ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Grandfluencers: Η νέα γενιά των ifluencers είναι άνω των 80 και το διασκεδάζουν πολύ

Οι νέοι σταρ των social Media δεν είναι και τόσο νέοι. Αλλά όλοι τους αγαπούν.

Τα social media δεν είναι ένα happy place μόνο για νέους και ωραίους. Οι σημερινές κορυφαίες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης φιλοξενούν πλέον ανθρώπως όλων των ηλικιών και φυσικά και ηλικιωμένους με εκατομμύρια ακόλουθους.

Η νέα αυτή γενιά των "grandfluencers" βρίσκονται κοντά στα 80 και στα 90 και με κάποιον τρόπο αμφισβητούν τις παραδοσιακές νόρμες και απόψεις σχετικά με το τι σημαίνει η ηλικία σήμερα. Οι άνθρωποι έλκονται από το ιδιόρρυθμο προσωπικό τους στυλ, την εξωφρενική αίσθηση του χιούμορ ή την επιτυχία τους σε μια συγκεκριμένη θέση.

Και επειδή τα κορυφαια brands πάντα αναζητούν έναν τρόπο να ιντριγκάρουν το κοινό τους η συμπερίληψη των grandfluencers είναι συχνά ένα διάλειμμα από τον κανόνα.

Οι πιο δημοφιλείς grandfluencers

Λίλι Χέις

Η γεννημένη στη Γιουγκοσλαβία Lili Hayes μετακόμισε στο Ισραήλ όταν ήταν μικρή και στη συνέχεια μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η 74χρονη είναι γνωστή για το καυστικό χιούμορ της και για το ότι κάνει τον γιο της να γελάει στους λογαριασμούς της στα social media. Ο Hayes έχει αυτή τη στιγμή σχεδόν έξι εκατομμύρια ακόλουθους στο TikTok και πάνω από 1,1 εκ. ακολούθους στο Instagram. Είναι επίσης μανιώδης καλλιτέχνης της ποπ κουλτούρας και πέρυσι διοργάνωσε μια έκθεση τέχνης στο Λος Άντζελες.

Έλεν Ρουθ Έλαμ

Με πάνω από τρία εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, η Helen Ruth Elam, πιο γνωστή ως Baddie Winkle, πραγματικά δεν ξέρει τι σημαίνει τρίτη ηλικία. Η 94χρονη από το Κεντάκι είναι γνωστή για το μοναδικό προσωπικό της στυλ, είναι λάτρης της νομιμοποίησης της μαριχουάνας και αντιστέκεται σθεναρά στα στερεότυπα και τα παραδοσιακά πρότυπα ομορφιάς. Η Ελάμ είναι ένθερμη υποστηρίκτρια του σεξ στην τρίτη ηλικία και στο βιογραφικό της στο Instagram γράφει "κλέβω τον άντρα σου από το 1928".

Η Elam έχει παρουσιαστεί σε δημοφιλείς εκπομπές όπως το Ridiculousness του MTV. Έχει επίσης συνεργαστεί με κορυφαίες μάρκες όπως οι Smirnoff, Missguided και Sally Beauty.

Σάρλοτ Σίμπσον

Γνωστή στο Instagram ως The Travelling Black Widow, η Charlotte Simpson έχει ταξιδέψει και στις επτά ηπείρους και έχει επισκεφτεί και τις 50 πολιτείες.

Αφού πέθανε ο σύζυγός της, η Simpson εμπνεύστηκε από σόλο ταξιδιώτες και έκλεισε το πρώτο της ταξίδι. Της άρεσε τόσο πολύ που συνέχισε να επισκέπτεται νέα μέρη και να μοιράζεται τις εμπειρίες της στο Instagram. Η Simpson συνεργάζεται με πολλά brands όπως με την εταιρεία Aura Frames.

Λανς Γουόλς

Ο 56χρονος Lance Walsh κέρδισε γρήγορα φήμη στο Διαδίκτυο για το στυλ του streetwear.

Ο Walsh είναι ένας πωλητής φρούτων με έδρα το Λονδίνο στην οδό Berwick και πουλάει τα προϊόντα του πάντα ντυμένος με ρούχα Supreme από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

Σάντα Σάλιν

Η 79χρονη beauty influencer, Sandra Sallin έχει 26.2 followers και λατρεύει να φοράει κραγιόν. Λατρεύει την ομορφιά όσο και τη μαγειρική και κάθε μέρα ανακαλύπτει και μία νέα εκδοχή του εαυτού της.

"Ήθελα να διευρύνω τους ορίζοντες μου γιατί φοβόμουν πως μεγαλώνοντας, θα βούλιαζα σε έναν κόσμο που δεν θα ήθελα να ανήκω. Έβλεπα ανθρώπους να αρρωσταίνουν κι έτσι αποφάσισα να αξιοποιήσω το σήμερα. Τότε ήταν που άκουσα πρώτη φορά για το Instagram. Στην αρχή, ήταν πολύ δύσκολο να το μάθω αλλά η συνέχεια ήταν απολαυστική. Και το πιο εντυπωσιακό είναι ότι πολλοί από τους ακολούθους μου είναι 30 με 40 χρόνια μικρότεροι μου. Το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι πως με ακολουθούν γυναίκες της ηλικίας μου που είχαν παραιτηθεί από τη ζωή και τώρα αναθεωρούν και δηλώνουν πως είναι έτοιμες να δοκιμάσουν κι εκείνες lipstick!".

Read Next

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Πάσχα στο χωριό

Μικρές αλλά πολύτιμες αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια.

03 Μαϊ 2024

Swipe right για την Ευρώπη: Μια εφαρμογή τύπου Tinder μας δείχνει με ποιους υποψήφιους των Ευρωεκλογών... ταιριάζουμε

Μια ομάδα νέων σκέφτηκε μια λύση για να αυξήσει τη συμμετοχή των νέων στις εκλογές της ΕΕ.

03 Μαϊ 2024

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Το "δικό τους" Πάσχα στο Καρπενήσι

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης μοιράζονται στιγμιότυπα από το "Πάσχα στο χωριό".

03 Μαϊ 2024

Εύα Μέντες: "Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει παιδιά σε άλλη ηλικία" λέει η σταρ και κάποιες από εμάς συμφωνούμε- πολύ

Η Εύα Μέντες εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει παιδιά μετά τα 40 κι εμείς αναρωτιόμαστε αν όντως έχει δίκιο.

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ το total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!