκείνη και τον Κάρολο, αλλά και τον σύζυγό της Φίλιππο.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram



Read Next

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.

Περισσότερα από

News

28 Απρ 2024

Time 100 Gala: Ούμα Θέρμαν, Μάικλ Τζ. Φοξ, Κάιλι Μινόγκ- οι λαμπερές αφίξεις στο εμβληματικό πάρτι

Το πάρτι για τον εορτασμό της λίστας των 100 πιο επιδραστικών ανθρώπων είναι κάθε χρόνο ένα πολυαναμενόμενο γεγονός.

28 Απρ 2024

Βασιλιάς Κάρολος: H νέα ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ για την υγεία του

Τέλος στις φήμες για επιδείνωση της υγείας του βασιλιά Κάρολου θέλησε να βάλει το Παλάτι με μια ανακοίνωση, αλλά και μια νέα φωτογραφία του βασιλικού ζεύγους.

28 Απρ 2024

Πώς θα τιμήσει η παρέα των Friends τη γλυκόπικρη επέτειο των 20 χρόνων

Η τηλεοπτική παρέα των Friends αποχαιρέτησε τον περασμένο Οκτώβριο τον Mάθιου Πέρι.

28 Απρ 2024

Μουσείο Ακρόπολης: "Παρθενώνας και Βύρωνας. Με αφορμή τα 200 χρόνια από τον θάνατο του Βύρωνα"

Τα τελευταία λόγια του λόρδου Βύρωνα πριν πεθάνει λέγεται ότι ήταν για την Ελλάδα.

28 Απρ 2024

Τζον Λένον-Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Οι γιοι τους είναι ολόιδιοι με τους μπαμπάδες και κυκλοφορούν νέο single

Μια νέα συνεργασία Λένον- ΜακΚάρτνεϊ είναι το τελευταίο πράγμα που θα περίμενε κανείς.

27 Απρ 2024

Φούτζι: Οι Ιάπωνες μπλοκάρουν" την θέα του όρους Φούτζι στους τουρίστες

Δραστικά μέτρα λαμβάνει η Ιαπωνία καθώς δεν μπορεί να ανεχτεί πια τις κακές συμπεριφορές.

27 Απρ 2024
27 Απρ 2024

Νάνα Μούσχουρη: Συγκλόνισε η 89χρονη διεθνούς φήμης τραγουδίστρια στο Καλλιμάρμαρο

Στην τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας η Νάνα Μούσχουρη ερμήνευσε τους εθνικούς ύμνους Γαλλίας και Ελλάδας.

27 Απρ 2024

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός"

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός"