ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

"Με είχε παρακαλέσει, όταν θα έρθει αυτή η στιγμή, να της βάλω το τραγούδι "Άγγελος, αρχάγγελος" γιατί η Μαίρη ήταν μάγκας και σαν μάγκας ήθελε να φύγει ".

Μαίρη Χρονοπούλου: Κατέρρευσε ο Νίκος Σταγόπουλος και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου ξέσπασε σε δάκρυα

NIKOS_STAGOPOYLOS_ ndp

Η Μαίρη Χρονοπούλου έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Παρασκευής, σε ηλικία 90 ετών, με τον καλλιτεχνικό κόσμο να πενθεί βαθιά για αυτή την απώλεια. Στον αέρα του Στούντιο 4, λίγη ώρα αργότερα, κλήθηκε να μιλήσει για την αείμνηστη ηθοποιό ο Νίκος Σταγόπουλος δίχως να μπορεί να κρύψει τον δικό του πόνο και σπαραγμό.

"Με είχε παρακαλέσει, όταν θα έρθει αυτή η στιγμή, να της βάλω το τραγούδι "Άγγελος, αρχάγγελος" γιατί η Μαίρη ήταν μάγκας και σαν μάγκας ήθελε να φύγει ".

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Σταγόπουλος εκμυστηρεύτηκε πως "θα ήθελα πρώτα απ’ όλα να ζητήσω συγγνώμη από όλες τις άλλες εκπομπές και τα κανάλια γιατί ομολογώ ότι με τίμησαν και με έχουν καλέσει όλοι. Επέλεξα εσάς, ξέχωρα ότι είστε στο κρατικό κανάλι, γιατί σας συμπαθούσε ιδιαίτερα. Θα ήθελα μόνο σαν επίλογο να της αφιερώσω ένα τραγούδι γιατί την είχαμε συζητήσει αυτή την στιγμή".

"Κάποια στιγμή ξέραμε ότι θα συμβεί αυτό το πράγμα. Μάλιστα, εγώ της έλεγα πως "θα φύγω πρώτος, μην ανησυχείς". Με είχε παρακαλέσει, όταν θα έρθει αυτή η στιγμή, να της βάλω ένα τραγούδι. Το "Άγγελος, αρχάγγελος" του Δημήτρη Μητροπάνου γιατί η Μαίρη ήταν μάγκας και σαν μάγκας ήθελε να φύγει πάνω απ’ όλα".

"Της άρεσε αυτό το τραγούδι, της άρεσε. Μέσα στα λόγια του θα βρείτε πολλά. Δεν ήθελα τόσο να το κοινοποιήσω όσο να της το κάνω πράξη. Να είσαι κοντά μου εκείνη την ώρα, να πιείς ένα κρασάκι, να καπνίσεις ένα τσιγάρο και να μου βάλεις αυτό το τραγούδι" είχε πει" πρόσθεσε, με τρεμάμενη φωνή, ο γνωστός ηθοποιός δίχως να μπορέσει να ολοκληρώσει τον λόγο του μιας και ξέσπασε σε δάκρυα. Κάτι που έπραξε και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στο πλατό όσο μιλούσε ο Νίκος Σταγόπουλος στη σύνδεση.

Από το 1989 έως το 1992 έπαιζε σε κλασικές παραστάσεις του θεάτρου Πανελλήνιο και εκεί γνωρίστηκε με τη Μαίρη Χρονοπούλου, με την οποία στη συνέχεια έγιναν ζευγάρι για 10 χρόνια.

Μάλιστα, το πολύχρονο και το πολύκροτο ειδύλλιο με τη δημοφιλή πρωταγωνίστρια έφτασε έως τον αρραβώνα, ο οποίος έγινε στη Μύκονο.

Read Next

07 Μαϊ 2024

No Woman's Land: Σε 11 χρόνια φυλάκισης έπειτα από μυστική δίκη καταδίκασαν 29χρονη στη Σαουδική Αραβία για τα ρούχα και τις αναρτήσεις της

Ασκήθηκε ποινική δίωξη στη Μανάχελ αλ Οτάιμπι, 29 ετών, επειδή πήγε σε καταστήματα χωρίς αμπάγια.

07 Μαϊ 2024

Ο Κιάνου Ριβς υμνεί τη δημιουργικότητα σε νέο ντοκιμαντέρ

"Θέλουμε να απαντήσουμε στο ερώτημα: "Από πού πηγάζει η ανθρώπινη δημιουργικότητα και εφευρετικότητα;"" είπε ο ίδιος και ο συμπαραγωγός Γκαρντ Χόλινγκερ.

Περισσότερα από

News

06 Μαϊ 2024

Σταμάτης Φασουλής: Η Άννα Παναγιωτοπούλου, ήταν ο άνθρωπος της ζωής μου. Ό,τι έψαχνα το βρήκα σε εκείνη

"Είναι η μισή μου ζωή και το μισό μου σώμα", εξομολογήθηκε ο Έλληνας σκηνοθέτης, ηθοποιός και συγγραφέας.

06 Μαϊ 2024

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ αρνείται να σκηνοθετήσει για τον πιο πολύτιμο λόγο

Παρότι έχει σκηνοθετήσει στο παρελθόν, αυτή την περίοδο δεν θέλει να το κάνει.

06 Μαϊ 2024

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ απαντά μετά από 60 χρόνια στη δήλωση αγάπης θαυμάστριάς του

"Έντριεν από το Μπρούκλιν, αν ακούς, ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ από το Λίβερπουλ σε αγαπάει επίσης"

06 Μαϊ 2024

Ελένη Μενεγάκη: Φόρεσε τη νέα εκδοχή του κλασσικού κουστουμιού και όλες το λάτρεψαν

Το μοντέρνο κουστούμι που φόρεσε η Ελένη Μενεγάκη είναι η τάση της φετινής άνοιξης και του καλοκαιριού.

06 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Μαρίνα Σάττι και Έλενα Παπαρίζου τραγουδούν μαζί

Τα τραγούδια τους και η σφιχτή αγκαλιά.

06 Μαϊ 2024

Η πρώτη φορά που θα ήθελα να είμαι αθλήτρια: Για να τρώω το μενού που ετοιμάζουν οι Γάλλοι για τους Ολυμπιακούς

Και θα έτρεχα και ξιφασκία θα έκανα και break dance θα χόρευα, αν ήταν να γευτώ όσα ετοιμάζουν οι Γάλλοι σεφ- ακόμα και τριάστερος μες στο παιχνίδι.

05 Μαϊ 2024

Πέθανε ο Αντώνης Τουρκογιώργης στα 73 του χρόνια: O μπασίστας και η φωνή των Socrates

Υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες ρόκερ και ιδρυτικό μέλος των Socrates Drank the Conium

05 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Η συνάντηση της Μαρίνας Σάττι με την Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο Μάλμε για το act της στη Eurovision και συνάντησε την εκπρόσωπό μας στον διεθνή μουσικό διαγωνισμό Μαρίνα Σάττι.