ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Άννα Γουίντουρ άλλαξε θέση για να μην είναι δίπλα στην Κιμ Καρντάσιαν

Αυτά συνέβησαν στο show της Βικτόρια Μπέκαμ και όπως μάθαμε υπάρχει μια παλιά ιστορία αντιπάθειας.

Όταν η Αννα Γουίντουρ έχει φτάσει εγκαίρως, έχει καθίσει και περιμένει υπομονετικά στην θέση της να αρχίσει η επίδειξη μόδας, κανένας δεν δικαιούται να φτάσει καθυστερημένος, για κανέναν λόγο.

Η Κιμ Καρντάσιαν όμως άργησε στο σόου της Βικτόρια Μπεκαμ και το σνομπάρισμα που της έκανε η σιδηρά κυρία της μόδας έγινε viral.

Οι χρήστες των social media είναι πεπεισμένοι ότι η Άννα Γουίντουρ άλλαξε θέση σκόπιμα στο σόου της Βικτόρια Μπέκαμ στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, για να αποφύγει την Κιμ Καρντάσιαν.

Η "σιδηρά κυρία" της παγκόσμιας μόδας κάθισε δίπλα δίπλα με την Κιμ Καρντάσιαν αλλά μόνο στην αρχή.

Η αλήθεια όπως την "είδε" η κάμερα

Στο στιγμιότυπο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η Κιμ μπαίνει σχεδόν τρέχοντας στην αίθουσα, χαιρετά βιαστικά τον Ντέιβιντ Μπέκαμ με ένα φιλί και περνά μπροστά από την Γουίντουρ για να καθίσει στην θέση της, δίπλα στην διευθύντρια της Vogue.

Η Γουίντουρ εντελώς απαθής, κάνει ότι δεν την βλέπει, μάλιστα στρίβει το κεφάλι της διακριτικά από την άλλη πλευρά – φυσικά για χαιρετούρες ούτε λόγος.

Στο επόμενο καρέ του βίντεο, η Κιμ μιλάει με τον Μπέκαμ αλλά η Γούιντορ (που καθόταν ανάμεσά τους) λείπει από τη θέση της…

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τους fans, η Άννα Γουίντουρ σηκώθηκε και έφυγε από τη θέση της. Ως πειστήριο δε, παραθέτουν και σχετικό βίντεο με πλάνο της Καρντάσιαν, όπου όμως λείπει Άννα Γουίντουρ.

Η ιστορία έγινε viral με τους χρήστες να αναφέρουν ότι ""Η Άννα ΕΦΥΓΕ!".

Το Page Six, ωστόσο, επιβεβαίωσε ότι η Άννα Γουίντουρ καθόταν δίπλα στην Κιμ Καρντάσιαν σε όλη τη διάρκεια της επίδειξης και φωτογραφήθηκαν να συνομιλούν πριν αποχωρήσει η Άννα Γουίντουρ.

Γουίντουρ- Καρντάσιαν: Μια παλιά ιστορία

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι χρήστες στα social media εικάζουν ότι υπάρχει μία διάσταση μεταξύ των δύο. Στην επίδειξη της Εβδομάδας Μόδας της Fendi στη Νέα Υόρκη το περασμένο φθινόπωρο, ένα βίντεο απαθανάτισε τη Γουίντουρ να πηγαίνει στη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η οποία καθόταν δίπλα στην Κιμ Καρντάσιαν, αλλά όταν εκείνη επιχείρησε να τη χαιρετήσει, η Γουίντουρ, σύμφωνα με τους χρήστες, τη σνόμπαρε.

Η ιστορία του πάει ακόμα πιο πίσω. Το 2012 η Άννα Γουίντουρ είχε απαγορεύσει στην Κιμ Καρντάσιαν να παραβρεθεί στο Met Gala. Κάποιος που γνώριζε τι είχε συμβεί, είχε ισχυριστεί τότε ότι "Η Άννα μισεί την Κιμ". Από τότε, η Κιμ Καρντάσιαν έχει γίνει βασικός πυλώνας του Met Gala, ωστόσο.

Μέχρι το 2019, ήταν σαφές ότι η Άννα Γουίντουρ είχε αλλάξει την θέση της απέναντι στην Κιμ Καρντάσιαν. Εξάλλου στο μεσοδιάστημα η τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας είχε κάνει εξώφυλλα στη Vogue.

"Προσωπικά θαυμάζω το ότι έχει γίνει λίγο πιο minimal στον τρόπο που ντύνεται και είναι λίγο πιο καλυμμένη" είπε η Γουίντουρ κάποια στιγμή.

Read Next

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

Περισσότερα από

News

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.

28 Απρ 2024

Time 100 Gala: Ούμα Θέρμαν, Μάικλ Τζ. Φοξ, Κάιλι Μινόγκ- οι λαμπερές αφίξεις στο εμβληματικό πάρτι

Το πάρτι για τον εορτασμό της λίστας των 100 πιο επιδραστικών ανθρώπων είναι κάθε χρόνο ένα πολυαναμενόμενο γεγονός.

28 Απρ 2024

Βασιλιάς Κάρολος: H νέα ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ για την υγεία του

Τέλος στις φήμες για επιδείνωση της υγείας του βασιλιά Κάρολου θέλησε να βάλει το Παλάτι με μια ανακοίνωση, αλλά και μια νέα φωτογραφία του βασιλικού ζεύγους.

28 Απρ 2024

Πώς θα τιμήσει η παρέα των Friends τη γλυκόπικρη επέτειο των 20 χρόνων

Η τηλεοπτική παρέα των Friends αποχαιρέτησε τον περασμένο Οκτώβριο τον Mάθιου Πέρι.

28 Απρ 2024

Μουσείο Ακρόπολης: "Παρθενώνας και Βύρωνας. Με αφορμή τα 200 χρόνια από τον θάνατο του Βύρωνα"

Τα τελευταία λόγια του λόρδου Βύρωνα πριν πεθάνει λέγεται ότι ήταν για την Ελλάδα.

28 Απρ 2024

Τζον Λένον-Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Οι γιοι τους είναι ολόιδιοι με τους μπαμπάδες και κυκλοφορούν νέο single

Μια νέα συνεργασία Λένον- ΜακΚάρτνεϊ είναι το τελευταίο πράγμα που θα περίμενε κανείς.

27 Απρ 2024

Φούτζι: Οι Ιάπωνες μπλοκάρουν" την θέα του όρους Φούτζι στους τουρίστες

Δραστικά μέτρα λαμβάνει η Ιαπωνία καθώς δεν μπορεί να ανεχτεί πια τις κακές συμπεριφορές.

27 Απρ 2024