ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μικ Τζαγκέρ:" Τα παιδιά μου δεν χρειάζονται 500 εκατομμύρια δολάρια για να ζήσουν"

Ο Μικ Τζάγκερ αποκάλυψε ότι δεν θα δώσει στα παιδιά του την περιουσία του αξίας 500 εκατομμύρια δολάρια.

Σε συνέντευξή του στην Wall Street Journal, ο Μικ Τζάγκερ αποκάλυψε την πρόθεση του να μην αφήσει στα παιδιά του ολόκληρη την περιουσία του και να δωρίσει μέρος αυτής σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ο 80χρονος τραγουδιστής του θρυλικού συγκροτήματος Rolling Stones έχει αποκτήσει οκτώ παιδιά από διαφορετικές γυναίκες και διατηρεί άριστες σχέσεις μαζί τους. Δεν είναι, άλλωστε, είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύουν κοινές φωτογραφίες με τον ροκ σταρ πατέρα τους.

Ο 80χρονος τραγουδιστής είπε ότι τα οκτώ παιδιά του "δεν χρειάζονται 500 εκατομμύρια δολάρια (400 εκατομμύρια λίρες) για να ζήσουν", οπότε φαίνεται ότι έχει βρει έναν άλλο τρόπο για να διαχειριστεί την περιουσία του.

Ο Μικ Τζάγκερ τόνισε ότι θέλει να κάνει κάτι καλό στον κόσμο, και αυτός είναι ο δικός του τρόπος να προσφέρει. Το συγκρότημα του οποίου ηγείται είχε αντιμετωπίσει πολλά οικονομικά προβλήματα στο παρελθόν, ενώ ακόμη δεν κατέχουν τα δικαιώματα από τον μουσικό τους κατάλογο πριν το 1971, ο οποίος περιλαμβάνει πολλά από τα μεγαλύτερα σινγκλ τους όπως το Satisfaction, το Paint it Black και το Jumpin Jack Flash.

Στην ίδια συνέντευξη, ο εμβληματικός τραγουδιστής τόνισε οτι η μουσική του πορεία δεν έχει έρθει στο τέλος της, και ότι ετοιμάζεται να κάνει νέα πράγματα. Πρόσφατα, μάλιστα, έγινε γνωστό ότι οι Rolling Stones συζήτησαν το ενδεχόμενο να " δώσουν ζωή" στην μουσική τους μέσα από την τεχνολογία Al.

Aκολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.