ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τζούλιαν Μουρ: Στα 62 χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός ακολουθεί πιστά το " less is more" στο street style.

Η Τζούλιαν Μουρ φαινόταν αβίαστα κομψή και casual σε μια καθημερινή της έξοδο στη Νέα Υόρκη. Η 62χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός φορούσε ένα oversize μαύρο πουκάμισο πάνω από ένα αέρινο μπλε navy παντελόνι, καθώς βγήκε για μία γρήγορη βόλτα στα μαγαζιά της πόλης.

Η σταρ της ταινίας "Still Alice" επέλεξε μια εμφάνιση χωρίς μακιγιάζ για να αναδείξει τη φυσική της ομορφιά. Σε αντίθεση με πολλές σταρ, η Τζούλιαν Μουρ αποφεύγει τα έντονα μακιγιάζ στην καθημερινότητά της, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός την έχει απαθανατίσει make up free.

Άλλωστε, στα 62 της χρόνια έχει ένα έχει καταπληκτικό δέρμα και πιθανότατα οφείλεται, μεταξύ άλλων, στην τακτική χρήση αντηλιακού, αλλά και στην επιλογή της να μην το επιβαρύνει με μακιγιάζ.

Η Τζούλιαν Μουρ ολοκλήρωσε το casual look, με μαύρα αξεσουάρ όπως είναι τα μαύρα γυαλιά ηλίου και το hockey καπέλο που δεν αποχωρίζεται στις δημόσιες street style εμφανίσεις.

Σε μία εποχή όπου επικρατεί ο μαξιμαλισμός τόσο στον τομέα της μόδας όσο και στον τομέα της ομορφιάς με έντονα χρώματα, ιδιαίτερες υφές καικ statement make up looks, το μονόχρωμο ντύσιμο της Τζούλιαν Μουρ και η επιλογή της να βγει άβαφη είναι μία " όαση" για όσους επιθυμούν την κομψότητα στην αισθητική τους.

Μάλιστα, σε παλαιότερη συνέντευξή της, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είχε δηλώσει για το στυλ της: "Ως έφηβη ήμουν πάντα αρκετά συντηρητική, επομένως δεν είχα παιδικό στυλ. Η μητέρα μου μας έδινε λίγα χρήματα για να πάμε για ψώνια στην αρχή της σχολικής χρονιάς, κι εγώ επέστρεφα με μια καρό φούστα και ένα πουλόβερ, και αυτά ήταν όλα τα λεφτά μου που ξόδεψα".

"Πάντα αγόραζα αρκετά κλασικά πράγματα... Ακόμα και τώρα, είμαι πολύ πιο χαρούμενη όταν το κάνω αυτό. Όταν σκόπιμα είμαι πολύ μοντέρνα, στεναχωριέμαι πολύ γιατί δεν μου ταιριάζει και δεν τα φοράω τόσο συχνά", εξήγησε στην ίδια συνέντευξη.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.