ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Κέρι Ουάσινγκτον: " Έκανα έκτρωση και έδωσα ψεύτικο όνομα"

Μία απρογραμμάτιστη εγκυμοσύνη μετά από μία ρομαντική περιπέτεια, την οδήγησε στην απόφαση να τερματίσει την κύηση.

Η 46χρονος ηθοποιός μιλάει για τις δύσκολες αποφάσεις που χρειάστηκε να πάρει κατά την διάρκεια της ζωής της στην νέα αυτοβιογραφία της 'Thicker Than Water". Η Κέρι Ουάσινγκτον εξομολογείται ότι η άμβλωση που έκανε λίγο πριν το απόγειο της καριέρας της την έκανε για πολλά χρόνια να νιώθει ντροπή, και δεν ήξερε εάν θέλει να την συμπεριλάβει στο νέο της βιβλίο.

Μία απρογραμμάτιστη εγκυμοσύνη μετά από μία ρομαντική περιπέτεια, την οδήγησε στην απόφαση να τερματίσει την κύηση, ενώ αποκαλύπτει ότι έδωσε ψεύτικο όνομα για να προστατεύσει την ιδιωτικότητά της.

Η Κέρι Ουάσινγκτον ένιωθε ντροπιασμένη για την επιλογή της, ωστόσο, σε μια συνέντευξη στο People είπε ότι της είναι σημαντικό να μιλήσει για την εμπειρία. "Αγωνίστηκα πολύ στην αρχή με το αν θα πρέπει συμπεριλάβω ή όχι την ιστορία της άμβλωσης στο βιβλίο μου… Αλλά άρχισα να νιώθω ότι ήταν πολύ σημαντικό για μένα να το μοιραστώ. Αυτή η ιστορία είχε να κάνει τόσο πολύ με την κατανόησή μου για τον εαυτό μου και τον κόσμο καθώς ξετυλίγονταν η καριέρα μου... Είναι τόσο σημαντικό για μένα ότι η άμβλωση δεν είναι κακή λέξη και ότι η έκτρωση μου δεν είναι κάτι ακόμη στη λίστα των πραγμάτων για το οποίο ντρέπομαι", είπε η 46χρονη σταρ.

Η Κέρι Ουάσινγκτον είναι πλέον μητέρα 3 παιδιών και οι αλλαγές στους νόμους της Αμερικής σχετικά με την άμβλωση την έκανε να θέλει να πάρει θέση στο ζήτημα.

"Βρισκόμαστε σε μια στιγμή όπου είναι πραγματικά σημαντικό να λέμε την αλήθεια για τις αναπαραγωγικές επιλογές μας, επειδή μερικές από αυτές τις επιλογές μας προσπαθούν να μας τις πάρουν. Λέω την αλήθεια για τη ζωή μου, ανασκάπτοντας μερικά από τα μυστικά μου. Δεν θέλω η επιλογή μου να μην το πω δημόσια να κάνει κάποια γυναίκα να πιστέψει ότι πρέπει να ντρέπεται", είπε η Κέρι.

Η 46χρονη είναι παντρεμένη από το 2013 με τον πρώην παίκτη του NFL ,Nnamdi Asomugha, 42 ετών, και έχουν μαζί δύο παιδιά. Είναι, επίσης, θετή μαμά της έφηβης κόρης της Anaiya από την προηγούμενη σχέση του Nnamdi. Η αυτοβιογραφία της "Thicker Than Water" θα είναι διαθέσιμη αυτή την εβδομάδα.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.