ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Οι διάσημοι με τους πιο " περίεργους" λογαριασμούς στο Instagram

Η αδερφή της Gigi Hadid, Bella Hadid, έχει δημιουργήσει έναν λογαριασμό στο Instagram για τον alter ego εαυτό της.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μας έχουν φέρει πιο κοντά στους αγαπημένους μας celebrities από ποτέ. Ενώ οι περισσότεροι από αυτούς έχουν επίσημους λογαριασμούς στο Instagram, όπου δημοσιεύουν φωτογραφίες από τις δουλειές τους, selfies και διάφορα στιγμιότυπα από την ζωή τους, άλλοι έχουν δημιουργήσει και έναν δεύτερο - πιο προσωπικό- account.

Από την βραβευμένη με τρία βραβεία Emmy, Lorde, μέχρι την εντυπωσιακή Gigi Hadid και την αδερφή της, Bella συγκεντρώσαμε τους 5 διάσημους με τους πιο εναλλακτικούς λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Lorde

Η τραγουδίστρια Lorde έχει δημιουργήσει έναν λογαριασμό στο Instagram, όπου αξιολογεί onion rings ( ροδέλες κρεμμυδιού) από διαφορετικά εστιατόρια. Οι χρήστες του διαδικτύου το ανακάλυψαν όταν πρόσεξαν ότι το ακολουθεί η ίδια και οι φίλοι της. Το 2017, η Lorde επιβεβαίωσε τις φήμες και συνέχισε να ανεβάζει φωτογραφίες από το αγαπημένο της γεύμα.

Cole Sprouse

Έχετε προσπαθήσει να τραβήξετε μία φωτογραφία τον αγαπημένο σας celebrity την ώρα που περπατάει αμέριμνος στον δρόμο ή την στιγμή που τρώει σε ένα εστιατόριο; Φαίνεται ότι δεν είστε οι μόνοι. Ο γνωστός ηθοποιός, Cole Spouse, αποφάσισε να φτιάξει έναν λογαριασμό στο Instagram με φωτογραφίες που έβγαλε ο ίδιος τους θαυμαστές του ( την ώρα που προσπαθούσαν αυτοί να τον φωτογραφίσουν). Μπερδευτήκατε; Ρίξτε μια ματιά στο account camera_duels.

Bella Hadid

Aν είσαι φαν της Bella Hadid, τότε είσαι και της Rebekka Harajuku. Το σούπερ μόντελ δημιούργησε ένα alter ego με το όνομα, Rebekka Harajuku, και δημοσιεύει φωτογραφίες φορώντας μια χαρακτηριστική περούκα. Η Hadid δεν έχει ενημερώσει τον λογαριασμό από το 2018, αλλά οι θαυμαστές της αφήνουν μέχρι και σήμερα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις περιμένοντας τη Rebekka Harajuku να επιστρέψει.

Joe Jonas

Ο Joe Jonas μπορεί να περνάει ένα δύσκολο διαζύγιο από την σύζυγό του, Sophia Turner αλλά διατηρεί ακόμη ενεργό τον δεύτερο λογαριασμό του στο Instagram. Εκεί δημοσιεύει στιγμιότυπα με τους φίλους του δίνοντας στους θαυμαστές του μία " κλειδαρότρυπα" στην ιδιωτική του ζωή.

Gigi Hadid

Η Gigi Hadid δημιούργησε έναν λογαριασμό στο Instagram με την ονομασία " gisposable" που παραπέμπει στην αγγλική λέξη disposable ( μιας χρήσης). Δημοσιεύει φωτογραφίες από backstage σε επιδείξης μόδας, photo shootings αλλά και αστεία στιγμιότυπα με την οικογένεια και τους φίλους της.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Πάσχα στο χωριό

Μικρές αλλά πολύτιμες αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια.

03 Μαϊ 2024

Swipe right για την Ευρώπη: Μια εφαρμογή τύπου Tinder μας δείχνει με ποιους υποψήφιους των Ευρωεκλογών... ταιριάζουμε

Μια ομάδα νέων σκέφτηκε μια λύση για να αυξήσει τη συμμετοχή των νέων στις εκλογές της ΕΕ.

03 Μαϊ 2024

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Το "δικό τους" Πάσχα στο Καρπενήσι

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης μοιράζονται στιγμιότυπα από το "Πάσχα στο χωριό".

03 Μαϊ 2024

Εύα Μέντες: "Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει παιδιά σε άλλη ηλικία" λέει η σταρ και κάποιες από εμάς συμφωνούμε- πολύ

Η Εύα Μέντες εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει παιδιά μετά τα 40 κι εμείς αναρωτιόμαστε αν όντως έχει δίκιο.

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ το total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!