ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μυρτώ Αλικάκη: "Δεν έχω ιδιαίτερη ανάγκη να πιστεύω στον Θεό"

Η ηθοποιός μίλησε για την τηλεόραση, τη γονεϊκότητα, αλλά και την πίστη.

Μυρτώ Αλικάκη: Η σπάνια, τρυφερή φωτογραφία με το γιο της στο Instagram

Η Μυρτώ Αλικάκη μίλησε στην εκπομπή του Mega "Πάμε Δανάη" κι αρχικά, αναφέρθηκε στην πρώτη της μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία, το σίριαλ "Αναστασία" όπου υποδυόταν μια νεαρή κοπέλα που είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις και με τον γιο και με τον πατέρα του (τον οποίο υποδυόταν τότε ο χαρισματικός Μηνάς Χατζησάββας).


"Η "Αναστασία" ήταν η πρώτη μου τηλεοπτική επιτυχία. Η πρώτη εικόνα που είχε το κοινό για εμένα ήταν μέσα από τον ρόλο της "Αναστασίας". Δεν δυσκολεύτηκα να αποποιηθώ την εικόνα της "Αναστασίας". Τότε οι άνθρωποι της τηλεόρασης ήταν πιο απρόσιτοι. Υπήρχε ένα είδος αίγλης", είπε η Αλικάκη.

Έπειτα ο λόγος ήρθε στην πίστη και στη θρησκεία. "Νιώθω πως δεν έχω ιδιαίτερη ανάγκη να πιστεύω στον Θεό. Δεν μου αρέσει καθόλου να πιστεύω στη μοίρα, μου αρέσει να νιώθω ότι μπορώ να αλλάξω τα πράγματα", σημείωσε.

Μυρτώ Αλικάκη: "Δεν έχω ιδιαίτερη ανάγκη να πιστεύω στον Θεό"



Μιλώντας επίσης για το διαζύγιό της από τον Πέτρο Λαγούτη, είπε: "Είχαμε πάρα πολλά προβλήματα με τον Πέτρο που μας οδήγησαν στο διαζύγιο. Το πιο σημαντικό είναι ότι το διαχειριστήκαμε μαζί. Δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται δύο άνθρωποι που έχουν παιδιά να μη μιλάνε. Πρέπει να βρεις τον τρόπο".

Συνεχίζοντας τη συζήτηση για τη γονεϊκότητα η ηθοποιός σχολίασε σχετικά με τα ομόφυλα ζευγάρια, δήλωσε: "Υπάρχουν πάρα πολλά ομόφυλα ζευγάρια που θα μεγαλώσουν ένα παιδί με πολύ περισσότερη υγεία από ετερόφυλα ζευγάρια".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

05 Φεβ 2026

Charles Spencer | Τρίτο διαζύγιο για τον αδερφό της πριγκίπισσας Diana

Ολοκληρώθηκε το διαζύγιο του Charles Spencer μετά από δύο χρόνια έντονων διαπραγματεύσεων.

05 Φεβ 2026

"Μετανιώνω για κάθε λεπτό που πέρασα μαζί του" : Ο Bill Gates παραδέχεται τη γνωριμία του με τον Jeffrey Epstein

"Δεν πήγα ποτέ στο νησί του Epstein, δεν γνώρισα ποτέ καμία γυναίκα" τόνισε ο Bill Gates.

Περισσότερα από

News

05 Φεβ 2026

Αλίκη Βουγιουκλάκη & Κατιάνα Μπαλανίκα: Ποζάρουν σαν δίδυμες με ξανθές μπούκλες πριν από 43 χρόνια

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη σε ένα σπάνιο φωτογραφικό καρέ με την Κατιάνα Μπαλανίκα στο θέατρο Αλίκη.

05 Φεβ 2026

Τατιάνα Μπλάτνικ | Το λακωνικό σχόλιο της μητέρας της για το νέο ταξίδι της Nina Flohr με τον Φίλιππο Ντε Γκρες

Η Marie Blanche Bierlein σε ένα σχόλιο τριών λέξεων για την απόδρασή της κόρης του ιδρυτή της VistaJet και του Φιλίππου Ντε Γκρες.

05 Φεβ 2026

Η αναφορά της Kate Middleton στην εμπειρία της με τον καρκίνο

Το συγκινητικό μήνυμα της πριγκίπισσας της για όσους έδωσαν ή συνεχίζουν να δίνουν την μάχη τους με τον καρκίνο. Όπως και η ίδια.

04 Φεβ 2026
04 Φεβ 2026

Σίσσυ Χρηστίδου | Το τρυφερό throwback με τον μπαμπά της ανήμερα των γενεθλίων του

Η Σίσσυ Χρηστίδου εύχεται στον μπαμπά της με μία τρυφερή φωτογραφία από το παρελθόν.

04 Φεβ 2026

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Στο γήπεδο, σε μία ιστορική για την ομάδα της ημέρα

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στις κερκίδες του Ολυμπιακού Σταδίου.

04 Φεβ 2026

Brett Ratner | Ποιος είναι ο ανεπιθύμητος σκηνοθέτης που επέλεξε η Melania Trump για το ντοκιμαντέρ της;

H Πρώτη Κυρία εμπιστεύτηκε την παραγωγή του ντοκιμαντέρ της στον σκηνοθέτη Brett Ratner, ο οποίος έχει μπει στη μαύρη λίστα του Χόλιγουντ μετά από σοβαρές κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση.

04 Φεβ 2026

Με μια ατάκα ο κροίσος πατέρας της Nicola Peltz παίρνει θέση για τον πόλεμο των Beckhams

Δύο εβδομάδες μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις του Brooklyn Beckham για τους γονείς του, ο δισεκατομμυριούχος Nelson Peltz έσπασε τη σιωπή του!

04 Φεβ 2026

Γιώργος Λάνθιμος | Συνεργασία - έκπληξη με τον George Clooney

Ο ενθουσιασμός του Χολιγουντιανού σταρ για τη συνεργασία με τον Έλληνα σκηνοθέτη.