ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Βάνα Μπάρμπα: " Μετανιώνω που μεγάλωσα μόνη μου την κόρη μου"

Το νέο επαγγελματικό βήμα, το φλερτ κα η σπάνια εξομολόγηση για την ανατροφή της κόρης της, Φαίδρα- Θεοδώρα.

βανα_μπαρμπα NDP

Η Βάνα Μπάρμπα έκανε μία βραδινή έξοδο και μίλησε στα συνεργεία των δημοσιογράφων για την κατάσταση της υγείας της, το επόμενο επαγγελματικό της βήμα, αλλά και την επιλογή της να μεγαλώσει μόνη την κόρη της.

Η ηθοποιός διευκρίνισε ότι πλέον η κατάσταση της υγείας της είναι καλύτερη, μετά την περιπέτεια που είχε περάσει τα τελευταία χρόνια. "Όλα πάνε καλύτερα στην υγεία μου. Μου έχουν στείλει αρκετά μηνύματα κι αυτό είναι πολύ συγκινητικό και τρυφερό", είπε αρχικά η Βάνα Μπάρμπα στις κάμερες των δημοσιογράφων.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Βάνα Μπάρμπα είχε αποκαλύψει ότι ένιωθε μία μόνιμη κούραση. Πιο συγκεκριμένα είχε δηλώσει: "Τα δύο-τρία τελευταία χρόνια είχα μία κόπωση. Δεν ήθελα να δουλεύω. Έφτασα στο σημείο να μην μπορώ ούτε να περπατήσω, να μην έχω δύναμη καθόλου. Καταλάβαμε ότι υπάρχει ένα θεματάκι και το πολεμήσαμε".

Όσον αφορά τα επαγγελματικά, η 57χρονη ηθοποιός ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει μία δική της εκπομπή σε ένα μικρό κανάλι, ενώ στην ερώτηση για τους ηθοποιούς που παίρνουν ρόλους χάρη στους followers, η Βάνα Μπάρμπα ξέσπασε λέγοντας: "Είναι γελοίο που κάποιοι γίνονται ηθοποιοί επειδή έχουν followers. Έλεος! Αυτά είναι σαχλαμάρες".

Στην ερώτηση αν οι άντρες την φλερτάρουν, η ηθοποιός απάντησε ότι γνωρίζει, καθώς μπορεί να την κοιτάνε από περιέργεια. Τέλος, έκανε μία σπάνια εξομολόγηση σχετικά με την απόφασή της να μεγαλώσει μόνη την κόρη της, Φαίδρα-Θεοδώρα. "Μετανιώνω που μεγάλωσα μόνη μου την κόρη μου. Είναι πολύ κουραστικό. Είναι λάθος αυτό. Τα παιδιά χρειάζονται και τους δυο γονείς, δε μπορείς να είσαι μόνο με τον ένα γονιό. Είναι λάθος γιατί δημιουργούνται προβλήματα στα παιδιά. Κι εγώ έλεγα παλιά στα νέα κορίτσια να το κάνουν αλλά τώρα μετανιώνω. Να μη το κάνουν αν δεν είναι σίγουρες. Όλα καλώς καμωμένα, και τα λάθη μας είναι δικά μας".

Βάνα Μπάρμπα: " Μετανιώνω που μεγάλωσα μόνη μου την κόρη μου"

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

30 Απρ 2024

Η Κατερίνα Γερονικολού με την κούκλα μαμά της: Πόσο μοιάζουν

Μία σπάνια φωτογραφία με τη μητέρα της δημοσίευσε η Κατερίνα Γερονικολού.

30 Απρ 2024

Dear God, the Parthenon is still broken: Ο Γιώργος Λάνθιμος κυκλοφορεί το πρώτο του φωτογραφικό βιβλίο

Ο Γιώργος Λάνθιμος κυκλοφόρησε το πρώτο του φωτογραφικό βιβλίο, με εικόνες από τα γυρίσματα του Poor Things, ένα ανέκδοτο ποίημα της Patti Smith εμπνευσμένο από την ταινία και την Emma Stone σε ρόλο "βοηθού".

Περισσότερα από

News

30 Απρ 2024
29 Απρ 2024
29 Απρ 2024

Ράιαν Γκόσλινγκ - Έμιλι Μπλαντ: Ποζάρουν στον φακό του Νίκου Αλιάγα στο Παρίσι

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Έμιλι Μπλαντ πρωταγωνιστούν στην ταινία The Fall Guy.

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.