ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Stevie Nicks των Fleetwood Mac μόλις έγινε... Barbie

H Stevie Nicks, ένας θρύλος της μουσικής, απέκτησε πλέον επίσημα και τη δική της κούκλα Barbie. Η κούκλα εξαντλήθηκε σε λιγότερο από 24 ώρες!

Fleetwood Mac

Η Stevie Nicks είναι ένας ζωντανός θρύλος της μουσικής σκηνής. Η δυνατή, χαρακτηριστική φωνή της έχει συναρπάσει το κοινό για δεκαετίες τόσο ως κεντρική τραογουδίστρια του συκροτήματος Fleetwood Mac και όσο και στη δική της σόλο καριέρα. Τώρα η Mattel της χάρισε τη δική της Barbie στη σειρά Music Collector Series Barbie τιμώντας τη σπουδαία καριέρα της και την προσφορά της στη μουσική.

Η κούκλα παρουσιάστηκε με αφορμή τον εορτασμό της περιοδείας της μουσικού το 2023 και είναι εμπνευσμένη από την εμφάνιση της Nicks στο εξώφυλλο του άλμπουμ "Rumours" των Fleetwood Mac του 1977. Έτσι, όπως και η τραγουδίστρια τότε φορά ένα μακρύ μαύρο φόρεμα με ντραπέ μανίκια και μαύρα παπούτσια. Η κούκλα έχει την αναγνωρίσιμη φράντζα της Nicks, φοράει ένα μενταγιόν με φεγγάρι και κρατάει ένα ντέφι με κυματιστές κορδέλες - μια "μαγευτική" εμφάνιση που μιμείται το "μαγευτικό της στυλ", δήλωσε η Mattel, η εταιρεία που παράγει τις κούκλες.

"Όταν η Mattel με ρώτησε αν θα ήθελα να φτιάξω μια Barbie με το στυλ του ‘Rumours’, αισθάνθηκα συγκλονισμένη", δήλωσε η Nicks. "Φυσικά, αναρωτήθηκα ‘Θα μου έμοιαζε; Θα είχε το πνεύμα μου; Θα είχε την καρδιά μου;…’ Όταν την κοιτάζω, βλέπω τον 27χρονο εαυτό μου – οι αναμνήσεις του να βγαίνω σε μια μεγάλη σκηνή με το μαύρο ρούχο και τις υπέροχες μπότες έρχονται ορμητικά πίσω – και ύστερα βλέπω τον εαυτό μου τώρα στο πρόσωπό της. Τι έχουμε περάσει από το 1975 – τις μάχες που δώσαμε, τα μαθήματα που πήραμε – μαζί. Είμαι εκείνη και εκείνη είναι εγώ. Κέρδισε την καρδιά μου ολοκληρωτικά".

Η Nicks άρχισε την καριέρα της ως ντουέτο με τον τότε φίλο της Lindsey Buckingham, κυκλοφορώντας το άλμπουμ Buckingham Nicks με μικρή επιτυχία. Έπειτα, η Nicks εντάχθηκε στους Fleetwood Mac το 1975, απογειώνοντας που έγινε ένα από τα πιο επιτυχημένα μουσικά σχήματα όλων των εποχών με πάνω από 120 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων παγκοσμίως.

Το Rumours, το δεύτερο άλμπουμ του συγκροτήματος με τη Νικς, απ' όπου εμπνεύστηκε και η Mattel , έγινε ένα από τα άλμπουμ με τις καλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως, μάλιστα έγινε 20 φορές πλατινένιο στις ΗΠΑ. Το 1981, παραμένοντας μέλος των Fleetwood Mac, η Nicks ξεκίνησε τη σόλο καριέρα της, κυκλοφορώντας το στούντιο άλμπουμ Bella Donna, το οποίο κατέκτησε την κορυφή του Billboard 200 και έγινε και πάλι πολλαπλά πλατινένιο. Έχει κυκλοφορήσει οκτώ στούντιο σόλο άλμπουμ και επτά στούντιο άλμπουμ με τους Fleetwood Mac, πουλώντας συνολικά 65 εκατομμύρια αντίτυπα μόνο στις ΗΠΑ.

Η Nicks είναι η πρώτη μουσικός που μπήκε δύο φορές στο Rock and Roll Hall of Fame: πρώτα ως μέλος των Fleetwood Mac το 1998 και στη συνέχεια ως σόλο καλλιτέχνης, το 2019, έχοντας κερδίσει 8 υποψηφιότητες για βραβείο Grammy και δύο υποψηφιότητες για American Music Award ως σόλο καλλιτέχνης. Έχει κερδίσει πολλά βραβεία με τους Fleetwood Mac, συμπεριλαμβανομένου ενός βραβείου Grammy για το άλμπουμ της χρονιάς το 1978 για το Rumours.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.

28 Απρ 2024

Time 100 Gala: Ούμα Θέρμαν, Μάικλ Τζ. Φοξ, Κάιλι Μινόγκ- οι λαμπερές αφίξεις στο εμβληματικό πάρτι

Το πάρτι για τον εορτασμό της λίστας των 100 πιο επιδραστικών ανθρώπων είναι κάθε χρόνο ένα πολυαναμενόμενο γεγονός.

28 Απρ 2024

Βασιλιάς Κάρολος: H νέα ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ για την υγεία του

Τέλος στις φήμες για επιδείνωση της υγείας του βασιλιά Κάρολου θέλησε να βάλει το Παλάτι με μια ανακοίνωση, αλλά και μια νέα φωτογραφία του βασιλικού ζεύγους.

28 Απρ 2024

Πώς θα τιμήσει η παρέα των Friends τη γλυκόπικρη επέτειο των 20 χρόνων

Η τηλεοπτική παρέα των Friends αποχαιρέτησε τον περασμένο Οκτώβριο τον Mάθιου Πέρι.

28 Απρ 2024

Μουσείο Ακρόπολης: "Παρθενώνας και Βύρωνας. Με αφορμή τα 200 χρόνια από τον θάνατο του Βύρωνα"

Τα τελευταία λόγια του λόρδου Βύρωνα πριν πεθάνει λέγεται ότι ήταν για την Ελλάδα.

28 Απρ 2024

Τζον Λένον-Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Οι γιοι τους είναι ολόιδιοι με τους μπαμπάδες και κυκλοφορούν νέο single

Μια νέα συνεργασία Λένον- ΜακΚάρτνεϊ είναι το τελευταίο πράγμα που θα περίμενε κανείς.

27 Απρ 2024

Φούτζι: Οι Ιάπωνες μπλοκάρουν" την θέα του όρους Φούτζι στους τουρίστες

Δραστικά μέτρα λαμβάνει η Ιαπωνία καθώς δεν μπορεί να ανεχτεί πια τις κακές συμπεριφορές.