ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ράσελ Μπραντ: YouTube και BBC ανέστειλαν την λειτουργία του καναλιού του Ράσελ Μπραντ

Μόνο από το YouTube ο Ράσελ Μπραντ κέρδιζε εκατομμύριο το χρόνο

Το BBC iPlayer προχώρησε στην αφαίρεση εκπομπών στις οποίες εμφανίζεται ο Ράσελ Μπραντ, αφού το YouTube ανέστειλε τα διαφημιστικά έσοδα από τα βίντεό του, οι συναυλίες του ακυρώθηκαν και ο εκδότης του αποσύρθηκε, αναφέρει η Daily Mail.

Ένα επεισόδιο της βρετανικής εκπομπής "QI" του 2018 με τον 48χρονο κωμικό να συμμετέχει στο πάνελ και ένα podcast του Joe Wicks που τον παρουσίαζε ως καλεσμένο το 2021 δεν ήταν διαθέσιμο από το απόγευμα της Δευτέρας. Εκπρόσωπος του BBC δήλωσε: "Το BBC δεν απαγορεύει ούτε αφαιρεί περιεχόμενο όταν πρόκειται για δημόσιο αρχείο, εκτός εάν έχουμε δικαιολογία για να το κάνουμε".

Το YouTube ανακοίνωσε ότι μπλόκαρε το διαδυκτιακό κανάλι του Ράσελ Μπραντ ώστε να μην μπορεί να βγάζει χρήματα από αυτό μετά τις κατηγορίες που διατυπώθηκαν εις βάρος του για μια σειρά σεξουαλικών επιθέσεων.

Ο 48χρονος Βρετανός πρώην παρουσιαστής και ηθοποιός, που σήμερα δραστηριοποιείται κυρίως στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης, έχει αρνηθεί τις κατηγορίες διαβεβαιώνοντας ότι όλες οι σχέσεις του ήταν "συναινετικές" και κατήγγειλε μια "συντονισμένη επίθεση" σε βάρος του.

Κέρδιζε από το Youtube 1 εκατομμύριο το χρόνο

Σύμφωνα με τη DailyMail, ο 48χρονος παράγει περίπου πέντε βίντεο την εβδομάδα για τους 6,6 εκατομμύρια συνδρομητές του, κερδίζοντας σχεδόν 1 εκατομμύριο £ ετησίως.

Σύμφωνα με τους όρους της αναστολής του, ο Brand - του οποίου η καθαρή περιουσία εκτιμάται μεταξύ 15 και 40 εκατομμυρίων £ - επιτρέπεται να δημοσιεύει βίντεο στην πλατφόρμα, αλλά δεν επιτρέπεται να λαμβάνει κανένα από τα διαφημιστικά έσοδα.

Εκπρόσωποι του YouTube δήλωσαν: "Εάν η συμπεριφορά ενός δημιουργού εκτός πλατφόρμας βλάπτει τους χρήστες, τους υπαλλήλους, αναλαμβάνουμε δράση για την προστασία της κοινότητας. Αυτή η απόφαση ισχύει για όλα τα κανάλια που μπορεί να ανήκουν ή να διαχειρίζονται το κανάλι ''Russell Brand''.

Άλλα κανάλια που σχετίζονται με την κύρια σελίδα του στο YouTube περιλαμβάνουν το Football Is Nice, το οποίο έχει περίπου 20.000 συνδρομητές, το Awakening With Russell, το οποίο έχει 426.000 συνδρομητές και το Stay Free With Russell Brand, που έχει 22.200 συνδρομητές.

Χθες, η αστυνομία του Λονδίνου ανακοίνωσε ότι έλαβε μια καταγγελία σε βάρος του Ράσελ Μπραντ για σεξουαλική επίθεση που φέρεται να διαπράχθηκε πριν από 20 χρόνια και έρχεται να προστεθεί στις αποκαλύψεις που έκαναν τέσσερις άλλες γυναίκες το σαββατοκύριακο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ και Daily Mail.

Read Next

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Πάσχα στο χωριό

Μικρές αλλά πολύτιμες αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια.

03 Μαϊ 2024

Swipe right για την Ευρώπη: Μια εφαρμογή τύπου Tinder μας δείχνει με ποιους υποψήφιους των Ευρωεκλογών... ταιριάζουμε

Μια ομάδα νέων σκέφτηκε μια λύση για να αυξήσει τη συμμετοχή των νέων στις εκλογές της ΕΕ.

03 Μαϊ 2024

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Το "δικό τους" Πάσχα στο Καρπενήσι

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης μοιράζονται στιγμιότυπα από το "Πάσχα στο χωριό".

03 Μαϊ 2024

Εύα Μέντες: "Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει παιδιά σε άλλη ηλικία" λέει η σταρ και κάποιες από εμάς συμφωνούμε- πολύ

Η Εύα Μέντες εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει παιδιά μετά τα 40 κι εμείς αναρωτιόμαστε αν όντως έχει δίκιο.

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ το total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!