ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ποιος σκότωσε την νύφη στο ταξίδι του μέλιτος; Ο σύζυγος που κατηγορήθηκε για σαδομαζοχισμό και οι δύο καθαριστές που απαλλάχθηκαν

Το σώμα της άτυχης νύφης βρέθηκε στραγγαλισμένο και πεταμένο στην μπανιέρα του δωματίου της.

Στις 10 Ιανουαρίου του 2011, ο Τζον Μακαρίβεϊ ταξίδεψε με την αγαπημένη του Μικαέλα, 27 ετών, στο νησί του Μαυρίκιου για το ταξίδι του μέλιτος τους. Το ερωτευμένο ζευγάρι είχε μόλις δώσει όρκους αιώνιας αγάπης και ήταν έτοιμο να απολαύσει το πιο ρομαντικό ταξίδι της ζωής του, το οποίο, τελικά, μετατράπηκε στον απόλυτο εφιάλτη.

'Εχουν περάσει 12 χρόνια από τότε που οι κραυγές του συντρετριμμένου συζύγου αντήχησαν στους διαδρόμους του πολυτελούς ξενοδοχείου στο νησί του Μαυρίκιου, όταν αντίκρυσε την νεκρή γυναίκα του πεταμένη στην μπανιέρα.

Ο Τζον Μακαρίβεϊ και η Μικαέλα είχαν γνωριστεί σε μια παμπ της Ιρλανδίας ως φοιτητές και 5 χρόνια μετά αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Μετά την τελετή, το ζευγάρι έφτασε στο πεντάστερο ξενοδοχείο "Legends" στο Μαυρίκιο στις 8 Ιανουαρίου του 2011. Ενημερώθηκαν για τις δραστηριότητες που προσέφερε το ξενοδοχείο και αφού πέρασαν δύο εκπληκτικές ημέρες μαζί, αποφάσισαν την τρίτη ημέρα να χωριστούν, καθώς ο νεαρός άντρας επισκέφθηκε το γήπεδο του γκολφ, ενώ η Μικαέλα πήγε για μία βουτιά στην πισίνα του resort.

Συναντήθηκαν για το μεσημεριανό γεύμα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, και λίγο αργότερα η Μικαέλα ανέβηκε να πάρει μερικά μπισκότα για το τσάι της. Μετά από 45 λεπτά και χωρίς κανένα σημάδι ζωής, ο Τζον ανησύχησε και ανέβηκε να την βρει. Τότε, αντίκρισε το πιο ανατριχιαστικό θέαμα της ζωής του. Η Μικαέλα κείτεται νεκρή στην μπανιέρα καθώς το νερό έτρεχε από τη βρύση.

"Η Μικαέλα ήταν κρύα", είπε αργότερα ο Τζον στη δίκη των δύο ανδρών που κατηγορούνταν για τη δολοφονία της συζύγου του, με τη φωνή του να ραγίζει καθώς περιέγραφε στους ενόρκους το τραγικό συμβάν.

"Τα χείλη της ήταν μπλε και συνέχισα να φωνάζω "Μικαέλα, Μικαέλα, ξύπνα, έλα. Τότε είδα σημάδι στο λαιμό της ". Ο Τζον συντετριμμένος από θλίψη ούρλιαξε για βοήθεια, καθώς προσπαθούσε μάταια να βοηθήσει την σύζυγό του. Η νεκροψία θα έδειχνε αργότερα πώς η 27χρονη στραγγαλίστηκε μέχρι θανάτου, με αρκετούς μώλωπες ορατούς στο λαιμό της.

Ωστόσο, ο εφιάλτης του δεν σταμάτησε εκεί! Λίγες ώρες μετά την ανακάλυψη του πτώματος, ο Τζον βρέθηκε με χειροπέδες κατηγορούμενος για τον θάνατο της συζύγου του. Μετά από ώρες ανάκρισης, οι αστυνομικοί τον άφησαν ελεύθερο, καθώς επιβεβαίωσαν ότι την ώρα του θανάτου ήταν πράγματι στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.

Η προσοχή στράφηκε άμεσα σε δύο εργαζόμενους του ξενοδοχείου. Οι ντετέκτιβ κατηγόρησαν τον Treebhoowon και τον Moneea για φόνο στις 11 Ιανουαρίου 2011 με βάση μια υποτιθέμενη ομολογία του πρώτου που είπε ότι το ζευγάρι στραγγάλισε τη Μικαέλα "για να την κρατήσει ήσυχη" αφού τους ανακάλυψε να κλέβουν.

Κατά την διάρκεια της δίκης, ο ένας εκ των κατηγορουμένων ανακάλεσε την ομολογία του και επέμενε ότι αναγκάστηκε από τους αστυνομικούς δια της βίας να παραδεχτεί την ενοχή του. Η ομάδα υπεράσπισής του απέδειξε, μάλιστα, ότι την ώρα του φόνου βρισκόταν σε τηλεφωνική κλήση με την αδερφή του.

Ο χήρος της 27χρονης Μικαέλας ξέσπασε σε λυγμούς, όταν η υπεράσπιση των κατηγορουμένων επέστησαν την προσοχή των ενόρκων σε έναν οδηγό σεξ που βρέθηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και έκανε αναφορές στον σαδομαζοχισμό. Αργότερα, όμως, διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός ήταν ένα δωρεάν ένθετο από ένα γυναικείο περιοδικό.

Τελικά, το δικαστήριο αποφάνθηκε την αθώωση των δύο εργαζομένων του ξενοδοχείου, ενώ ζήτησε συγνώμη από τον σύζυγο της Μικαέλας, καθώς έγιναν πολλά λάθη στην υπόθεση. Τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια της νύφης δεν έμαθαν ποτέ τον δολοφόνο της αγαπημένης τους Μικαέλα.

Ο Τζον Μακαρίβεϊ, ο οποίος ξαναπαντρεύτηκε το 2016, είπε ότι η προσπάθειά του για δικαιοσύνη δεν θα τελειώσει μέχρι να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι της δολοφονίας της πρώην συζύγου του. Το 2017 επέστρεψε, μάλιστα, στο νησί για να κάνει μια συγκινητική δημόσια έκκληση για βοήθεια για τη σύλληψη του δολοφόνου, προσφέροντας ανταμοιβή 42.000 λιρών.

Ακολούθησε το Womantoc στο Instagram

Read Next

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.

Περισσότερα από

News

28 Απρ 2024

Time 100 Gala: Ούμα Θέρμαν, Μάικλ Τζ. Φοξ, Κάιλι Μινόγκ- οι λαμπερές αφίξεις στο εμβληματικό πάρτι

Το πάρτι για τον εορτασμό της λίστας των 100 πιο επιδραστικών ανθρώπων είναι κάθε χρόνο ένα πολυαναμενόμενο γεγονός.

28 Απρ 2024

Βασιλιάς Κάρολος: H νέα ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ για την υγεία του

Τέλος στις φήμες για επιδείνωση της υγείας του βασιλιά Κάρολου θέλησε να βάλει το Παλάτι με μια ανακοίνωση, αλλά και μια νέα φωτογραφία του βασιλικού ζεύγους.

28 Απρ 2024

Πώς θα τιμήσει η παρέα των Friends τη γλυκόπικρη επέτειο των 20 χρόνων

Η τηλεοπτική παρέα των Friends αποχαιρέτησε τον περασμένο Οκτώβριο τον Mάθιου Πέρι.

28 Απρ 2024

Μουσείο Ακρόπολης: "Παρθενώνας και Βύρωνας. Με αφορμή τα 200 χρόνια από τον θάνατο του Βύρωνα"

Τα τελευταία λόγια του λόρδου Βύρωνα πριν πεθάνει λέγεται ότι ήταν για την Ελλάδα.

28 Απρ 2024

Τζον Λένον-Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Οι γιοι τους είναι ολόιδιοι με τους μπαμπάδες και κυκλοφορούν νέο single

Μια νέα συνεργασία Λένον- ΜακΚάρτνεϊ είναι το τελευταίο πράγμα που θα περίμενε κανείς.

27 Απρ 2024

Φούτζι: Οι Ιάπωνες μπλοκάρουν" την θέα του όρους Φούτζι στους τουρίστες

Δραστικά μέτρα λαμβάνει η Ιαπωνία καθώς δεν μπορεί να ανεχτεί πια τις κακές συμπεριφορές.

27 Απρ 2024
27 Απρ 2024

Νάνα Μούσχουρη: Συγκλόνισε η 89χρονη διεθνούς φήμης τραγουδίστρια στο Καλλιμάρμαρο

Στην τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας η Νάνα Μούσχουρη ερμήνευσε τους εθνικούς ύμνους Γαλλίας και Ελλάδας.

27 Απρ 2024

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός"

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός"