ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τόνια Σωτηροπούλου: " Kαι οι δυο γονείς μου είχαν καρκίνο"

Το κορίτσι του "James Bond" έχει αναθεωρήσει αρκετά πράγματα και έχει αλλάξει μέσα από τα αρνητικά που έχουν έρθει στον διάβα της.

τονια_σωτηροπουλου NDP

Η Τόνια Σωτηροπούλου πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά της EΡΤ " Τα καλύτερα μας χρόνια" και με αφορμή την επιστροφή της στα τηλεοπτικά δρώμενα έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό "7 Μέρες TV".

Εκεί, αποκάλυψε μεταξύ άλλων την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της και τι θαυμάζει στον σύζυγό της, Κωστή Μαραβέγια. Η ταλαντούχα ηθοποιός δίνει σπάνια συνεντεύξεις, ωστόσο φροντίζει όταν το κάνει να δίνει ένα κομμάτι από τον εαυτό της και να έρχεται πιο κοντά με το κοινό την ακολουθεί σε κάθε της βήμα.

"Υπήρξαν πάρα πολλές στιγμές που με έκαναν να αναθεωρήσω και πάρα πολλοί άνθρωποι. Όπως επίσης και μέσα από εμπειρίες άλλων ανθρώπων, σκέφτηκα πράγματα που ενδεχομένως από μόνη μου να μην το έκανα. Για παράδειγμα ο θάνατος φίλων μου στη δική μου ηλικία που είναι κάτι που ποτέ δεν σκεφτόμαστε μέχρι να μεγαλώσουμε. Συνήθως είναι αρνητικά πράγματα αυτά που με κάνουν να αναθεωρώ, όπως το ότι και οι δυο γονείς μου είχαν καρκίνο, αλλά το ξεπέρασαν", αποκάλυψε η Τόνια Σωτηροπούλου στην συνέντευξη.

Ανέφερε, επίσης, ότι μέσα σε όλους αυτούς τους προβληματισμούς και τις δυσκολίες έχει ένα στήριγμα. "Γενικά η φθαρτότητα που έχουμε οι άνθρωποι με προβληματίζει. Το σινεμά κυρίως σαν θεατής, αλλά και σαν ηθοποιός, σου δίνει τόσα πράγματα που αναθεωρείς και σκέφτεσαι. Το σινεμά με τις ομορφιές του, μαζί με τους ανθρώπους μας είναι ένα στήριγμα", είπε και συνέχισε:

"Για μένα η μεγαλύτερη πληγή του καιρού μας είναι το ότι ξυπνάμε, πηγαίνουμε στη δουλειά μας, γινόμαστε σκληροτράχηλοι, διαβάζουμε κάθε μέρα αρνητικά και άσχημα πράγματα. Αυτό γίνεται μια νόρμα. Προσωπικά θέλω και προσπαθώ να αποφύγω αυτό".

Η Τόνια Σωτηροπούλου είναι μία από τις πιο αναγνωρίσιμες ηθοποιούς της γενιάς της, και ο σύζυγος της, Κωστής Μαραβέγιας, ένας άκρως επιτυχημένος τραγουδοποιός. Οι δυο τους ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας πριν δύο χρόνια και έκτοτε είναι αχώριστοι.

"Θαυμάζω την καλοσύνη και την κατανόηση που έχει για τους πάντες και τα πάντα και σαφέστατα το ταλέντο του, την ευελιξία του γύρω από τη δουλειά του, το πώς δημιουργεί μουσική, το πόσο άνετος είναι στη σκηνή που για μένα φαντάζει τρομακτικό. Γενικότερα, θαυμάζω τη στάση ζωής του, ότι είναι πάντα δοσμένος στο παρόν", δήλωσε για τον αγαπημένο της, Κωστή Μαραβέγια.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.