ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Κίρστεν Νταστ: μας ξεναγεί στο σπίτι της με τα σπάνια οικογενειακά κειμήλια

Το country και λίγο rock & roll σπίτι της ηθοποιού στην Κοιλάδα Σαν Φερνάντο σε μεταφέρει σε μία άλλη εποχή.

Η Κίρστεν Νταστ άνοιξε τις πόρτες του ιδιαίτερου ράντσου στο οποίο διαμένει με τον σύζυγό της, Τζέσι Πλέμονς, και τα δύο παιδιά τους και παρουσίασε την ιδιαίτερη αισθητική που ακολουθεί στην εσωτερική διακόσμηση.

Το ράντσο χρονολογείται από τη δεκαετία του 1930 στην κοιλάδα του Σαν Φερνάντο και είναι το προσωπικό καταφύγιο των δύο Οσκαρικών ηθοποιών. Η Κίρτσεν Νταστ εξόπλισε το σπίτι με μια ευρεία γκάμα επίπλων και αντικειμένων που συνδέονται με συγκεκριμένα ορόσημα στη ζωή και την καριέρα της. "Αυτή ήταν μια αγορά του Spider-Man", λέει η Νταστ δείχνοντας την καρέκλα Frits Henningsen.

"Το πορτρέτο της Μαρίας Αντουανέτας από την Ελίζαμπεθ Πέιτον είναι, όπως ήταν αναμενόμενο, από τις μέρες μου στη ταινία "Μαρία Αντουανέτα"", συνεχίζει, αναφερόμενη στην βιογραφία της σκηνοθέτιδας Σοφία Κόπολα το 2006, όπου η ίδια ήταν πρωταγωνίστρια.

Πολλά από τα εκκεντρικά κειμήλια του ράντσου της ηθοποιού συνδέονται με την οικογένεια της. Τα μοντέλα αντίκες πλοίων που κοσμούν το σαλόνι και την τραπεζαρία κατασκευάστηκαν από τον παππού της, ενώ ένα vintage πένθιμο στεφάνι από λευκά φτερά στο οικογενειακό δωμάτιο κατασκευάστηκε από την προγιαγιά της, όταν ζούσαν στο αγρόκτημά της στη Μινεσότα.

Μια πληθώρα μουσικών οργάνων κοσμεί το υπέροχο οικογενειακό σπίτι της και αποδεικνύουν το πάθος της για την μουσική. Κιθάρες, δύο πιάνα -ένας Steinway και ένα Wurlitzer- και ένα όργανο παλαιοπωλείου που λέγεται ότι ανήκε στον Brian Wilson των Beach Boys είναι μερικά από τα ιδιαίτερα διακοσμητικά του ράντσου της Κίρστεν Νταστ.

"Μου αρέσει ο συνδυασμός κοριτσίστικου και αρσενικού. Μου αρέσουν τα πράγματα που έχουν ηλικία και, πραγματικά, ο,τιδήποτε πυροδοτεί μια συναισθηματική σύνδεση", λέει η Νταστ στην κάμερα του Architectural Digest για τις διακοσμητικές προτιμήσεις της.

"Το σπίτι μας είναι το σημείο συγκέντρωσης όπου όλοι έρχονται να φάνε, να πιουν, να κολυμπήσουν, να δημιουργήσουν μουσική. Το μπαρ του σπιτιού είναι πάντα σε πλήρη εξέλιξη. Θέλουμε οι άνθρωποι να περνούν καλά, οπότε όσο κι αν εκτιμούμε την πολυτέλεια, τίποτα δεν είναι πιο πολύ πολύτιμο για εμάς", προσθέτει.

Η Κίρστεν Νταστ εξομολογήθηκε, επίσης, ότι ποτέ δεν την ενθουσίαζαν τα ρούχα ή τα αυτοκίνητα, αλλά η εσωτερική διακόσμηση των ιδιόκτητων σπιτιών της ήταν αυτό που την έκανε να θέλει να επενδύσει χρήματα και, κυρίως, συναισθήματα πάνω σε αυτά.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.